11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-16
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
24
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
Freya erotikus masszázs

erotikus masszázs

Freya

+36307884266

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-02 13:05:38

erzekikaland
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Freya Budapest 2018-12-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Nem előszőr voltam nála, ezért chatben egyeztettünk. Nagyon könnyű volt fixálni a találkozót. Több órár mentem, ebben is rugalmas volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A 2-es villamossal számomra nagyon könnyű, 5 perc séta a Nemzeti Színháztól. Autóval is könnyű lenne, a környéken szinta biztosan van parkolóhely.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Újépítésű házban egy kényelmes lakás, rend és tisztasák, nagyon jó tusfürdőválaszték, kellemes, csendes hely.
Freya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek megfelel, vékony, helyes arc, formés popó, hatalmas cicik. Nem érheti csalódás etéren a vendégeket azt hiszem.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Nagyon finoman, de erősen is masszíroz Freya, ahogy a vendég kéri. Azért egyértelmű, hogy az erotikán van a hangsúly. Hátulról átmasszírozott és egyedi kérésemnek megfelelően a fenekemet izgatta folyamatosan. Ezt nagy odafigyeléssel és kellemes módon művelte.
Levezetés
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A kényeztetés részben kézi simogatásból állt, pontosan a kéréseimnek megfelelően, a fenekemre koncentrálva. A masszázsprogramba kettő orális kifejletet is beleszőtt, nagyon jó időzítésekkel, a végén tudtam picit kifújni magam és beszélgtésre is volt idő. Az orális kényeztetése nagyon jó, nagyon izgató és finom.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az előre egyeztetekknek megfelelően szerintem teljesen baráti a csokor, pláne az időtartamot és az ellenértéket tekintve.
Összkép
Az összbenyomás számomra kitűnő, nagyon kedves, figyel a vendégre és nagy élvezetet okozott számomra, ezért visszatérésre ajánlott.
Megjegyzés
Jelenlegi rangod alapján ennél bővebb írást várunk.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Freya erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókFreya legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-12-04) : Eközben kaptam finom érintéseket,amelynek következtében a himtagom is kezdett beindulni, így a folytatásban a NF kapta a főszerepet. Rendkívül finoman csinálta és nem volt kétséges,hogy ezt a műveletet nem lehet sokáig ép ésszel kibírni

(2017-03-09) : nehany csok, egymas melle fekve gyurtam a melleit, popsijat, majd franciazni kezdett. kellemesen csinalta, a kivant hatast elerte. majd nehany csok, es megkaptam a vv-t.

felejthetetlen: 5db
(2016-12-24) : Aztán elkezdett franciázni, amit istenien csinált. Volt már pár alkalom az életemben , amikor ügyesen és nagyon érzékien csinálta a lány az orális szexet, de ez még azok közül is kiemelkedően emlékezetes maradt.

(2016-12-11) : belekezdett egy nagyon élvezete franciába. Volt itt minden, volt, hogy csak a makkal játszott, volt, hogy teljesen bekapta a golyókat sem hagyta ki, bő nyálasan, a mélytorok elemek is voltak néha,

(2016-11-12) : Nem volt forgatókönyvem, csókkal kezdtünk, majd egy finom franciát kaptam, amit aztán viszonoztam is. Remekül nedvesedett, jó volt nézni alsó perspektívából is.

nagyon jó: 14db
(2018-12-06) : 1 órát terveztem kellemesen eltölteni, fel és levezetéssel, közte masszázs. Úgy alakult, hogy kellemesen éreztük magunkat és a felvezetés olyan hosszas volt, hogy a masszázs elmaradt...

(2018-04-21) : Hasamon fekve kezdtük. Vádlikkal kezdte, majd jöttek a combok, fenék, derék, hát, vállak, tarkó, karok. Máskor jobban szoktam figyelni erre, sajnos most inkább a beszélgetésre koncentráltam.

(2018-04-11) : A masszázs rész nem volt túl hangsúlyos , inkább csak amolyan időkitöltő , de ez az én kérésemnek volt betudható. Ezalatt az idő alatt azért végigment a vállamtól a lábamig.

: 22db
(2018-11-01) : A masszázs kellemes, szerintem a közepes erősségű / a simogatós között valahol. Olajjal történik, ami nekem jól esett. Mostani alkalommal a hát, fenék, combok részesültek kezelésben.

(2018-07-25) : Inkább simogató jellegű, (de ezt írja is), pont olyan amire egy kis kikapcsolódásra vágyó férfinek igénye lehet. Aki egy komoly erőskezű sportmasszázsra vágyik az szerintem rossz helyen jár.

(2018-07-04) : Jol maszirozott, illatmentes olajjal mindenhol bekent es meggyurt, kellemes erintesei is jól estek. de ugye nem csak ezert mentem