Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
1. kép Jázmin  szexpartner Budapest XIII. kerület2. kép Jázmin  szexpartner Budapest XIII. kerület3. kép Jázmin  szexpartner Budapest XIII. kerület
70 590 0233
Jázmin
24 év, 166 cm, 64 kg
H: 10-20h
K: 10-20h
Sz: 10-20h
Cs: 10-20h
P: 10-20h
Szo: 11-20h
V: 11-16h
csak előre egyeztetve
25
25 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Jázmin van, róla készültek
Retusált képek.
7
Éppen online
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1. kép DORKA  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép DORKA  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép DORKA  szexpartner Budapest XI. kerület
30 700 8555
DORKA
22 év, 172 cm, 53 kg
Kerek, izmos popsi! ♥️
H: 10-18h
K: 10-18h
Sz: 10-18h
Cs: 10-18h
P: 10-18h
Szo: 10-18h
csak előre egyeztetve
V: 10-18h
csak előre egyeztetve
7
7 beszámolója van.
Éppen onlineÉppen online
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 2 ajánlástól!

Még 2 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
288
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
1. kép Klaudia  szexpartner Budapest V. kerület2. kép Klaudia  szexpartner Budapest V. kerület3. kép Klaudia  szexpartner Budapest V. kerület
30 786 2995
Klaudia
39 év, 165 cm, 49 kg
;)
H: 09-17h
K: 09-17h
Sz: 09-17h
Cs: 09-17h
P: 09-17h
Szo: 10-16h
V: 10-16h
288
288 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
SenoritaMira szexpartner


szexpartner
SenoritaMira

+36705325175

-
V.I.P hirdető

SenoritaMira hirdetése
32 beszámolója van
Beküldve: 2018-12-03 12:39:24
diy
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:5
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

SenoritaMira reagálása

Kedves DIY!
Köszönöm h megosztottad az élményed és meglátásaid,nem éreztem sértőnek, főleg ha te így élted meg.
Egy két dolgot furáltam..h a törölköző elvette az illatod..ezt még soha senki nem mondta,de jelenthette D volna h ez annyira zavar..nem hiszem h ilyen dolog egy ilyen szituban annyira mérvadó lenne, kivéve ha messziről bűzlik esetleg az ember..de ilyenről szó sem volt..szinte minden esetben van rendes csók,ezt több beszámolóban is olvashattad,mert szeretek csókolózni,viszont abban az esetben nem szoktam maximum ha nem megfelelő a szájhigiénia,vagy valakinek nagy a bajusz vagy szakáll,és jóformán nem látni a száját sem.. vagy nagyon szúrós,vagy ha azt érzem úgy látom h nem akar csókolózni..nem emlékszem melyik lehetett,vagy épp mi volt az oka..de azt szűrtem le h azonnal mennyire jót tettem veled,ill a masszázs is kimondottan jól esett,szóval összességében pozitív volt..az h az idő lerövidült az eredetihez képest és nem én hibáztam,ennek ellenére én mondtam h nyilván csak annyi rózsaszállal ajándékozz meg ami aranyos lehet ehhez az eseményhez,és még így is én voltam sztem a korrekt ezzel is.. de semmi gond részemről, további kellemes hétvégét!

Szexpartner beszámoló SenoritaMira Budapest 2018-12-06 szexpartner hirdetőről

Elérhető:5

Egyeztetés
Előtte való napokban már kerestem telefonon, akkor megtudtam a részleteket. Nem értem el elsőre, kergettük egymást, a végén ő hívott és nem is kért visszahívást. A randi napján szinte csak időpontot egyeztettünk és szerencsére találtunk is egy nekem megfelelőt.
Odatalálás:5
Parkolás:5
Tömegközlekedés:4
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
Fehérvári út és a Szerémi út közötti csendes utcában fogad. Parkolóhelyek vannak, nem kell sokat korzózni. Tömegközlekedés 5 perc séta, villamos és busz jöhet szóba. Én azonban gyalogosan mentem. A ház előtt épp söpörtek, de megoldottuk a diszkrét bejutást.
Randi helyszíne:4
Fürdő:4
Hely diszkréció:5

Helyszín
Nem mai az épület, és különleges a bejutás is a lakás bejárati ajtaján túl. Ettől függetlenül bent minden rendben. A lakásban félhomály volt a lehúzott redőnyök miatt, a hangulatot gyertyák fénye fokozta. Ez a figyelmesség olyan jó. A nappali berendezése kicsit régebbi, itt van a tetthely is. Az ágyon kívül egy masszázspad is van, ottlétemkor csak dísznek volt, de érdemes lenne kihasználni. A fürdő káddal felszerelt, zuhanyfüggöny eltakar a kíváncsiskodó szemek elől. Tusfürdőválaszték, szájvíz szintén rendben, viszont a törölközővel voltak gondjaim... Tiszta volt és száraz, és akkor szárazon szaga sem volt (ezt mindig ellenőrzöm), viszont ahogy beletöröltem a lecsutakolt(!) testem, elvette a bőröm (tusfürdő) illatát és egyáltalán nem éreztem magam tisztának, kívánatosnak. Lehet, nem megfelelő helyen száradt, vagy benne maradt a mosógépben egy ideig mosás után? Ehhez nem értek. Sajnos ezt néhány hete máshol is tapasztaltam, szintén egy olyan szolgáltatónál, ahol Felejthetetlen beszámolók sokasága van, arról azonban nem írtam, utólag sajnálom, tartottam a visszajelzésektől... Mindenesetre nem bántásként írom, ezen lehet változtatni.

