85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
Lulu Cat szexpartner

szexpartner

Lulu Cat

+36702424057

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-02 19:06:06

0207AFC
Lelkes irogató
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Lulu Cat Budapest 2018-12-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Láttam az oldalon, hogy hívható, és a randi délutánján hívtam telefonon. Gyors megbeszélés, csicsergő, cserfes hang, és már egy órán belül nála is voltam. Szeretem az ilyen csajokat, akik tudják, hogy a vendégnek igenis számít a telefonos első benyomás, és nem egy gépies, unott, hadaró féllel kell társalogni! Piros pont Lulunak ezért...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
IX. kerület Klinikák körüli része, könnyen megtalálható, tömegközlekedéssel lehet, hogy rá kell hagyni egy kis időt a gyaloglásra, de kocsival simán parkolható az utca. Esti időpontban biztosan forgalmasabb, én délután voltam, azonnal találtam parkolóhelyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Új építésű házban, egy kis, emeleti lakás, pompásan megfelel a célnak. Egyedül volt Lulu, nem tudom, hogy máskor rendel-e még ott valaki, de nem túl nagy lakás, így egyszerre szerintem nincsenek többen egy időpontban. A szoba alap, Lulu még kezdő hirdető, a jövőben szerintem érdemes lenne feldobni az ágy melletti részt néhány tükörrel, had gyönyörködjön az ember (mert van miben).
Lulu Cat külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lulu egy nagyon fiatal, vékony, szép arcú főiskolás csajszi, igazából aranyosnak mondanám inkább, mint szexinek. Persze épp ez az arányosság teszi őt igazán vonzóvá, szóval mégis van benne szexi, az intim testrészei pedig szépek: jók, gyönyörű természetesek a cicik, de nem nagyok, szép a popó, kis vékonyka, és finom, babapunci jellemzi Lulut.

Action
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
4
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Megérkezés és üdvözlés után mentén zuhanyozni indultam, amit gyorsan abszolváltam, mert eléggé tele voltam. A fürdőből a szobába lépve Lulu combfixben, meg valami kis szexi ruciban fogadott, nem is igazán emlékszem miben volt. Beszélgettünk kicsit munkáról, életkorról, aztán hirtelen - szerintem amikor látta rajtam, hogy igencsak dugni szeretnék már - gondolt egyet, ledobta a textilt és “nem is húzom tovább az időt” mondattal szépen franciázni kezdett. Lágy, óvatosan, kellemes szopit kaptam, szép kis hanghatások kíséretében, egy kis golyónyali is volt, miután megkértem erre, s pár perc után már húztam is a gumit. Lovacskával kezdett a drága, mindenféle simítás nélkül, gyönyörűen nedves volt, pedig én hozzá sem nyúltam, ez nagyon tetszett benne, valahogy az az ember érzése, hogy ráizgult a csaj, mégha ez nincs is feltétlenül így. Nagyon kellemes kis szűk puncikája van Lulunak, végig az ölemben ülve járta ritmusosan a rodeót, az első menetet így nem is bírtam túl sokáig és szépen a gumiba élveztem. Hagyott lenyugodni, majd egy pillanatra kiugrott rendbe tenni magát! Ezután egy kis beszélgetéssel egybekötött hátmasszázs jött, ami nagyon jól esett, és a beszélgetés is, mert Lulu egy értelmes és jó gondolkodású, imádnivaló csajszi. A második menetet ugyanúgy indítottuk, lágy szopással szépen felkeményitett, de most kutyusban tettem be neki hátulról. Gyönyörű látvány, szép vékony hát, formás kerek popsi, benne pedig a farkam, el tudtam viselni, nah... befejezni ismét gumiban sikerült, ismét lovagolva, de ezúttal háttal abszolválta Lulu a pózt, kérésemre. Simán elmentem másodjára is, majd gyors zuhany és elköszönés.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Rendben volt, a telefonban előre tájékoztatott, én letettem megérkezésem után az asztalra, így szoktam, és nincs belőle semmi bonyodalom. Átlagosnak mondható, szerintem megéri, mert Lulu egy tündér, de aki keményebb, pornós élményre vágyik, az szerintem nem őt keresse.
Összkép
Lulu egy kimondottan cuki, aranyos kiscsaj, aki ehhez társultan még kedves és értelmes is, szóval az összbenyomás nagyon kívánatossá teszi őt. Nem egy pornóistennő, a szolgáltatása sem, de nem is ígéri ezt. Egy korrekt, kezdő szolgáltató, aki mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát nála. És szerintem ez sikerül is neki.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lulu Cat szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Lulu Cat nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókLulu Cat legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-11-15) : Miután oldodott a helyzet átvette a kezdemènyezèst ès az ezredessel kezdett foglalkozni.Finom èrzèki francia nem is bírtam sokáig.Majd èn vettem kezelèsbe gyönyörű kelyhèt

felejthetetlen: 1db
(2018-11-26) : négykézláb ereszkedett, és olyan finom, lágy, de mégis izgató franciába kezdett, hogyha nem állítom le pár perc után, tuti a szájában végzem (ami nem lett volna ellenére, dehát a punci jobban csábított).

nagyon jó: 2db
(2018-12-19) : Gyorsan megbeszéltük hogy rábízom magam úgyhogy egy szuper natúr franciával kezdett. Többször meg kellett állítanom mert vegem lett volna.

(2018-11-06) : Szinte rögrön lehajolt és bekapta a farkam és finoman szopni kezdett. Én közben kicsomagoltam a falatnyi fehérneműjéből. Amikor a tanga is lekerült, rögtön kértem a gumit, mert alig vártam, hogy benne legyek.

: 3db
(2019-01-21) : Lágy, finom vonalat képviseli, kérésre a golyókhoz is elkalandozott. Ha közben látom hátulról, biztos hogy végem, de a tükör hiánya most megmentett, vagyis lehetővé tette a folytatást.

(2018-12-15) : ő be ma sz ott a lábaim közé s elkezte azt az isteni natúr franciajat. Rögtön ramarkoltam a copfjara s digtaltam neki az iramot miközben ugy szorította az ajkai köze

(2018-11-12) : Kis beszélgetést követően rátértünk a második kanyarra. Szépen dolgzott szájjal, aminek meglett az eredménye. Hátulról támadtam második alkalomra, óriási lendülettel, főként a popsi látványa miatt a második menet is gyorsan ment