Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
158
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
1. kép Timi13  szexpartner Budapest XIII. kerület2. kép Timi13  szexpartner Budapest XIII. kerület3. kép Timi13  szexpartner Budapest XIII. kerület
30 552 1009
Timi13
29 év, 160 cm, 50 kg
Megerősítette, ma elérhető: 11-22h
Most hívhatod!
FORRÓ SZŰK PUNCIVAL,ÉS ÉRZÉKI FRANCIÁVAL VÁRLAK!!!!!
H: 11-22h
K: 11-22h
Sz: 11-22h
Cs: 11-22h
P: 11-22h
Szo: 11-22h
V: 11-22h
158
158 beszámolója van.
Éppen onlineÉppen online
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 1 ajánlástól!

Még 1 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
370
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
1. kép Mayácska  szexpartner Budapest IX. kerület2. kép Mayácska  szexpartner Budapest IX. kerület3. kép Mayácska  szexpartner Budapest IX. kerület
70 362 0051
Mayácska
34 év, 168 cm, 56 kg
Megerősítette, ma elérhető: 10-17h
Felejthetetlen kényeztetés ;)
H: 09-17h
K: 09-17h
Sz: 09-17h
Cs: 09-17h
P: 09-17h
Szo: 10-17h
V: 10-17h
370
370 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Töltött fel magáról videótTöltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Mayácska van, róla készültek
Vegyes képek.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 2 ajánlástól!

Még 2 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
1. kép Jázmin  szexpartner Budapest XIII. kerület2. kép Jázmin  szexpartner Budapest XIII. kerület3. kép Jázmin  szexpartner Budapest XIII. kerület
70 590 0233
Jázmin
24 év, 166 cm, 64 kg
H: 10-20h
K: 10-20h
Sz: 10-20h
Cs: 10-20h
P: 10-20h
Szo: 11-20h
V: 11-16h
csak előre egyeztetve
25
25 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Jázmin van, róla készültek
Retusált képek.
Mayácska szexpartner

FELEJTHETETLEN
szexpartner
Mayácska

+36703620051

-
VIP SZTÁR hirdető

Mayácska hirdetése
370 beszámolója van
Beküldve: 2018-12-03 13:13:10
ilysza
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Mayácska Budapest 2018-12-04 szexpartner hirdetőről

VTR kommunikáció:5

Egyeztetés
....körülbelül két éve próbálkoztam először Mayácskahoz eljutni- most kéthónapnyi egyeztetés után sikerült végre mindkettőnk számára megfelelő időpontot találni. Kommunikációban is hibátlan, nem egyszavas, hanem szinte már érdeklődően bőbeszédű és gyors reagálású válaszok...
Odatalálás:5
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
A helyszín belvárosi-annak minden csodájával, szépségével es hátrányával. A tér már karácsonyi hangulatban, az épület egy komplex ingatlanegyüttes középső részén található.
Randi helyszíne:5
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:5

Helyszín
A lakás minden igenyt kielégítő luxusingatlan, igazából maradtam volna 10-12 évre... pasztelszínek, tisztaság, jó illat, rengeteg olyan hely, ahol majd a következőkben még szexelnem kell Mayacskával...

...a furdőt régi munkámból adódóan mindig kritikusan szemlélem, ugyanis dolgoztam head-housekeeperként folyami hajókon, tehát van élményem és tapasztalatom a "sztenderdeket" illetően... Mayácskánál minden top-színvonal, nem gond hoznia az öt csillagot... e téren sem.... fullos kéró!

Mayácska külseje
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Arc:5
...hogy miben fogadott? :) egy tűsarkúban es egy cérnaszálakból összeállított, a punciját szabadon hagyó, csak az ánuszát takaró varázslatban... merthogy azt kértem tőle, hogy minél kevesebb ruha legyen rajta... abszolválta a kérest :)
Nincs uj a nap alatt, tehát nem fogok tudni többet írni az előttem szolóknál Mayácska szépségéről. Mivel nyilván ez rettentő szubjektív... ami viszont tény, hogy brutálisan tökéletesre szabott cicijei vannak, darázsdereka, gyönyörű puncija, csodás szemei, szenzációs illata, és ami mindenek felett áll az az, hogy halálosan jófej nő Mayácska! Halálosan jófej! Nehéz lehet ezzel a külsővel megbirkóznina sztereotípiakkal, de aki egyszer megismeri Mayácskát, biztos, hogy nem csak (az egyébként fenomenális) szexuális élményért fog visszajárni hozzá... nagyon kedves, vicces, néha már cicás természetű, valószínűtlenül kellemes társaság. Esküszöm szívesen vele töltöttem volna az egész estét csak a tarsasága kedvéért, még akkor is, ha esetleg egy ujjal sem nyúlhattam volna hozzá...
Natúr francia végig:5
Natúr francia végig, szájba:5
Aktus:5
Barátnő feeling:5
Hozzállás, kezdeményezőség:5
Kölcsönös francia:5
Natúr francia (előjátékként):5

Action
Cicifetisiszta vagyok. Szeretem a nagy, szépen formált melleket, szeretem az égnek meredező mellbimbókat, szóval Mayácskánál jó helyen voltam... ráadásul imádok puncit nyalni a megfelelő nőknél- szóval ezekkel a "szerelmeimmel" felvertezve indultam a Test felfedezésére...

Órákig tudtam volna a mellbimbókkal játszadozni, szívogatni, morzsolni, gyúrni őket, de mindösszesen volt egy órám mindenre.... belefeledkezve kicsit a cicikbe, lassan értem le a frissen borotvált, hibatlan ízű és illatú puncihoz, aminek megismerésével és titkainak kiaknázásaval nyilván ismét napokat lehetne tölteni- és elkezdtem ott izgatni Mayácskát... későre jart már a nap, de mikor azt mondta Maya, hogy: "ok, most már mehetek is haza!" ... azt hiszem mar félig el is értem látogatásom célját!

