92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
Jàzmiiin szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Jàzmiiin

+36306422161

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-04 13:20:07

Jackman
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jàzmiiin reagálása

Drága Jackman!

Köszönöm az élménydús beszámolót! Hamarosan újra megismételjük. ;)

Addig is csókollak

Szexpartner beszámoló Jàzmiiin Budapest 2018-12-05

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Már régóta tervezem, hogy meglátogatom Jázmiiint. A hírdetésében bemutatott képei egy nagyon csinos lányról árulkodnak és a beszámolói is nagyon kedvező színben tüntetik fel. Mivel vidéki vagyok úgy terveztem, hogy amikor hivatalosan BP-re érkezem, akkor szakítok időt a találkozásra. Hogy biztos legyek egy héttel előbb hívtam telefonon. Azonnal felvette és nagyon barátségos beszélgetés formájában egyeztettük a részleteket. Ezt követően VTR-en is megerősítettük a találkozó időpontját. A VTR üzenetre nagyon rövid időn belül kaptam visszajelzést, a tervezett időpont elfogadásával. A találkozó előtti nap még küldtem egy SMS-t, megerősítésképpen, hogy biztosan jövök a tervezett időpontban.
Jázmiin az egész egyeztetési procedúra alkalmával nagyon kedves és együttműködő volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A találkozó színhelyét metróval közelítettem meg. A metrómegállótól kb. 3 perc kényelmes sétával a helyszín könnyen elérhető. A talélkozónak helytadó háztömbel szinte teljesen szemben egy parkolóház működik. Ennek megfelelően a helyszín személygépkocsival is jól megközelíthető és könnyű parkolóhelyet találni.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A találkozó színhelyéül szolgáló, korábban épített, de felújított néhány emeletes ház, egy kevésbbé forgalmas utcában helyezkedik el. Ennek megfelelően diszkréten megközelíthető. Maga a lakás egy nagy amerikai konyhás előtérrel rendelkezik, a szobák számát nem tudom, az azonban tény hogy Jazmiiin a lakásban egyedül tartózkodik, bár ez nem egészen igaz, hiszen két aranyos kisméretű kutyával is találkoztam. A kutyák az ottlétem alkalmával egyáltalán nem voltak zavaróak. A találkozó helyszínéül használt szoba egy közepes méretű, nagyon szépen berendezett, helyiség jó nagy és kényelmes francia ággyal, szobainassal és egyéb kisebb bútorzattal. Közeledvén az adventi időszak, Jázmiiin nagyon szép adventi diszítést állított össze a szoba ablakánál, igazán esztétikus és ünnepi hangulatot kölcsönözve. A fürdőszoba tágas, modern berendezéssel és nagy tisztasággal. A fürdésre egy zuhanyzóval ellátott fürdőkád adott lehetőséget, a kád peremén tucatnál is több fürdősampon, a mosdókagyló feletti polcon pedig több szájvizpalack és eldobható műanyagpohár volt található. Összegezve a találkozó helyszínéül használt lakás nagyon izlésesen berendezett, tiszta és kitűnően megfelel a találkozó céljának.
Jàzmiiin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amint a korábbiakban is említettem, a választásom a hírdetésben közétett fényképeken tapasztalt gyönyörű hölgy adottságasi alapján történt. Amikor beléptem a lakásba, első látásra tapasztaltam, hogy a képek és a beszámolók nem informálnak tévesen. Egy gyönyörű, kitűnő alakú magas hölggyel álltam szemben. Fekete body-t viselt, ami nagyon jól állt Jázmiinnak. Az arca nagyon szép, tiszta tekintetű szemekkel és gyönyörű ajkakkal társulva. A haja hosszú barna, kitűnően párosul arcához, mellei természetesek, szépen állóak és az átlagnál kicsit nagyobb méretűek. Csípője szép ívű, popsija kerek, méretében és alakjában jól illik egész testéhez. A lábai hosszúak és nagyon szép ívűek. A lábak feletti Vénuszdomb, ahogy a hírdetése egyik képen is látható, fantasztikus. A hölgy első látásra nagyon kedvező benyomást tett számomra.

