92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Vivienn szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Vivienn

+36305176015

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-02 12:14:55

lollo29
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivienn reagálása

Ismetelten koszonom a kedves szavaidat:) mindig imadom, ha meglatogatsz! UI.: engem nem zavar, hogy kinek tetszik es kinek nem a beszid:) imadlak! Puszi

Szexpartner beszámoló Vivienn Budapest 2018-12-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, azonnal felvette.Viviennel már rég ismerjük egymást, így könnyen ment, egy óra múlva nála is lehettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Körúthoz nagyon közel, egy párhuzamos utcában lakik a kis hölgy. Könnyű megközelíteni mindenféle eszközzel. Gyalog, bkv a közelben, parkolás is megoldható, de arra biztos kis időt kell szánni. De Vivienn mindenről készséggel tájékoztat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi polgári lakás, tökéletesen felújítva. A berendezés ízléses, semmi felesleges dolog. Fürdőben tusfürdők bő választéka, kilépő a tusoló előtt, száraz törölköző, szájvíz-neki kis csésze-...sötétített ablakok, háttérzene, mindenre nagyon jól figyel a hölgy.
Vivienn külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Vivienn nem a vékony lányok sorát bővíti, amit le is ír. Nekem teljesen bejön, olyan szomszédlányos....nem is lakom messze tőle....Aranyos mosoly, szép szőke haj, igéző nézés, kék szemek, egyszerűen magával ragadó. Vannak tetoválásai is, de egyáltalán nem zavaró, legalábbis nekem tetszettek. Egy meleg fürdőköpenyben fogadott, alatta fekete fehérnemű sejlett ki.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Megérkezésem után teával kínált, amit készséggel elfogadtam, aztán leültünk kicsit beszélgetni, ami tényleg olyan, mint ha a barátnőddel osztanád meg gondjaidat, örömödet. Miután kicsit csevegtünk, kérdezte, hogy elmegyek- e tusolni, amit azonnal abszolváltam is. Visszatértemkor már hasonfekve, meztelen feküdt az ágyon, ringatózva, ...mintha azt mondaná, hogy már nagyon várja hogy hozza érjél, ....nagyon csábító volt. Nem is bírtam ki hogy azonnal neki is essek...remélem ezt nem vette rossz néven...megcsókoltuk egymást, ami barátnős nagyon is. Hosszasan felfedetem testét, puszilgattam, picit harapdáltam a fülcimpáját is, amit úgy vettem észre, hogy szeret is. Végül eljutottam a mellein keresztül a ,,csodához'', ami tökéletesen simára borotválva várt. Ahogy belenyalintottam, már sóhajokkal tudatta, hogy tetszik ténykedésem, amit elég sokáig műveltem, és úgy vettem észre neki sem volt ellenére a dolog. Aztán kis idő múlva, hanyat döntött, és franciázni kezdett, ami valami isteni volt...kis nyálcsorgatás is belefért, de abszolút barátnős. Azt hiszem tudja hogyan is szeretem, vagy legalább érzi...nagyon jó volt, közben simogattam mindenütt ahol elértem. Egyszer csak felpillantott és krdezte hogy védőfelszerelést rakhat-e rám, közben úgy nézett, mintha azonnal fel akart volna falni. Mindezek után rámhelyezkedett lovacskában folytatva a kis együttlétünket. Nagyon bújós természete van, közben ölel, csókol, magához szorít. Kipróbáltuk az egyik kedvencemet, ahogy fölém guggol, az nagyon jól esett. Végül átölelt a lábaival, ami igazán meghitté tette azt a kis randit amit együtt töltöttünk. Majd fordultunk misszibe, közben csókolóztunk, mintha egy pár lennénk, végül az ő kedvencét is a doggy-t is kipróbáltuk, aztán így is lett végem....azt nem tudom hogy végül neki össze jött e a csúcsra jutni, mert kicsit magamon kívül voltam. Hagyott lenyugodni, kicsit pihegtünk mindketten, majd egy kis csokitortával koronáztuk meg az együttlétünk végét, amit ő sütött. Kis beszélgetés, öltözés és tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Új pesti átlag, ami méltányos a kapott élményért, A végén tettem le a szekrényre, meg sem nézte. Szerintem semmiképp nem kell sajnálni, aki a barátnő feelinget keresi, annak Vivienn tökéletes választás.
Összkép
Vivienn már szinte olyan mint a barátnőm, biztosan megyek még hozzá, mindenképp kell vigyázni rá, egy érzékeny teremtmény...kis csoda!...leginkább magamnak tartogatnám.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivienn szexpartner beszámolójáról

A hirdető Rutinos harcos rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Rutinos harcos rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókVivienn legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-07-08) : smét egy kis francia, aztán következett a napom fénypontja! Örültem, hogy esélyem adódik, hiszen Vivi kijelentette, hogy nem mindenkivel vállalja a popot csak azzal akit elég gyengédnek találja hozza

felejthetetlen: 5db
(2019-01-03) : Nos ez nekem is nagy kedvencem, úgyhogy ajkaim felfedező útra indultak Vivien ajkaitól Déli irányba. Kicsit elidőztem a két csodás hegycsúcs közötti völgyben, és meghódítottam, hol az egyik csúcsot, hol a másikat

(2018-10-25) : Visszatértem után volt minden amit csak kívánhat az férfi ember csókok özöne, csodás francia tőle nekem majd fordítva a felálláson tőlem neki továbbra is hibátlan a technika szuper érzés volt

(2018-08-18) : Aztán cseréltünk, és ő kényeztetett engem. Ezek után kértem a védőfelszerelést. Missziben kezdünk, majd átmentünk lovacskába, kutyusba, majd ismét misszibe.

nagyon jó: 10db
(2019-02-07) : És milyen jól játszott! Örömömre szolgált ahogy nagyon finoman és érzékien játszott rajtam, kis ideig szopogatva, néha nyalogatva. Minden módon jól esett tőle amit csinált. Majd mormoltam neki elég gyenge artikulációval, hogy mennyire jó amit csinál,

(2018-08-15) : Csókokat váltottunk, a melleit kezdtem el csókolgatni, a nyakát puszilgattam, nem csak az ő, hanem a saját örömömre is. Mivel az ő részére is fontos volt az én örömöm

(2018-08-09) : Magába húzott, nyögdécselt halkan, mondta, hogy este nincs nagyon ott orgazmusügyileg, de aztán a végére csak összejött mindkettőnknek.

: 12db
(2018-12-20) : Kis kölcsönös orális örömszerzés után rögtön belé is vetettem magam, ami nagyon kellemes volt. Misszionárius, majd kutyuspózok követték egymást, majd átkéretőztem a fenekébe.

(2018-11-12) : Rövid, de rendes csókváltás után fölém került és egyből a naturális akció tért. Egy pontra fókuszálva folyamatosan tartotta a szemkontaktust. Kellően lelazulva kértem, cseréljünk. Ahhoz képest, hogy szégyenlő nem ellenkezett. ;)

(2018-11-05) : Később helyet cseréltünk,majd ő mutatta be a francia tudományát. Nagyon nagyon jól csinálja,majdnem elélveztem olyan jó volt. Ezután feltérdelt és én a ciciket vettem szájba,