11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-16
24
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
Szonja erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Szonja

+36307489350

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-04 14:53:12

nagyblero
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Szonja Budapest 2018-12-05

Egyeztetés
Telefonon történt. Már egy korábbi napon többször is hívtam, akkor nem sikerült elérnem, most viszont egyből felvette, nagyon aranyos, vidám kis hangja van, mindenről részletesen tájékoztatott és mondta, hogy most épp ráér, így már indulhattam is hozzá
Megközelítés
Petőfi hídtól nem messze. Autóval napközben szerencse kérdése, hogy milyen a forgalom. A parkolás fizetős és nem megoldhatalan, de ehhez sem árt némi szerencse. De hát a belváros már csak ilyen. BKV-vel jól megközelíthető van a közelben busz, meg villamos is, de én nem használom.
Helyszín
Egy régebbi bérház egyik felújított lakása. Minden tiszta, kulturált és a célnak tökéletesen megfelel. A szobában van egy ágy, masszázspad nem lévén azon folyik a masszír is, a tükör viszont hasznos kellék az ágy mellett. Van egy fotel amire lehet pakolni, vöröses félhomály és diszkrét zene fogadott. Több lány dolgozik itt, egy ajtó mögül az előtérben hallatszik kicsit a csacsogásuk, de nem zavaró, figyelnek a diszkrécióra. Fürdő szintén tiszta, kulturált, volt elég tusfürdő, kilépő és szájvíz is kis pohárkákkal és különböző ízesítésű tic-tac cukorka, ennek úgy megörültem, hogy be is kaptam néhány szemet. Viszont zuhanyfüggöny nemlévén vigyázni kell a pancsolással, hogy ne úsztassuk el az egész fürdőszobát.
Szonja külseje
Édes pici tini. Alacsony, formás, vékony lány, bőre feszes, bársonyos, gyönyörű popsival, izmos lábakkal, kézbe illő szép kis mellekkel. Aranyos, mosolygós, kedves. Világosbarna haja fel volt tűzve, így kiemelte formás nyakát is. Arckitakarás csak a diszkréciót szolgálja, szép arca van, kicsit talán szlávos jegyekkel. Vannak tetoválásai és egy szép köldök piercingje, amik engem nem zavartak. Egy fekete bugyi melltartó szettben fogadott.

Erotikus masszázs
Megérkezésemkor cipő le az előtérben és bekísért a szobába. Mire levetkőztem hozott egy tiszta, friss illatú törülközöt és elkísért a fürdőhöz. Visszatértemkor már csak a bugyi volt rajta. A masszázs nagyon alapos, nem túl erős, de élvezetes. Vádlitól indulva a fenéken és háton keresztül a nyaknál ér véget. Talp kivételével mindenre kiterjedt. Nem profi massszőr, de van érzéke hozzá. Masszázs közben nagyon jót beszélgettünk, laza, kedves, figyelmes, egyszóval nagyon jófej lány. A köztünk lévő korkülönbség ellenére is nagyon jól el tudtunk beszélgetni. Massszázs közben nem voltak erotikus benyulások simogatások, de ezt nem is bántam, mert így kényelmesebb volt hason feküdni és a lazításra koncentrálni, valamint az ágy mellett lévő tükrökben mozizni. A masszázs végén lekerült a bugyi is, Szonja beolajzta magát, és egy remek csúszkával ajándékozott meg, miközben elkezdte a nyakamat puszilgatni és a fülemet harapdálni, amitől egyre kényelmetlenebbé vált hason feküdni, de végül megkegyelmezett és a fülembe súgta a varázsszót, hogy megfordulhatok.
Levezetés
Megfordúltam, így szemből folytatódott a csúszka, ekkor már végre én is használhattam a kezeim, simogattam ahol értem csillogó olajos feszes kis testét, gyönyörű melleit. Ahogy puszilgattam, szám egyre feljebb és feljebb haladt. Kérdésemre, hogy megcsókolhatom-e, ő váratlanul megcsókolt és egy igazi barátnős, nagyon lágy nagyon érzéki csókban forrt egybe az ajkunk. A csókolózás közben Szonja keze is elkezdett dél felé kalandozni, és kihasználva a néhány csókmentes pillanatot a szájába kerültem és egy nagyon finom, lágy és izgató, "barátnős" franciát kaptam. Idő múlva javasoltam, hogy esetleg folytathatnánk kölcsönösen egymás kényeztetését, így 69-be fordultunk, nyelvem és újjaim is kalandozásba kezdtek, hogy mindent felfedezzenek, de sajnos én nem tudtam sok örömet okozni neki, mert nem bírtam sokáig tartani magam, mivel Szonja szájának és kezének köszönhetően hatalmasat élveztem. Szonja ezután megtörölgetett, megkínált egy pohár vízzel, amit elfogadtam. Gyorsan megittam, utána loptam még néhány csókot ettől a tündéri kislánytól majd elindultam zuhanyozni. Visszatértemkor Szonja még mindig meztelen volt, így öltözés közben szemem legeltettem tökéletes testén és szívtam magamba a fiatal test gyönyörű báját, hagy égjen csak a retinámba útravalóul. Az ajtóban még egy búcsúcsók és el.
Elszámolás
Teljesen korrekt. A telefonban mondott, a helyszínen sem változott, szerintem az órás randi kicsivel az átlag alatti, egy átlagon jóval felüli szolgáltatásért. Extrát most nem vettem igénybe. Érkezésemkor kérés nélkül letettem az asztalra.
Összkép
Vidám, gyönyörű, egyszóval fantasztikus lány, egy cserfes tini, aki nem mellesleg kedves és nagyon figyelmes. Abszolút barátnős volt a hangulat, nagyon jól éreztem magam vele, úgyhogy gyanítom ez egy függőség kezdete.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-03-15) : Most fordul a kocka, és te leszel a helyemben -mondtam, ezzel hasra fordult. Ezután beolajoztam a kezeim, és mint gyakorlott masszőz, a lábainál kezdtem. Egyik lábikó felemelve, lábfejét és talpát masszíroztam kicsit, szerencsére nem csikis. Lerúgta volna a fejem, vagy a fogaim játszottak volna körmérkőzést a bennmaradás