SenoritaMira külseje
Tetszett:4
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Miráról nagyon sok kép látható, nem zsákbamacskát vesz az ember, abszolút fedi a valóságot. Hozzám képest alacsony teremtés, alkata a van mit fogni rajta típus, de arányos, azaz asszonyosan kívánatos. Mellei formásak, nagyok (még mindig :-)). Arcát sajnos a félhomály miatt nem láttam tisztán, de ha az is olyan, mint a hirdetésében, akkor nem kell tőle félni, aranyos!
Hozzállás, kezdeményezőség:5
Natúr francia végig:5
Mélytorkos francia:4
Kebelszex:5
Profi masszázs:5
Barátnő feeling:4

Action
Fürdés után a szobában álltunk egymással szemben, én meztelenül, ő pedig valami fekete egy-két részesben. Méregettük egymást, majd lábujjhegyre állt és nekem esett. Csókolta a testem, szívta a nyakam, simogatott, én pedig viszont tettem ugyanezt. Valami varázsszóra lehullott róla a ruha, amit nem tudom hogy csinált, de jól tette. Átmentünk az ágyra és ott folytattuk. Sajnos szájra csókot nem kaptam, ezért szólni nem szoktam, ha a partnerem nem akarja, hát nem akarja, gondoltam akkor.
Nagyon odaadóan izgatott, hamarosan eljutott a farkamig, illetve annak környékéig. Nagy repertoárja van, élvezettel hagytam ténykedését. Jó mélyre, torka koppanásáig beveszi, ugyan nem a klasszikus deep throat, de élvezetes és szerintem sok MT-t elnyel így is. A környék sem maradt érintetlen, amit szintén szeretek, az a gát nyalása, miközben kezeivel sem tétlenkedik. Aztán nemsokára volt egy olyan mozdulata, amitől csúcsközelbe kerültem, és ezzel szinte egy időben a mellei közé. Néhány mozdulat után végem is lett, de nem bántam, hogy most nem nekem kellett rákoncentrálnom, hogy elélvezzek. ez egyértelműen Mira érdeme, bár ő sajnálta, tovább szeretett volna kényeztetni.
Tisztogatásom után mellém bújt, mint egy szerető igazi társ és simogatások közben beszélgettünk.
Megkérdezte, mi az, ami zavar, mást vártam-e, csalódtam-e benne, stb. Valószínű, hogy megérezte, hogy valami nem stimmel, ezért érzett rajtam, én pedig emiatt rajta egy kis távolságtartást. Kicsit ez az én azt hittem, hogy gond van, ezért vagyok ilyen, amiről te azt hiszed, gond van szitu lett belőle. Igen, a törölköző volt a gond, de ez csak akkor esett le nekem, miután eljöttem.
Mivel elbénáztam a kommunikációt a randi hosszát illetően is, már csak egy erős, szakszerű hátmasszázsra futotta az időből, hogy az ülőmunkához visszatérve kellemesebb legyen a napom. Szóval a masszázsban is ügyes, nem véletlen, hiszen azon az oldalon is járt.
Megérte:4

Elszámolás
Az elszámolás a találka végén történt. Más csokorral készültem, de azt nem fogadhatta el, ezért adtam egy szerényebbet, azonban az egyik szálról hiányzott szirom, de így is tetszett neki. Hálás köszönet ezért a rugalmasságért is, illetve azért, hogy próbálta átszervezni a napját, hogy ne fél, hanem egy óra legyen.

Összkép
Jó volt a vele töltött fél óra, az egy óra még jobb lett volna, de balfasz voltam. Ha nincs a törölközős eset, biztos, hogy a kisugárzásom is másképpen alakul. Mindezen nehezítő körülmények ellenére Mira nagyon jó szolgáltató és biztos vagyok benne, hogy hamar össze lehet vele csiszolódni, látszik, hogy a vendégért van.
Ha nem sértődik meg az írásomon, szívesen mennék még...

SenoritaMira szexpartner beszámolója - Szexpartner beszámoló SenoritaMira Budapest 2018-12-06

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés SenoritaMira szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

felhőtlenPhil
Vezérhím
2018-12-08 11:52:19
Tobb minden megfordult a fejemben (kizarlag padlovilagitas, blind sex play, burka, fatyol, alarc, karnevali maszk) de egyik sem adott magyarazatot a leirtakra.
Igy viszont valahol ertheto lenne a csok hianya is: ha homalyba veszett az arc, akkor a szajat os nehezebb megtalalni. De hogy rogton ellent mondjak magamnak, ha nyelvvel sikerul kitapogatni barmelyik masik testreszt, onnan felfele indulva jo esellyel az archoz es az ajkakhoz er a felfedezo kedvu vendeg. Szoval ez az egesz furcsabb volt, mint a towels-gate.