Action
Natúr francia végig, szájba:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Amikor beléptem a lakásba, ismerkedésként puszikkal fogadtuk egymást. Előzőleg készítettem számára egy kis csomagot, első találkozásunk emlékeként, amely a hirdetésében megjelölt kedvenc édességeket tartalmazta. Az előszobában levetettem a cipőmet, majd ismerkedésképpen egy kicsit beszélgettünk, körülírva, hogy mit szeretnék együttlétünk alkalmával csinálni. Nagyon kedves és beleegyező volt, kéréseimet tekintve. Bevezetett a tett színhelyéül szolgáló szobába, ahol levetkőztem és a ruháimat rendben a szobainasra pakoltam. Elkísért a fürdőszobába, ahol elvégeztem a kötelező tisztálkodást beleértve a fürdést és a szájhigiéniát. A fürdőszobában rendben egymásra rakva, szép tiszta, nagy és puha törülközők sorakoztak, amelyekből egyet elhasználtam, majd magam köré csavartam és bementem a tett színhelyére, ahol a francia ágyon Jázmiin már a body-t is levetve, ruha nélkül várt. Így mezítelenül még gyönyörűbb volt. Azonnal elkezdtünk csókolózni, egészen intenzíven. Jázmiin nagyon jól csókol, az ajkai és a nyelve mesés használatával.
A csókolózás után felfedező körútra tértem lefelé a szájától az arcán keresztül, a nyakát, a csodálatos melleit kényeztetve, majd a lábain végig haladva sűrű puszikkal egészen a lábujjakig. A lábújjakat egyenként a szájamba véve és azokat nyalogatva kényeztettem Jázmiint. Észrevehetően élvezte ezt az akciót, amelyeket szelid hanghatásokkal is kifejezett.
Pár perces puszilgatás után bekéreckedtem lábai közé, gyönyörű kelyhébe. Elkezdtem nyalni a punciját, először csak nagyon szeliden, apró csókokkal a hüvelyt annak ajkait és csiklóját. Minnél jobban fokozva a tempót és az intenzítást, egyre jobban ingereltem nyelvemmel a punciját, néha mélyen betolva nyelvemet hüvelyébe is. Nagyon gyorsan jött Jázmiiin reakciója, fejemet a puncijához szorítva intenzív izomremegés és hanghatások kíséretében nagy orgazmusban tört ki. Az orgazmus alatt Jázmiiin nagon-nagyon szép volt, amely engemet teljesen elvarázsolt, és elhatároztam, hogy ezt az akciót még meg kell ismételnem, sőt, ahányszor csak tudom és Jázmiiin partner benne.
Egy kis pihenő következett, amely alatt személyes dolgainkról beszélgettünk, ekkor Jázmiiin gyönyörű alakja mellett kiemelkedő inteligenciáját is igazolta. Ezt követően Jázmiiin vette kezelésbe az ezredest, nagyon kellemes franciában részesített. Nagyon élveztem a kiemelkedő, ezirányú tapasztaltságát, nagyon professzionálisan bizonyította ügyességét. Nem akartam ugyanakkor még a csúcsra jutni, mivel általában egylövetű vagyok, ezért ismételten bekéretkeztem nyelvemmel a puncijába és az előzőekben vázoltak szerint egy nagy puncinyalásban részesítettem Jázmiint, aki megintcsak nagyon élvezte és ismételten egy hatalmas orgazmussal ajándékozott meg.
Megintcsak egy kis pihenő következett, kellemes beszélgetéssel. Majd megkérdeztem Jázmiiint, hogy a következőkben megengedné-e azt, hogy kinyaljam a popsiját. Igent mondott. Egy párnát tettünk az ágyéka alá, így megemelve a csípőjét jól hozzáfértem popsinyílásához, kinyítva két kezemmel is a lába között farát, mélyen képes voltam behatolni nyelvemmel a popónyílásba. Intenziv nyelves izgatásba részesítettem a hölgyet, egy idő után ezt folytatva Jázmin ismételten egy hatalmas orgazmusban tört fel. Hihetetlen kellemes meglepetésben részesültem, mert mindez ideig hölgyeknek anális izgatással még nem tudtam orgazmust kiváltani. Ez volt az első, bár nem vagyok kezdő e területen.
Az előző akciót követően Jázmiiin egy nagyon kellemes masszírozásban részesített, amely alkalmával bizonyította ez irányú ügyességét is. Nagyon kellemes volt. Viszonzásként kértem, hogy én is had masszírozzam meg, így is történt, miközben én is nagyon élveztem selymes bőrének érintését.
A masszázs után 69-es formátumot vettünk fel. Jázmin kitűnő száj és nyelvmunkával hatalmasat franciázott a hímtagom kényeztetése érdekében, közben én mélyen behatoltam a drága puncijába. Ezt már nem bírtam tovább és hatalmasat élveztem Jázmiiin szájába. Az ezredesből minden egyes cseppez jól kiszopott, miközben én önkívületi állapotba kerültem. Majd ő a fürdőszobába sietett feltételezhetően egy szájöblítésre, én pedig egy szilviával tisztára töröltem a már lankadt ezredest.
Még egy kicsit beszélgettünk, majd a fürdőszobába siettem egy tisztálkodásra, utána felöltöztem és érzékeny búcsút vettünk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amikor beléptem az ajtón és átadtam a találkozásunk örömére szolgáló ajándékcsomagot, abban egy köszönőlevél mellékletével adtam át az ajándékot. Annak mértéke, bár a pesti átlag felett volt, de Jázmin szolgáltatásának minősége azt jóval meghaladta.
Összkép
Jázmiiin egy csodálatos hölgy. Nagyon örülök annak, hogy találkozhattunk. Azon kívül, hogy nagyon csinos, kiemelkedően barátságos és együttműködő. A közösen eltöltött idő alkalmával kapott gyönyörű élményekkel gazdagodva, nagyon kellemes emlékekkel távoztam Jázmiintzól.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jàzmiiin szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-01-02 19:53:00
Jól leírt beszámoló. Én mindig kicsit kételkedve fogadom, ha egy Hölgy egy találkozó alatt akár kétszer is képes kielégülni. Ez nagyon ritka tulajdonság lehet. A beszámolód viszont kellően informatív, nekem tetszik. Kösz!