(2019-02-17) : Gyengéden a golyóimra fogott, majd elengedte és csak tenyerének külső felével círolgatta ott, később meg a dákómat. Tetszett nekem is, hogy ilyen keménnyé tudott varázsolni. Majd rámarkolt a rudamra,

(2019-01-13) : Finoman átgyúrta a fájó izmokat, és kérésemre öklöcskéivel is jól megdolgozott, már-már megkértem volna, hogy akár taposhatna is kicsit, de féltem hogy leesik a hátamról.

felejthetetlen: 5db
(2019-03-07) : A masszázs mozdulatokat teljes testével végezte, a mozdulatok hatására billenő domborodó feneke, a ringó kicsiny édes mellei, sejtelmesen kandikáló puncija és a testének hullámzó mozgása tovább fokozták a vágyaimat.

(2019-02-17) : Oda menetelemkor kicsit meg is volt húzódva a derekam, ezen is segített valamennyit. Természetesen ne egy csontkovácsot várjatok. A masszázs átfordult egy csúszkába, ami az én szempontomból nézve hason történt.

(2018-12-17) : Hasra feküdtem, olajjal bekente magát és a hátamat, lábaimat is majd lassú csúsziba kezdett, néha forró kis puszikat éreztem a hátamon, nyakamon.

nagyon jó: 6db
(2019-02-28) : Ok, legyen -mondtam, de amikor nekiállt VALÓBAN dögönyözni (azt hittem, csak viccel) akkor kissé könnybe lábadt a szemem. Gondoltam, jól eltalálta, hogy hol is kell csinálni - de biztattam, hogy folytassa.

(2019-02-17) : Finom lágy érintésű kezei vannak. A tatami melletti tükörben moziztam a látványt, fantasztikusan éreztem magam a kezei alatt. Fordultam egy idő múlva és elölről is simizett hol gyengébben, hol erősebben, végig a mellkasomtól a lábszárakig.

(2019-02-10) : Olajozás után relax masszázst kértem, kicsit gyengébbre kérve mint egy erősebb simogatást. Elhatároztam, hogy behunyt szemmel fogom élvezni a finom érintéseit, ez ment is egy darabig, de a...

: 7db
(2019-02-09) : Másfél órára mentem. A találkozó 2/3-ada masszázzsal és beszélgetéssel telt. Igazából inkább az erotikus rész miatt mentem, de mivel először voltam nála nem akartam nagyon pofátlan l...

(2019-01-27) : Kezdetnek megegyeztünk, hogy ő irányít, ő dönti el a masszázs típusát, erősségét. Hason fekve beolajozott kicsit majd erős kezecskéivel lábszáramnál foglalatoskodott egy ideig, majd rátért a másikra.

(2019-01-12) : Minimális beszélgetés után kezdődött egymás testének simogatása. Majd kölcsönös francia először az ő részére. Ezt aranyosan fogadta, előre jelezte, hogy csendes típus és kevés hangot fog kiadni. Utánna ő következett nagyon finoman vette a szájába a dákót mélytorok nem volt.