191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-24
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
67
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Carmen szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Carmen-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-02 18:02:27

Fred29
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Carmen Budapest 2018-12-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Legtöbb férfi vágya, hogy két nővel szexeljen egyszerre, az enyém is, nagyon is. Volt ilyen örömökben részem a magán életemben is és így szolgáltatás keretein belül is. Ezért is motoszkált a fejemben újra.
Priviben dumcsiztunk Carmennel, őt már ismerem, mikor felvetődött a hármas randi, Vele és Zarával. Agyaltam már egy ideje ezen, de sosem említettem neki, addig a pillanatig. Az ilyesmit jól átgondolom azért mindig.
Eltartott egy darabig, mire sikerült mind a hármunknak megfelelő időpontot találni, de Carmen kitartásának és szervezésének köszönhetően sikerült.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Voltam már itt Carmennél, így nem volt ismeretlen a cím, bár azért a gps-re szükségem volt, nem most jártam már felé. De a gps is pontosan találja a címet, nincs gond.
Lehel tértől nem messze van a lakás, így nem lehet gond a tömegközlekedés sem, ezt pontosan nem tudom azért. Parkolni pár méterre tudtam az épülettől.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás újabb építésű társasházban, egy fentebbi emeletén található, lift van, nincs gond. Tágas, szép, tiszta és ízléses lakhandi.
A szoba kellően nagy, ahogyan az ágy is. Kényelmes, nem nyekereg terhelés alatt sem. Van szék, elegendő hely, hogy lepakolhass.
A fürdő kimondottan nagy, a higiénia kifogástalan. Zuhany kabin van és minden amire csak szükséged lehet.
Carmen külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Carment egy ideje nem láttam már, nagyon sokat változott előnyére persze. Sok munkája van benne, sportol, régen is dögös volt nem hogy most. Sportos alakja van, igazi bombázó. Egy fenekénél spagetti pántos body-val járt a kedvemben. Popsija kerek és kemény, nagyon szexi volt benne. Nagy mellein továbbra sem látszik hogy a doki bácsi hozzá nyúlt. Arca szép, mosolya kedves és játékos, ajka dús. Bőre puha, illatos, bársonyos. Nem kell félteni a csajt az biztos, igazi vadóc, szókimondó, de persze nem rossz értelemben, igazi rosszcsont. Jó fej amúgy, veszi a csipkelődést és osztja is.

Zara nagyon szép és kívánatos nő, szexi, magas. Tanga, melltartó kombó feszült formás testén. Természet adta nagy formás cicijei vannak. Arca nagyon szép, nem kell félni a kitakarástól. Feneke markolni való, formás. Bőre selymes, illatos. Baba puncija nagyon finom. Kimondottan kedves volt, közvetlen hozzáállással, bár úgy éreztem szimpatizál velem eléggé, gondolom ez is kell hozzá.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Pornós feeling:
4
Végre beléptem a lakásba, Carmen nyitott ajtót, rég látott ismerősként pusziltuk körbe egymást. Zara is ott termett pillanatok alatt. Bemutatkoztunk. Átadtam egy kis ajándékot figyelmességből. Mit ne mondjak, a hölgyek irgalmatlan szexik voltak külön külön is, de így együtt, ahhh. ;)) Tudtam végem lesz.
Izgultam picit, de azért ne sajnáljatok. ;) Kellemesen el nevetgéltünk, oldottuk a kezdeti minimális feszkót, szoktuk a nem mindennapi helyzetet, igen jól ment. Kaptam inni, törcsit, húztam zuhanyozni.