Nyilván nem engedett útnak, hanem belekezdett szintén sokak által.mar megénekelt franciás kényeztetéshez... konkrétan megfürdette a farkamat a nyáltengerében- mindenhol és mindenfelé csorgott és folyt a nyál... brutális volt! Erre mondja szerintem a ferfiember, hogy brutalisan leszoptak... eszméletlen- észveszejtő szopás volt, ha hetente egyszer kaphatnék ilyet, már boldog ember lennék... tükörben mozizás, szolid irányítás a hajánal fogva... úgy játszik az ajkaival és a nyelvével, olyan összhangban, olyan erővel és gyengédséggel, mintha valami különleges képessége lenne arra, hogy hogy szeretném, ha leszopna...

Es amikor felhelyezi a gumit a szájával, akkor még varázsol a nyelvével egy kicsit, majd pedig bevezeti a farkam a puncijába! Sokszor szerencsésnek érzem magam abban, hogy nem áldott meg hatalmas farokkal a jóisten, hiszen így majdnem minden esetben teljesen és koppanasig el tudnak tűntetni szájjal is es puncival is... es most is tövig eltűntem Mayacska kelyhében, ami nekem földöntúli élmenyt adott! Imádtam a melleit szopni és gyurni lovaglás közben, hátulról erőből, de mégis óvatosan dugni, egymasra hajolva, lábakat az égnek állitva mélyen betolni a farkam a puncijába!

Este volt már, eselytelen voltam Mayacska hüvelyi orgazmusát látni, de ahogy az utolsó csepp spermát is kiszívta a farkamból, mikor a szájába élveztem, az tanítani való volt!

Szűk 40 percet szexeltünk egyhuzamban, majd az időnk további részében tudatán kívül is elvarázsolt személyiségével... nem kérdés, hogy nem utoljára voltam nála!
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
Nincs olyan, hogy elszamolás... leteszed es ennyi. Nem esik szó rola egyetlen egyszer sem.

Összkép
Kérdezte Mayacska, hogy miért mentem el hozzá... Bakancslistás lány volt... álomnő lett belőle...

Mayácska szexpartner beszámolója - Szexpartner beszámoló Mayácska Budapest 2018-12-04

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókMayácska legfrissebb beszámolói

istennő: 43db
(2018-12-07) : Kezdődött egy igazi bő nyálas francia teljes beleéléssel. Ezt leírni nem lehet ezt érezni kell. Kénytelen voltam visszahúzni magamra, majd a hátára fektettem, hogy játszani tudjak a testével.

(2018-11-26) : kaptam egy kemény bőnyálas franciát. váltakozva csókolództunk és franciázott. megkértem hogy üljön bele....tőlem eltérően kitűnő kondija van, hosszasan meglovagolt, viszont én se hagytam annyiban,

(2018-11-26) : Felhúztuk egymást, forró csókjai, minden érintése tovább forralták a vérem. A fülembe súgta "magamban akarlak érezni most". Uhhh. Sarkamra ültem, hogy gumit húzunk, pár pillanatra azért bele kostólt a farkamba.

felejthetetlen: 43db
(2018-11-09) : Maya a lábamközött térdel és mindezt látod a tükörben szemben.Csodálatos kép tárult elém. Itt már elég komoly tempót diktált a szexi hölgy megspékelve köpködéssel,nyálazással,cicihez ütögetéssel és ciciszexel.

(2018-10-10) : Gumit kértem és javaslatára először lovaglással kezdtünk. Felejthetetlen vágtát mutatott be változatos tempóval és változatos technikával, én közben hol a gyönyörű melleket hol a puha, finom ajkait csókolgattam kezemmel a formás fenekét simogattam, majd együtt átfordultunk misszibe

(2018-09-29) : Először minden oldalról végignyalta, nem kihagyva a golyókat sem, majd bevette és kéz nélkül olyan nyálcsorgatós köpködős franciát mutatott be, hogy csak a teremtő nevét tudtam ismételgetni.

nagyon jó: 23db
(2018-12-03) : Nem is ertem hogy birta. Es meg kozben arra is volt energiaja hogy csabito szemevel engem igezzen. Hihetetlen. Vegul egy hatalmasat elveztem a szajaba, minimum ket orgazmus erejevel.

(2018-10-07) : ágyra ültem, beleült az ölembe és folytatuk a csókolózást. Igaz elbírtam vele úgy meg órákig, de már nagyon meg akartam kostolni a puncijat. Az a pillangós punci finom volt mint a méz. Igazan akkora elvezetel nyaltam mint még sosem.

(2018-10-05) : Ő következett, a már jól megszokott köpködős, csorgatós franciaóra volt terítéken, mélyen elnyelte a műszert. Gumit kértem, beleült, úgy folytattuk, majd missziben ért a vég, nagy durranással.

: 12db
(2018-10-15) : Elém térdelt és miközben szájjal kezdett kényeztetni a szemben lévő tükörben gyönyörködhettem tomporában. Nagyon izgató volt, ezért megkértem, hogy helyezkedjen fölém, hogy nyalogathassam érzékeny csiklóját.

(2018-10-06) : Maya zavartan de kedvesen fogadott, kis ismerkedés után elküldött fürdeni, onnan visszatérve már a számon éreztem a csókját ami tényleg nagyon finom, lekerült a türcsi és...

(2018-09-15) : Maya was giving me blowjob. I had to taste her again so we switched and say laid down while I was licking her juicy pussy. She seemed to get really big orgasm judging from her screams.