85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-24
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
67
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Natalie szexpartner

szexpartner

Natalie-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-03 21:39:38

hipster
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Natalie Budapest 2018-12-04

Egyeztetés
Az egyeztetés rendben ment, telefonon mindenről kedvesen tájékoztat, könnyedén sikerült elérni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val mentem, a ház számomra könnyen megközelíthető volt, parkolás sem tűnik vészesnek, de erről nem tudok nyilatkozni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás nagyon szép, igényes és tiszta, ez sok mindent el is árul a hölgyről úgy gondolom. Fürdő kényelmes, tiszta, jól felszerelt.
Natalie külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szerintem nagyon szép, csinos és szexi, a mellei és a popsija hibátlanok. Tetszik benne, hogy ilyen kis vékonyka, de ugyanakkor sportos. Határozott és talpraesett, ami szintén tetszik benne. :)

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
A kötelező körökön átfutva ,,mit szeretnék, tisztálkodás stb" elkezdődött életem egyik legszebb órája. Mielőtt az ágyra feküdtem volna már előttem térdelt és elkezdte azt az isteni franciázást amit vajmi kevesen tudnak úgy csinálni mint ő! Majd én is kényeztettem őt, nagyon jó volt játszani a puncijával. Gumit húztunk és missziben kezdtük, majd kutyusban folytattuk, éreztem, hogy jön a vég így kértem hogy az ajkai között mehessek el. Mennyei volt! Beszélgettünk és folyamatosan simogatott cirógatott mikor azt vettem észre, hogy ismét franciázik. A köpeny felrakása után belecsüccsent ami maga volt a mámor. Ezt is rettentően jól csinálta majd jeleztem, hogy váltsunk. Hátulról kezdtem elég komolyan ténykedni mikor is jeleztem neki, hogy ismét elér a vég. Ismét elkezdte az isteni franciázást ami meghozta a várva várt eredményt és sikerült ismét kivégeznie. Annyira elgyengültem azt hittem fel sem birok kelni. Nagyon jó volt és soha el nem felejtem ezt az órát amit vele töltöttem! A kedvencét nem igazán sikerült kitalálnom, de franciázni csak az tud így, aki azt szereti is szerintem. Nagyon igényes, szép, hibátlan alakú a drága Natalie és nagyon türelmes odaadó volt velem ami ritka manapság!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A rózsaszálak mértéke az új pesti átlagnak megfelelő, bővebb info is rendelkezésre áll.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Maximálisan megérte, aki szereti a jó franciát mindenképp látogassa meg!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Natalie szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Natalie nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókNatalie legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2018-08-25) : Nehéz megfelelő szavakat találni arra, amit Natalie kormányrúdnál művelt. Na nem mintha olyan szörnyű, vagy szörnyen bonyolult módon közelítette volna meg a témát - épp ellenkezőleg.

(2018-08-15) : Amíg a ruháimtol igyekeztem megszabadulni, többször méltattam, mennyire tetszik. Mindig meg is köszönte. Gyorsan zuhiztam, fogat mostam, majd vissza a szobába. Addigra Nati már az ágyon vár...

(2018-04-06) : Ezután következett az én kb. 25 perces folyamatos kényeztetésem, amelyet ugyanannyira élveztem, mint amikor én okoztam gyönyört Natalienak.

felejthetetlen: 19db
(2019-02-24) : A hátamra fordultam és ő vette át a stafétabotot (jaaa itt nem annak hívjuk). Finoman nedves franciájával félig be-bekebelezett és először csakis szájjal majd kérésem szerint kézzel is kombinálta. Kitartóan és fáradhatatlanul kényeztetett és jól esett a tudat,ahogy éreztem,hogy ez az érzés egészen addig tart

(2019-02-21) : Szájjal kézzel izgattam csiklóját és annak környékét, miközben ujjaimmal is bekerültem a csodába. Felajzott, ahogyan élvezte tüsténkedésemet. Kezébe vette az irányítást és NF-el, kézimunkával kényeztetett.

(2019-02-08) : Aztán kérte, hogy feküdjek hanyatt, és elhelyezkedett a lábaim között. Nagyszerűen tud franciátni, igazán célravezetően használja a száját és ameddig tudja bekapja, bár mélytorkot ne várjon senki, nem is hirdet ilyet.

nagyon jó: 14db
(2019-03-16) : Leültem, megcsodáltam elölről és hátulról, csókoltam mindenütt, majd leültettem, elé álltam és hadd jöjjön a francia. Nagyon finom volt, ezredes fel is állt, bár elég fáradt voltam a reggeli edzéstől. Aztán ágyradöntöttem, puncinyali következett. Nagyon finom puncikája van,

(2018-09-22) : TÖBB BECENÉV ( utalomaregisztraciot Utoljára online: 2018-09-21 12:00:49) TÖBBI OK VOLT.

(2017-09-11) : Ezután kaptam egy nagyon finom franciát, amiben minimális kezezés is volt, ami nem baj, mert szeretem. Párszor le is kellett állítanom, mert hamar végem lett volna.

: 22db
(2019-03-07) : Az ágyra ülve szopni kezdett, amit nagyon kellemesen csinál. Le is kellett állítanom, hogy ne így legyen végem.

(2019-01-04) : Mestere a műfajnak. Odaadással, élvezettel, változatosan teszi. Nem tudtam betelni Vele. Az összkép és persze az intenzív szopás válaszút elé állított.

(2018-10-18) : Kellemes tempóban, fel fel nézve szopogatta amit ilyenkor kell, majd nyeregbe pattant, és úgy lovagolt, pár csók is csattant,