Alexandra erotikus masszázs

erotikus masszázs

Alexandra-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-12-04 11:30:08

degotthatdope
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Alexandra Budapest 2018-12-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Kiválóan működött. Nem értem el elsőre, kaptam tőle egy sms-t visszahívtam, fél óra múlva nála voltam.
Megközelítés
Egy közeli Lidl parkolóban meg lehet állni, onnan 2 perc séta az egész, ha épp nincs a környéken parkoló
Helyszín
Maximálisan tiszta, a célnak teljesen megfelel. Több tusfürdő a makulátlan fürdőszobában, a masszázsszobában pedig minden adott a kényelemhez.
Alexandra külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Szeretem a magas lányokat, ő szintén ez a típus, hosszú combokkal. Szép arca van, inkább karakteres, de nekem bejön. Ápolt, puha a bőre.

Erotikus masszázs
Erotika:
3
Svédmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Rendesen átgyúrt, a lábaimtól a nyakamig, megkérdezte hogy erősebben vagy gyengébben mehet-e én az előbbit választottam. Van körülbelül vagy 6 fajta olaj amit lehet választani, szóval a bőség zavara fog el. Közben nagyon jól el lehet vele beszélgetni, szerencsére mindenről.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
3
Jól átvezette a masszázst a kényeztetésbe. Egyszerű simogatásokkal, majd szép lassan elkezdte szájjal a kényeztetést. Én nem találkoztam még hasonló technikával, valószínűleg nem sokan tudják így csinálni, de az egyik garancia arra hogy visszatérek rá. Ennél finomabb, érzékibb kényeztetésbe még csak ritkán volt élményem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem került szóba egy percre sem, a végén tettem le az ágyra, az pedig egy hangyányit a budai átlag alatti.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam és biztos hogy visszatérek hozzá!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexandra erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-12-16 08:03:11
Átlagos helyett a beszid inkább a jellegtelen. Az éményekhez, amire csak utalsz, szintúgy méltatlan, mint Alexához. Elkapkodtad, talán.

Alexxandra
V.I.P. SZTÁR hirdető
2018-12-08 15:53:37
Aztán nehogy az történjen, hogy "valami fehér" lesz. :P

2018-12-08 12:41:56
Bocsi Alexandra, de én is Türelmes kolléga véleményét osztom. ;) Egy jó kedvcsináló részletes leírás sosem árt. :p

Alexxandra
V.I.P. SZTÁR hirdető
2018-12-07 13:21:23
Türelmes!

Vannak dolgok amiket inkább átélni kell, mint leírni. :)

2018-12-05 10:08:12
Legközelebb megírhatod a 'technikát' is, ha már ... , egyébként tetszett a hangvételed.

FunkciókAlexandra legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2018-05-22) : Most kértem, hogy lábamon ne időzzön, annál inkább vállamon és karomon. Szépen megdolgozta a hátam és környezetét aztán a fájósabb részeket. Mondhatom hatékonyan tette.

(2016-10-14) : A kényeztetést a félmagas ágyon szoktuk csinálni, kicsit hosszába, keresztbe hozzám bújik és szép lassan nekilát a cerka kezelésének. Ehhez dupla párnát szoktam kérni, hogy jobban lássak.

(2016-07-06) : Elegendő erővel, de ahogy érzem tudna még erősíteni. Vádlitól ülőig egyik után a másik lábam szépen végig dolgozta, hátamon kérésemre nem nyomkodja szét a csomókat, azt nem szeretem,

felejthetetlen: 12db
(2019-01-15) : masszázspadon hasonfekve a több féle olajból vagy krémből válogatva, meg is kezdte az aprólékos és nagyon módszeres profi masszázst, amelyért mentem.

(2018-10-08) : Masszázs ágyon kezdtünk, kiválasztottuk a megfelelő krémet, majd nekiálltunk a közös szeánsznak, én lazulni, ő meg maszírozni, ami egy kicsit interaktív lett mivel végig beszélgettük a maszázst.

(2018-03-16) : Szájhasználat remek viszont a kezét néha durván használta. Ezt csak az 1. levezetésnél tapasztaltam, valószínűleg tapasztalgatta hogyan is szeretem jobban.

nagyon jó: 24db
(2017-08-26) : Kellemes, lazító átdolgozást végzett minden porcikámon. Nem kínzott meg, sőt, amikor, vélhetően ösztönösen megrándultam, megkérdezte, hogy fáj-e, visszavegyen-e az erősségből.

(2016-12-15) : Svédmasszázzsal kezdtünk. Talppal indított, erre előtte rákérdezett, mondom, igen jöhet az is. Ha jól emlékszem, az alsó végtagon két hullámban is dolgozott, először inkább olajozós, jóleső simítós jelleggel,

(2016-07-19) : Masszázs tökéletes, látszik hogy tanulta és tudja is. Krémek, olajok teljes repertoárja, de én a gélt választottam ami talán a legkényelmesebb érzés a többihez képest. Talpakkal kezdtük majd haladt szép sorjában felfelé,

: 84db
(2019-02-28) : Rövid magyarázat után citromos-mentás krémet választottam. Mindenhol jól végiggyúrt, talpaktól, lábujjaktól felfelé haladva, vádli, comb, fenék, hát, vállak, karok, még a kezemen is átmozgatta az ujjakat. Elég hosszasan dolgozott rajtam,

(2018-07-20) : Talptól indult felfelé, többször körbesétált és így került sorra minden testrészem. Nagyon jó keze van, nem túl erős masszázst kaptam, de arra most nem is volt szükségem.

(2018-06-26) : Ágyon én már háton, es ő pedig lentebb húzódva ült, szép látványt nyújtva, majd szintén egy olajjal nagyon gyengéden elkezdte a célirányos “masszázst” néha ekkor is valtottunk pár szót, de maximálisan Ő-rá figyelt, néha a szemebe nézett rajta keresztül ami nagyon izgató volt