2018-12-05 11:08:39
Részletes választékosan megírt beszámoló,mely jól érzékeltette Jázmiint és az élményt. Gratula mindkettőtöknek.

FunkciókJàzmiiin legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-12-31) : Rögtön térdre is ereszkedett, hogy alapos kezelésbe vegye. Hihetetlenül finom technikával kezdte el a makk izgatást, és egyre mélyebben fogadta magába, ahogy érezte egyre elégedettem és keményebb visszajelzésem.

(2016-11-21) : Picit még pihegtünk egymás karjaiban, majd Ő kezdett kényeztetni. Hanyatt fektetett, mellém térdelt úgy hogy mindenhol elérjem szép testét ahol csak szeretném, és egy nagyon kellemes szájjal babusgatásba kezdett.

felejthetetlen: 8db
(2019-02-01) : A hancúrléc már jó merev volt és ekkor belekezdett egy fenomenális franciázásba, lassan csak szájjal, semmi kezezés ,a golyszikat is kényeztette ,hihetetlenül jól csinálja.

(2018-09-01) : letérdelt elém, és szájjal folytatta a kényeztetését. Nagyon kifinomult technikával végezte a műveletet. Éreztem, hogy ha ezzel a lendülettel haladunk hamar ki fog végezni

(2017-03-05) : Kifejezetten a nekem tetsző technikával játszott a farkamon. A tövénél fogta a kezével és szájával nagyon jó szorítással dolgozott. Végre nem kellett elmagyaráznom, hogy a lehelet finom szopogatás kevés lesz.

nagyon jó: 5db
(2019-02-05) : Mindezek után a nyelvi gyakorlatok más más irányt vettek hogy még tüzetesebben megismerhessük egymás rejtet kincseit., jó volt,

(2017-12-12) : Beindultam és kértem , hogy közben Jázmin meg lovagoljon rajtam . Ez bombajól sikerült , sokáig bírtam , de egyszer csak elszálltam . Kismosdás után megkóstoltam a szilva teát , közben Jázmiiin előszedett egy vibrátort

(2017-05-15) : Ezután Ő következett, finoman játszik az ember szerszámával, de hamarosan tudtára adtam, hogy csak időt kapott a felkészülésre, mert ilyen jóízű puncit nem elég egyszer bevenni. Látta hogy nem fog tudni lebeszélni, úgyhogy inkább átadta magát nekem. Jázmin egyszercsak lefektetett a hátamra, fölém guggolt és a számra szorította a punciját, én pedig csak nyaltam az újabb élvezetig.

: 17db
(2019-01-20) : Az idő már szorított, ezért megkért, vegyem fel számomra a megfelelő pózt, hogy megvillantsa páratlan Francia tudását és bevezessen az erotika mámorító világába, legalább is egy részébe :)

(2018-11-07) : Rámhajolt, én pedig ízleltem, faltam néha elveszítve a kontrollt. Érezte jönnie kell. Felém magasodott, gyönyörű teste lassan hullámzott, s közben csókoltam ahová csak elértem.

(2018-10-25) : az isteni franciája után amivel majdnem idejekorán kivégzett, megkértem hogy lovagoljon rajtam, ami szintén nagyon készségesen teljesített. Felülve és rámterülve is hatalmas elmenyt nyújtott,

egyeztetési probléma: 2db
(2017-01-30) : A ház elől hívtam 10:01, :05 és végül :10-kor. "A hívott szám jelenleg nem kapcsolható". Mivel -10 fok volt odakint, nem láttam értelmét tovább fagyoskodni, elkotródtam.

(2016-11-03) : 30 perccel hamarabb értem oda, addig az autoban tartózkodtam! 5 perccel előtte megcsörgettem telefonon, de nem vette fel. Azt gondoltam készülödik, de sajnos nem ez történt...utána hívogattam, 1 -et kicsörgött, majd foglaltat jelzett!