Megtisztulva tértem vissza hozzájuk, a szobában vártak az ágyon. Nem volt kecmec, bele vágtunk. Térdelve az ágyon össze bújtunk hárman, előbb Zarával váltottunk igazi nyelves csókokat, Carmen is csatlakozott, az ő csókja szintén teljes átélésű igazi csók, nem csak puszilgatás. Ezt a csókot nem csak velem de Zarával is megosztotta folyamatosan. Két nőt láttam smárolni, velem is smároltak, Carmen ott hagyott minket, alábukott, szájába vette a már igen merev farkamat.
Rendesen elkapott, felfalt, hevesen kényeztetett. Kezét csak keveset használta, ajkait annál többet. Cuppogott nagy átéléssel. Carmen a kéjlécem, Zara a számat nyelvelte. Zara is besegített odalent, lepillantva azt láttam, hogy ketten végig nyalják a farkam teljes hosszában, egyik szexi a szájába vett, a másik szexi a zacsim nyalta, majd cseréltek, dicsérgették fegyverem, lelkesen ügyeskedtek rajtam.
Én következtem, hátukra feküdtek, Carmen punciját kezdem nyalni, nagyon jól reagált, nyögdécselt, Zara punciját kézzel izgattam, közben folyamatosan csókolóztak. Felkúsztam hozzájuk, hárman smaciztunk egyszerre, a melleikbe is bele kóstoltam, majd vissza a punci nyelveléshez. Előbb még Carmen kényeztetését folytattam, markolásztuk a melleit közösen, majd áttértem Zara kelyhéhez, finom volt, kéjesen nyögdécselt. Amíg nyalakodtam, Carmen a szájába akart venni, csípőmet kifordítottam és már el is érte, falta is.

Fenomenális előjáték után gumit kértem, kerestek nekem megfelelő méretűt, nehogy szorítson. Carmennel kezdtük, missziben, előbb óvatosan, de nem kellett sok és már el is ragadtak bennünket a vágyak. Markolt, húzott magába, hozzá hajoltam, csókolóztunk. Zara mellénk bújt, habzsolták egymás száját, majd az enyémet is közösen.
Kutyusba váltottunk, kapaszkodtam Carmen fenekébe, melleibe, egyre jobban élvezte a ténykedésem, csattogósra emeltük a tempót. Előtte feküdt Zara széttárt lábakkal és az ő punciját nyalta hevesen, közben én hátulról gyömöszöltem és moziztam, csak lestem, ahogy egymással játszanak.
Carmen nyergembe pattant, pacizással folytattuk. Komoly tempót diktált, meglovagolt rendesen, nem kímélt és magát sem. Vágtázva lovagolt, mint ha az életért lovagolt volna az indiánok elöl menekülve a vadnyugaton. ;) A szám sem maradjon üres, a két csaj melleit szopogattam egyszerre, ők meg egymás nyelvét.

Gumit váltottunk és lányt is. ;) Maradtam a hátamon és Zara belém ült. Diszkrétebb személyiség mint Carmen, de azért őt sem kell félteni. Kezdeti össze szokós lassúzás után, vágtázni kezdett, hozzám bújt, csókolt, ölelt. Carmen a számba adta melleit. Igazi energia bomba, nem tétlenkedik.
Misszibe fordultunk Zarával, egyre hangosabban élvezte ahogy a testét művelem, egyre nagyobb vehemenciával járattam magam benne.
Kutyusban folytattuk, én Zara mögött tevékenykedtem, előtte Carmen széttárt lábakkal. Sosem bír magával, rendesen felszólította Zarát "gyerünk nyaljál". Már csak az ostor hiányzott a kezéből, nevetünk is ezen.
Így szexeltünk egy jó darabig, majd levettem a gumit, kértem fejezzenek be szájjal. Nem tiltakoztak, az ágy mellé álltam, ők elém térdeltek és már faltak is fel ajkaikkal felváltva. Nem is kellett sok idő, valami hatalmasat élveztem Carmen szájába. Ez a hancúr majdnem ki is töltötte az egy óránkat, addig tartott. :)
Kiszaladt öblíteni, az ágyon egymás mellé feküdtünk hárman és nagyon jót beszélgettünk mindenféléről, nagyon jól eltudtunk dumálni is, érdeklődőek voltak és kedvesek.
Bőven túl léptük az időt, nem tették szóvá, hanem én, de nem siettettek sehova. Lezuhanyoztam még, öltözködés közben még sokat beszélgettünk, majd búcsúzás.
Próbáltam ezt a beszit picit jobban Carmenre fókuszálni, ahogyan majd Zaráét Zarára. Remélem sikerült.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az átlag felett valamivel és ez kétszer, ugyebár a két hölgynek. De a lányok sem átlagosak. Megért e az nem is kérdés. Az elején tettem magamtól az ágy mellé, nem ők hozták szóba.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Férfi álmok és vágyak teljesítve. Szó szerint felejthetetlen élményhez segítettek hozzá a hölgyek, ez kétségtelen. Lesték minden vágyam, a kedvemre tettek mindenben. Nagyon kedvesek és odaadóak voltak. Látszik rajtuk, hogy össze szokott párost alkotnak, ami nagyon jól befolyásolja a randi menetét. Folyamatosan kényeztették egymást is, még csak kérnem sem kellett, nem finnyáskodtak.
Külön érdekesség volt a számomra, hogy a két lány személyisége eltérő és mégis csodásan kiegészítik egymást, számomra ez sokat adott hozzá az egészhez összességében.
Köszönöm hölgyeim az élményt. Ajánlom mindenkinek aki bátor, nem harapnak. ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Carmen szexpartner beszámolójáról

