67
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-24
SenoritaMira szexpartner

szexpartner

SenoritaMira-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-03 12:39:24

diy
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

SenoritaMira reagálása

Kedves DIY!
Köszönöm h megosztottad az élményed és meglátásaid,nem éreztem sértőnek, főleg ha te így élted meg.
Egy két dolgot furáltam..h a törölköző elvette az illatod..ezt még soha senki nem mondta,de jelenthette D volna h ez annyira zavar..nem hiszem h ilyen dolog egy ilyen szituban annyira mérvadó lenne, kivéve ha messziről bűzlik esetleg az ember..de ilyenről szó sem volt..szinte minden esetben van rendes csók,ezt több beszámolóban is olvashattad,mert szeretek csókolózni,viszont abban az esetben nem szoktam maximum ha nem megfelelő a szájhigiénia,vagy valakinek nagy a bajusz vagy szakáll,és jóformán nem látni a száját sem.. vagy nagyon szúrós,vagy ha azt érzem úgy látom h nem akar csókolózni..nem emlékszem melyik lehetett,vagy épp mi volt az oka..de azt szűrtem le h azonnal mennyire jót tettem veled,ill a masszázs is kimondottan jól esett,szóval összességében pozitív volt..az h az idő lerövidült az eredetihez képest és nem én hibáztam,ennek ellenére én mondtam h nyilván csak annyi rózsaszállal ajándékozz meg ami aranyos lehet ehhez az eseményhez,és még így is én voltam sztem a korrekt ezzel is.. de semmi gond részemről, további kellemes hétvégét!

Szexpartner beszámoló SenoritaMira Budapest 2018-12-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Előtte való napokban már kerestem telefonon, akkor megtudtam a részleteket. Nem értem el elsőre, kergettük egymást, a végén ő hívott és nem is kért visszahívást. A randi napján szinte csak időpontot egyeztettünk és szerencsére találtunk is egy nekem megfelelőt.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Fehérvári út és a Szerémi út közötti csendes utcában fogad. Parkolóhelyek vannak, nem kell sokat korzózni. Tömegközlekedés 5 perc séta, villamos és busz jöhet szóba. Én azonban gyalogosan mentem. A ház előtt épp söpörtek, de megoldottuk a diszkrét bejutást.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Nem mai az épület, és különleges a bejutás is a lakás bejárati ajtaján túl. Ettől függetlenül bent minden rendben. A lakásban félhomály volt a lehúzott redőnyök miatt, a hangulatot gyertyák fénye fokozta. Ez a figyelmesség olyan jó. A nappali berendezése kicsit régebbi, itt van a tetthely is. Az ágyon kívül egy masszázspad is van, ottlétemkor csak dísznek volt, de érdemes lenne kihasználni. A fürdő káddal felszerelt, zuhanyfüggöny eltakar a kíváncsiskodó szemek elől. Tusfürdőválaszték, szájvíz szintén rendben, viszont a törölközővel voltak gondjaim... Tiszta volt és száraz, és akkor szárazon szaga sem volt (ezt mindig ellenőrzöm), viszont ahogy beletöröltem a lecsutakolt(!) testem, elvette a bőröm (tusfürdő) illatát és egyáltalán nem éreztem magam tisztának, kívánatosnak. Lehet, nem megfelelő helyen száradt, vagy benne maradt a mosógépben egy ideig mosás után? Ehhez nem értek. Sajnos ezt néhány hete máshol is tapasztaltam, szintén egy olyan szolgáltatónál, ahol Felejthetetlen beszámolók sokasága van, arról azonban nem írtam, utólag sajnálom, tartottam a visszajelzésektől... Mindenesetre nem bántásként írom, ezen lehet változtatni.
SenoritaMira külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Miráról nagyon sok kép látható, nem zsákbamacskát vesz az ember, abszolút fedi a valóságot. Hozzám képest alacsony teremtés, alkata a van mit fogni rajta típus, de arányos, azaz asszonyosan kívánatos. Mellei formásak, nagyok (még mindig :-)). Arcát sajnos a félhomály miatt nem láttam tisztán, de ha az is olyan, mint a hirdetésében, akkor nem kell tőle félni, aranyos!

