29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Cintia szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Cintia

+36304223013

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-03 12:24:30

beyondthees
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Cintia Budapest 2018-12-04

Egyeztetés
Egyeztetés könnyen ment, felhívtam telefonon és másfél óra múlva már nála is voltam.
Megközelítés
Könnyen megközelíthető forgalomas csomópont. Mind autóval, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen van Cinti. Én autóval mentem, és a GPS pár tömbbel odébb navigált, de könnyen lehet tájékozódni gondot ez nem okozott. Parkolás is könnyen és ingyenesen megtehető.
Helyszín
Korrekt panellakás, tiszta fürdő és hangulatos tetthely. Félhomály, tükör a falon nagyon korrekt élményt nyújt az amúgy is gyönyörű Cinti élményt fokozza.
Cintia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gyönyörű, magas, csábos teremtés Cinti. Formás, markolni való idomokkal rendelkezik, úgy van rendben egyben ahogy van.

Action
Mélytorkos francia:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Lábimádat:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Már régóta szerettem volna Cinti-t meglátogatni és végre ki tudtam kicsit szakadni és elmentem hozzá fél órára. Gyors tisztálkodás előtt megkértem, hogy combfixben fogadjon ha visszatérek, aminek Ő készségesen eleget is tett. Nagyon vadító és izgató látvány volt gyönyörű teste. Az idő rövidsége miatt csak franciát kértem tőle, ami eszméletlenül jó volt. Mint minden lány Ő is kicsit ütemesebben kezdett, de kérésemre lassított és érzékien csinálta. Minden a helyén volt. Szépen felvezette a franciát, ahogy azt csinálni kell. Először lassabb mozdulatokkal, kezét és száját felváltva használva kényeztetett. Kezelésbe vette a golyókat is, végignyalta a rúd törzsét is, majd cicikkel kényeztette. Közben halk, huncut kacajokat is halottam tőle, ami még izgatóbbá tette az egészet. Teljesen barátnős érzés volt, tökéletes volt az egész. Végén a szájában végeztem és nem ugrott fel azonnal, hanem szépen kivárta amíg én a szájában lenyugodok, majd tisztítást ajánlott. Még megkérdezte hogy kérek-e masszázst, de én úgy döntöttem, hogy ezután már csak egy gyors zuhira van szükségem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elszámolás korrekt volt, nagyon megérte a rózsaszálakat. Előre kérte, utána nem esett róla szó.
Összkép
Nagyon nagyon megérte a Cinti-vel töltött idő. Telefonon már többször beszéltünk és már akkor is nagyon szimpatikus volt nekem a hölgyemény. A találkozónk után ez a szimpátia csak növekedett, sőt nagyon magasra tette Cinti a lécet :). Biztosan visszatérek még hozzá a jövőben.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cintia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókCintia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2019-02-19) : Végigcsókoltam formás cickóit,nyelvemmel vidáman körözve hegyes bimbóin,közben simára borotvált csuprocskáját simogattam,dörzsölgettem,mely mohó nedvesedéssel reagált közeledésemre.

felejthetetlen: 5db
(2018-10-18) : A már Tőle megszokottt alapossággal kezdte társam kényeztetését,először szép finoman körbecsókolva a hegyét,majd a szárát,lefelé haladva apró csókokkal borítva a teljes rudazatot,lágyan végigsimítva a zsacsin és a mogyorókat morzsolgatva,a

(2018-03-27) : kezdetben érzéki, lágy, ami fokozatosan lényegült át hard verzióba. Szépen nyeli, nem fitymanyalogatás. Klassz minden, a mennyekben vagyok.

(2018-02-28) : Ajak-,cici-,ajakkóstoló volt a sorrend,nem kapkodva,gyengéden,fokozatosan a megfelelő irányba haladva,utóbbi esetében érzékeny csiklójának önfeledt kényeztetésével kiegészítve a felvezető programot.

nagyon jó: 10db
(2018-09-25) : majd Cintia megszabadul az egész rucitól, így megcsodálhatom formás popsiját és a remek gyári ciciket. Alakra, méretre, tapintásra tökéletes és bimbók is szépek. Úgyhogy elkezdtem kényeztetni, majd megszabadítotz a törölközőtől, mely akkor se esett volna a földre, ha kicsúszik a betűrt sarokrész. ;)

(2018-09-04) : Eleinte lassan ,nyelve hegyével épp csak érintve kispajtit,majd egyre határozottabban bukott rá asszisztensemre,kezével közben a zacsit,golyszikat kényeztetve.

(2018-07-03) : Missziben folytattuk, majd oldalról szemből. Mindvégig remek hatások értek. A közben végig arra gondoltam, hogy franciásan natúr a szájába akarok elmenni, amit profin abszolvált.

: 9db
(2019-02-25) : Csók nem volt viszont feszes popsiját, selymes bőrét simogattam és csókolgatva hátráltunk az ágy felé. Hányat fekve elkezte a franciát... Tükör van a falon, valami fenomenális a látvány és az érzés. Párszor elengedte a kezével és csak szájjal csinálta. Aktus volt hátulról meg másodszor meglovagolt.

(2018-12-18) : Kellemes és lágy a franciája amire kézzel is rásegít. Talán épp ennek a hatására éreztem hogy így hamar végem lesz szóval kértem cseréljünk és kicsit én is szeretnék kedveskedni neki amit örömmel is vett.

(2018-10-23) : Francia kifejezetten kellemes volt, enyhe kézi segédlettel, de ezt engedte mérsékelni. Egy idő után a gumit is felhúzta rám, nagyjából a szájával, ami azért mindig kellemes tud lenni.