A hirdető Fejlődő rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Fejlődő rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókCarmen legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-12-14) : Ezután ismét szájjal ébresztették fel alvó barátomat, eközben próbáltam minél több cicit és puncit a kezem ügyében tartani. A sok nyelvlecke után jött a tornaóra.

felejthetetlen: 10db
(2018-11-15) : néhány perc elteltével Carmen kezdett kényeztetni. Ügyesen mellém helyezkedett, hogy mindent lássak és mindent el is érjek közben. Franciája nagyon jó.

(2018-09-18) : Egy ideig felváltva ment a csókcsata, Carmen velem - Zara velem - Carmen Zarával, ilyen köröket nyomtunk. Ha nem egymással, vagy velem csókolóztak, akkor egymás cicijét izgatták ajkaikkal. Rátértünk a cicikre, felváltva szopogattunk-nyaltuk faltuk az éppen soron lévő leányzó kebleit.

(2018-08-30) : Legszívesebben így mentem volna el, de mást szántam magamnak, így gumit húztunk és kezdésnek szemből hatoltam be. Finoman, érzékien, apró, villámcsapásként rázó mozdulatokkal fonódtunk egymásba.

nagyon jó: 4db
(2018-09-24) : Én még mindig az ágy mellett álltam, lement kutyába, ekkor még szájjal felém és franciázásba kezdett. Ügyesen bőnyállal cuppogott rajtam, elég mélyen eltüntetett.

(2018-08-11) : Változatos, nem túl mély, de annál nyálasabb franciában részesített, szinte folyamatos szemkontakt kíséretében. Tényleg állandóan leste a tekintetemet, nevetett-kacagott, mint aki tényleg imádja ezt csinálni és élvezi.

(2018-08-08) : Kis idő múlva már oldalról kaptam a csodás franciás kényeztetés. Nagyon finom volt, mintha a barátnőd lenne, lassan finoman. Volt hogy csak a makkal smárolt ha mondhatok ilyet, mikor az ajkai csak azt fogták körbe közvetlen alatta.

: 13db
(2019-02-15) : Ezután Carmen az ágyon térdelve vette szájába a farkam. Igazi pornós, köpködős franciában részesített. A hátamra feküdtem és kértem, hogy forduljunk 69-be. A puncija szép és illatos volt.

(2018-11-11) : Mint az éhes csecsemő, azonnal ráharaptam, gyömöszöltem, toltam az arcomba, bebújtam közéjük. Közben elkapta a már keményre merevedett szerszámom. Szerencsére elég nagy mérettel rendelkezem, és elismerés képen fülembe súgott egy "húúúúú.."

(2018-09-30) : Megérkezvén beinvitált a szobában ,ahol egyeztettünk a programot illetően,majd bekisért a fürdőbe ahol ki volt készitve a türcsi.Megtisztulva léptem a tettek mezejére,állva simogattuk eg...