Action
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
4
Fürdés után a szobában álltunk egymással szemben, én meztelenül, ő pedig valami fekete egy-két részesben. Méregettük egymást, majd lábujjhegyre állt és nekem esett. Csókolta a testem, szívta a nyakam, simogatott, én pedig viszont tettem ugyanezt. Valami varázsszóra lehullott róla a ruha, amit nem tudom hogy csinált, de jól tette. Átmentünk az ágyra és ott folytattuk. Sajnos szájra csókot nem kaptam, ezért szólni nem szoktam, ha a partnerem nem akarja, hát nem akarja, gondoltam akkor.
Nagyon odaadóan izgatott, hamarosan eljutott a farkamig, illetve annak környékéig. Nagy repertoárja van, élvezettel hagytam ténykedését. Jó mélyre, torka koppanásáig beveszi, ugyan nem a klasszikus deep throat, de élvezetes és szerintem sok MT-t elnyel így is. A környék sem maradt érintetlen, amit szintén szeretek, az a gát nyalása, miközben kezeivel sem tétlenkedik. Aztán nemsokára volt egy olyan mozdulata, amitől csúcsközelbe kerültem, és ezzel szinte egy időben a mellei közé. Néhány mozdulat után végem is lett, de nem bántam, hogy most nem nekem kellett rákoncentrálnom, hogy elélvezzek. ez egyértelműen Mira érdeme, bár ő sajnálta, tovább szeretett volna kényeztetni.
Tisztogatásom után mellém bújt, mint egy szerető igazi társ és simogatások közben beszélgettünk.
Megkérdezte, mi az, ami zavar, mást vártam-e, csalódtam-e benne, stb. Valószínű, hogy megérezte, hogy valami nem stimmel, ezért érzett rajtam, én pedig emiatt rajta egy kis távolságtartást. Kicsit ez az én azt hittem, hogy gond van, ezért vagyok ilyen, amiről te azt hiszed, gond van szitu lett belőle. Igen, a törölköző volt a gond, de ez csak akkor esett le nekem, miután eljöttem.
Mivel elbénáztam a kommunikációt a randi hosszát illetően is, már csak egy erős, szakszerű hátmasszázsra futotta az időből, hogy az ülőmunkához visszatérve kellemesebb legyen a napom. Szóval a masszázsban is ügyes, nem véletlen, hiszen azon az oldalon is járt.
Elszámolás
Megérte:
4
Az elszámolás a találka végén történt. Más csokorral készültem, de azt nem fogadhatta el, ezért adtam egy szerényebbet, azonban az egyik szálról hiányzott szirom, de így is tetszett neki. Hálás köszönet ezért a rugalmasságért is, illetve azért, hogy próbálta átszervezni a napját, hogy ne fél, hanem egy óra legyen.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jó volt a vele töltött fél óra, az egy óra még jobb lett volna, de balfasz voltam. Ha nincs a törölközős eset, biztos, hogy a kisugárzásom is másképpen alakul. Mindezen nehezítő körülmények ellenére Mira nagyon jó szolgáltató és biztos vagyok benne, hogy hamar össze lehet vele csiszolódni, látszik, hogy a vendégért van.
Ha nem sértődik meg az írásomon, szívesen mennék még...

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés SenoritaMira szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-12-08 11:52:19
Tobb minden megfordult a fejemben (kizarlag padlovilagitas, blind sex play, burka, fatyol, alarc, karnevali maszk) de egyik sem adott magyarazatot a leirtakra.
Igy viszont valahol ertheto lenne a csok hianya is: ha homalyba veszett az arc, akkor a szajat os nehezebb megtalalni. De hogy rogton ellent mondjak magamnak, ha nyelvvel sikerul kitapogatni barmelyik masik testreszt, onnan felfele indulva jo esellyel az archoz es az ajkakhoz er a felfedezo kedvu vendeg. Szoval ez az egesz furcsabb volt, mint a towels-gate.

2018-12-08 08:38:43
Kedves Huff!Ezt a mondatot én is többször elolvastam,de döbbenet azóta is számomra is.. Köszi az észrevételt.:) ;)

2018-12-07 18:40:25
Nekem teljesen jó beszi, udvarias, korrekt és tükrözi az író bizonytalanságát, ezzel nincs gond a reagálás is profin kezeli a helyzetet. Ez a mondat viszont a hónap abszurdja címre pályázik nálam "Arcát sajnos a félhomály miatt nem láttam tisztán, de ha az is olyan, mint a hirdetésében, akkor nem kell tőle félni, aranyos!" Bocs, de ez vattafakk?!