Mira143
V.I.P. hirdető
2018-12-08 08:38:43
Kedves Huff!Ezt a mondatot én is többször elolvastam,de döbbenet azóta is számomra is.. Köszi az észrevételt.:) ;)

huff
Vezérhím
2018-12-07 18:40:25
Nekem teljesen jó beszi, udvarias, korrekt és tükrözi az író bizonytalanságát, ezzel nincs gond a reagálás is profin kezeli a helyzetet. Ez a mondat viszont a hónap abszurdja címre pályázik nálam "Arcát sajnos a félhomály miatt nem láttam tisztán, de ha az is olyan, mint a hirdetésében, akkor nem kell tőle félni, aranyos!" Bocs, de ez vattafakk?!

Ronin.
V.I.P.
2018-12-07 11:17:43
Ha csak a megadott információt kéne értékelnem, azt is mondhatnám, hogy rendben. De egy olyan hangulatot közvetítesz, amely jelentős részéért Te vagy a felelős, mégis a hölgyön vered el a port. Nem álltam be a rajongói klubba, hogy imádott hölgyem védelmezzem! Egyszerűen csak a magad nyűgjeiről írsz, miközben a mondatok E/3 személyben vannak megfogalmazva...

Macika-
Vezérhím
2018-12-07 07:59:17
Hát megvárva a reagálást szerintem a bolhából elefántot csináltál! Mira borzasztóan jól tud csókolni, és, ha ez részéről nem ment annak oka van! Ilyet még nem olvastam, hogy a törcsi elveszi a tusfürdő illatát.....mi van???? Bárcsak minden Hölgy olyan lenne mint Mirácska!....Ő egy bújós, szenvedélyes, kiscica, ha kell akkor meg vadmacska.:-)

FunkciókSenoritaMira legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2018-12-11) : Helycsere után most ő kényeztet engem a szájával, valami nagyon őrjítő érzés ahogy a szájába vesz és a nyelvével köröz a makkomon. Gumit kell kérnem mert úgy érzem rögtön felrobbanok.

(2018-11-14) : Lassan átvette az irányítást. Újra élveztem nagyszerű csókját és úgy simogatta csókolta végig a testemet, hogy közben szinte végig testünk össze fonódott.

(2018-11-02) : Folyamatos szemkontaktus mellett először csak apró puszikat adott a makkomra majd lassan elnyelte a legkedvesebb testrészemet. Hamiskásan rám kacsintott azután lassan elindult visszafelé

felejthetetlen: 10db
(2018-12-06) : Letérdelt elém és nyelvével bebarangolt minden erotikus zónát ágyékomon a zacsit sem kihagyva. Hosszú percekig csak a nyelvével érintett,

(2018-11-14) : Szavakkal nehéz visszaadni. Meg is adtam magam, annak rendje és módja szerint, azzal a csavarral, hogy az utolsó vagy utolsó utáni pillanatban az ikrek közé kerültem és ott ért a vég egy vad mellszex közben.

(2018-07-22) : tetőtől talpig mindenhol végig csókolt a nyakamat finoman de -közbe mégis felajzva szívta..isteni volt szép lassan rátért a lényegre es egy olyan szopásban részesített mint meg soha senki.

nagyon jó: 6db
(2018-08-28) : Megfordultam az ágyon, és Mira a farkamat vette kezelésbe. Először a makkomat kezdte lágyan kényeztetni, majd elkezdett rendesen szopni. Volt, hogy teljesen eltüntette a farkamat.

(2018-07-30) : Leérve macikához aki már be volt keményedve isteni franciát kaptam! Finoman, határozottan foglalkozott a környékkel amit nagyon szeretek, és a cerkát keresztbe, hosszába szopogatta, csodás volt...

(2018-06-11) : Elkezdte kényeztetni a pálcát, igaz, hogy jó volt, már kértem, hogy kezdjen el kényeztetni. Ezt nem éreztem annyira kellemesnek, más sokkal jobban csinálta ezt. Majd én kezdtem el kényeztetni,

: 10db
(2018-11-22) : Az időbeli csúszás miatt csak fél óra lett belőle, de annál tartalmasabb. Franciája finom, a mélytorok is jó bár az én izlésem szerint lehetne bőnyálasabb. A fejét is engedi tolni a cerkára. A frankó francia után a szexet nem is bírtam sokáig, nagyon ügyesen lovagolt.

(2018-10-24) : A szája is finom volt, néha csak azt használta, néha a kezét is, néha a golyókat vette a szájába és a farkamat a kezébe, szóval felizgatott rendesen. Nemsokára el is kélt a védőöltözet.

(2018-10-23) : Feltérdelt a masszázságyon és így kezdte csókolgatni a páromat fentről lefelé haladva, elidőzött a mellein a hasán végül leért arra a helyre ahol javarészt én nyalakodom.