92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
Valentina szexpartner

szexpartner

Valentina

+36702921144

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-03 12:28:07

jani48
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Valentina Budapest 2018-12-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
4
Telefonon könnyen sikerült elérni. A részleteket végül smsben egyeztettük.
1 órában egyeztünk meg.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A 9. kerben fogadott. A parkolás nem könnyű, és a forgalom sem kicsi, de időben sikerült megoldani.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
3
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Elmondása szerint itt lakik. Tényleg személyes jellegű a berendezés, a fürdő nagyon jól felszerelt, tiszta első osztályú. A szoba hangulatos, igényes. Egyértelműen nincs más a lakásban.
Valentina külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Nagyon közvetlenül, szexi, fekete cuccban magassarkúban fogadott, ölelés puszi. A képeihez képest talán kicsit teltebb, de nagyon jól áll neki. Nagyon bejött nálam, egyfolytában csacsog, be nem áll a szája, alig vártam hogy betömhessem :-)

Action
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Zuhanyzás után ott folytattuk, ahol belépésemkor elkezdtük. A puszi átment nyelvesbe, miközben a didkóit kiszabadítottam. Kérte, hogy ne harapjam a bimbóit, mert érzékeny de nem is szoktam. Továbbra is dumált egészen addig míg tele nem lett a szája a dákómmal. Gyönyörűen franciázott először az ágyon ülve, utána négykézláb. Végül ezt már nem bírtam talpon, hanyatt vágtam magam és átadtam neki a terepet. Azt nem díjazta hogy toljam rá fejét, így hagytam, hogy ő csinálja. Csinálta is mindent beleadva, szembenézősen golyókat is bevonva, kombinálva cicikkel, csókkal. Mielőtt végem is lett volna, következtem én az orális kényeztetéssel. Mivel szabaddá vált szája, újra kommentálta az eseményt. Szerencsére mert így meg tudtuk beszélni, hogy ne karmoljon. Ezután ő kérte, hogy jöjjön a gumi és aktus. Szájjal felrakta, én meg nekiestem misszibe. Időként teljesen rám kulcsolta magát és úgy mozgott alattam, majd hagyta hadd döngessem. Közben duma és csók. Teljesen bevadított. Előzetesen felállított tervem a különböző pózokról füstbe ment. Annyi maradt belőle,hoyg hátulról is akarom. Váltottunk dogiba, majd lement hasra én pedig hátulról felülről toltam. Éreztem puhán izmos fenekét ahogy toltam neki, miközben húztam haját (finoman). Na ezt nem bírtam sokáig eldurrantam.
Pedig szépen elterveztem, hogy spriccolom le, de nem bántam. Nagyon király dugás volt.
Kis pihi, kaptam vizet és természetesen csacsogott tovább. Kaptam egy finom masszázst is, és megdumáltuk a csillagjegyeinket. Az időre én kérdeztem rá mert nekem kellett még időre mennem ügyintézni. Sajnos duplázni nem maradt időnk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre kérte gondolom mert először voltam. Mivel minden extra benne van így akár átlagnál kedvezőbb is lehet.
Összkép
Nagyon jó volt, legközelebb odafigyelek ne legyek időhöz kötve, mert nagyon kellemes társaság a hölgy.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Valentina szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Valentina nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókValentina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2018-11-01) : Lassan magamhoz térve, elkezdtem átvenni az irányítást és kölcsönös francia, számtalan testhelyzetű aktus után a szájában múltam ki. Második menet hasonlóan alakult,

(2018-08-12) : Igazi pornós szopást kaptam,a kinyújtott nyelvéhez és az arcához verte kőkemény farkam.A golyóim felváltva szopta ,a nyelve végig szánkázott a rudamon,mintha fagyit nyalna.

(2018-03-21) : Ezután Ő hozott lázba. NF, ciciszex és kézimunkája hatására kafa merevedésem lett. Megjegyzem, hogy az orálja kicsit keménynek, fogazósnak indult, de aztán beállítottuk együtt a kiváló kategóriába.

nagyon jó: 2db
(2018-10-17) : Ezt követően a golyóimat kezdte először szájjal kényeztetni, de nem telt bele sok idő a farkam is a szájában volt pillanatokon belül és mindent megtett, hogy minél keményebbé szopja azt.

(2018-08-06) : Rengeteg pozíciót váltottunk az egy órás időtartam alatt. Amikor olyanom volt, akkor a mellei közé raktam az ágaskodó répámat, s felszólítottam, hogy nézzen a szemembe ez idő alatt. Fergeteges érzés volt azokba a szemekbe belenézni, s állni a tekintetet, miközben a formás keblei között dolgozott a dákóm

: 4db
(2019-03-18) : megcsillantotta a francia tudását. Változatos technikákat alkalmazott, sokszor koppanásig bevette és bent is tartotta. Látszott, hogy nem először csinált ilyet. Nem ellenkezett, amikor a fejét húztam rá, igazán jól csinálta. Kértem, hogy feküdjön a hátára,

(2018-08-02) : A csókja iszonyat bizsergető és érzéki, ahogy incselkedik a nyelvével és közben bújik hozzád, te atyaég... Mivel nem vagyok a lepedőakrobatika világbajnoka, ahhoz, hogy maximálisan ki tudjam élvezni az időt, kértem, hogy én kezdhessek a nyelvleckével.

(2018-06-05) : Beléptem a lakásba, mosolyogva fogadott. Átadtam a kis ajándékom és vezetett is a szoba felé. Ott már várt a törölköző, fel is kaptam gyorsan és már mentem is zuhanyozni. Nagyon nem fec...

egyeztetési probléma: 1db
(2018-07-16) : találkozó meghiúsult. Megbeszélt időpont előtt tíz perccel hívtam kicsengett és nem vette fel, hívtam a megbeszélt időpontban szintén kicsengett