2018-12-07 11:17:43
Ha csak a megadott információt kéne értékelnem, azt is mondhatnám, hogy rendben. De egy olyan hangulatot közvetítesz, amely jelentős részéért Te vagy a felelős, mégis a hölgyön vered el a port. Nem álltam be a rajongói klubba, hogy imádott hölgyem védelmezzem! Egyszerűen csak a magad nyűgjeiről írsz, miközben a mondatok E/3 személyben vannak megfogalmazva...

2018-12-07 07:59:17
Hát megvárva a reagálást szerintem a bolhából elefántot csináltál! Mira borzasztóan jól tud csókolni, és, ha ez részéről nem ment annak oka van! Ilyet még nem olvastam, hogy a törcsi elveszi a tusfürdő illatát.....mi van???? Bárcsak minden Hölgy olyan lenne mint Mirácska!....Ő egy bújós, szenvedélyes, kiscica, ha kell akkor meg vadmacska.:-)

FunkciókSenoritaMira legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-03-21) : Változatosan, érzékien kényeztetett, kellően mélyen, zacsival is törődve izgatott, így kértem, ne hagyja abba, szokásom szerint végig élveztem ténykedését. Törlés után mellém feküt, ölelt, simogatott, így beszélgettünk mindenféléről,

(2019-03-05) : A cerkához érve az oldalát nyalta, szívta, csókolta, a golyókat sem hagyta ki. Egyszer csak bekapta és lassan szopni kezdte néha egészen mélyre engedve. Mindeközben még a nyelvét pörgetve rátett egy lapáttal.

(2019-01-11) : Elgondolkoztam azon, hogy hagyom azt, hogy végigvigye az ügyet mert az orálja nagyon jó volt de végül nem így döntöttem. Lejutottam én is délre és orál kényeztetési cselekményben részesítettem. Némi útmutató után Ő is kedvelte ezt a tevékenységemet.

felejthetetlen: 13db
(2019-03-17) : finoman hanyatt döntött engem, majd az alkalmi kedvesem rendkívül érzékien, apró puszik kíséretében lefelé csúszott rajtam. Az addigra már kőkemény tagomnál megállapodott és az idegen nyelvi jártasságát kezdte el nekem fitogtatni.

(2019-02-22) : Kölcsönös simogatások és testcsókok után / közepette férfiasságomhoz ereszkedett, így percekig élveztem, amint szájával kényeztett finoman, változatosan: oldalát, golyókat is nyalogatva, amennyire tudta mélyen is bevéve.

(2019-02-14) : A farkam kb már letört hason fekve, és már alig vártam, hogy Mira az ajkai közé vegye. Türelmes voltam, aminek hamarosan meglett a jutalma: hamarosan visszafordulhattam és nézhettem, ahogy Mira egyre lejjebb halad, hogy aztán a lábaim közé kuporodva, határozott, mégis finom mozdulatokkal szopni kezdje a farkamat.

nagyon jó: 7db
(2018-12-15) : Eszméletlen, felejthetetlen, intenzív felvezetést kaptam a NF-ra vagy száz csókkal a testem több pontjára szenvedélyt nem mellőzve. Az NF kellően erős és változatos volt. Értem ezt az alatt, hogy egy-két alkalommal a mellei közé vett és úgy izgatott, de a mélytorkos franciát sem nélkülözte

(2018-12-06) : Letérdelt elém és nyelvével bebarangolt minden erotikus zónát ágyékomon a zacsit sem kihagyva. Hosszú percekig csak a nyelvével érintett,

(2018-08-28) : Megfordultam az ágyon, és Mira a farkamat vette kezelésbe. Először a makkomat kezdte lágyan kényeztetni, majd elkezdett rendesen szopni. Volt, hogy teljesen eltüntette a farkamat.

: 14db
(2019-03-19) : Kapott a zacsi is, a golyók egyenként, volt végigszánkázós nyaldosás, makkszopogatás, nyelvezés, amit csak el tudok képzelni, és a legjobb, tövig eltüntetős erőteljes szívások, szinte a lenyelés határán.

(2019-03-12) : így NF-et kértem végig ismét. És itt kezdetét vette egy maratoni NF, amit időnként kiegészített kézimunkával. Le a kalappal, hogy ezt egy szó nélkül végignyomta, nem nyavajgott, nem adta fel.

(2019-01-08) : Szóval hosszú igazi barátnős csókok után Mira délnek indult apró csókokkal délnek. egyik legjobb franciás kényeztetést Ő nyújtja. hol lassabban hol gyorsabban,