Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
6
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 8-20
1. kép Emese  masszázs Budapest VI. kerület2. kép Emese  masszázs Budapest VI. kerület3. kép Emese  masszázs Budapest VI. kerület
30 588 1485
Emese
39 év, 160 cm, 53 kg
Megerősítette, ma elérhető: 8-20h
Igazgyöngy :) Lingam királynő! :)
H: 10-21h
K: 10-21h
Sz: 10-21h
Cs: 10-21h
P: 10-21h
Szo: 10-21h
V: 10-21h
6
6 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
18
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1. kép Noémi  masszázs Budapest XII. kerület2. kép Noémi  masszázs Budapest XII. kerület3. kép Noémi  masszázs Budapest XII. kerület
30 613 5642
Noémi
35 év, 171 cm, 60 kg
H: 10-20h
K: 10-20h
Sz: 10-20h
Cs: 10-20h
P: 10-20h
Szo: 11-20h
csak előre egyeztetve
V: 11-20h
csak előre egyeztetve
18
18 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Noémi van, róla készültek
Vegyes képek.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 1 ajánlástól!

Még 1 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma NEM elérhető!
1. kép Olivia  masszázs Budapest III. kerület2. kép Olivia  masszázs Budapest III. kerület3. kép Olivia  masszázs Budapest III. kerület
30 861 9148
Olivia
26 év, 172 cm, 58 kg
Megerősítette, ma NEM elérhető!
H: 10-18h
K: 10-18h
Sz: 10-18h
Cs: 10-18h
P: 10-18h
Szo: -
V: -
11
11 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Olivia van, róla készültek
Retusált képek.
Szonja erotikus masszázs

ISTENNŐ
erotikus masszázs
Szonja

+36307489350

-
Nem prémium hirdető

Szonja hirdetése
8 beszámolója van
Beküldve: 2018-12-04 14:53:12
nagyblero
Veterán
szerint valódi képpel hirdet

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Masszázs beszámoló Szonja Budapest 2018-12-05 masszazs hirdetőről


Egyeztetés
Telefonon történt. Már egy korábbi napon többször is hívtam, akkor nem sikerült elérnem, most viszont egyből felvette, nagyon aranyos, vidám kis hangja van, mindenről részletesen tájékoztatott és mondta, hogy most épp ráér, így már indulhattam is hozzá


Megközelítés
Petőfi hídtól nem messze. Autóval napközben szerencse kérdése, hogy milyen a forgalom. A parkolás fizetős és nem megoldhatalan, de ehhez sem árt némi szerencse. De hát a belváros már csak ilyen. BKV-vel jól megközelíthető van a közelben busz, meg villamos is, de én nem használom.

Helyszín
Egy régebbi bérház egyik felújított lakása. Minden tiszta, kulturált és a célnak tökéletesen megfelel. A szobában van egy ágy, masszázspad nem lévén azon folyik a masszír is, a tükör viszont hasznos kellék az ágy mellett. Van egy fotel amire lehet pakolni, vöröses félhomály és diszkrét zene fogadott. Több lány dolgozik itt, egy ajtó mögül az előtérben hallatszik kicsit a csacsogásuk, de nem zavaró, figyelnek a diszkrécióra. Fürdő szintén tiszta, kulturált, volt elég tusfürdő, kilépő és szájvíz is kis pohárkákkal és különböző ízesítésű tic-tac cukorka, ennek úgy megörültem, hogy be is kaptam néhány szemet. Viszont zuhanyfüggöny nemlévén vigyázni kell a pancsolással, hogy ne úsztassuk el az egész fürdőszobát.

Szonja külseje
Édes pici tini. Alacsony, formás, vékony lány, bőre feszes, bársonyos, gyönyörű popsival, izmos lábakkal, kézbe illő szép kis mellekkel. Aranyos, mosolygós, kedves. Világosbarna haja fel volt tűzve, így kiemelte formás nyakát is. Arckitakarás csak a diszkréciót szolgálja, szép arca van, kicsit talán szlávos jegyekkel. Vannak tetoválásai és egy szép köldök piercingje, amik engem nem zavartak. Egy fekete bugyi melltartó szettben fogadott.

Erotikus masszázs
Megérkezésemkor cipő le az előtérben és bekísért a szobába. Mire levetkőztem hozott egy tiszta, friss illatú törülközöt és elkísért a fürdőhöz. Visszatértemkor már csak a bugyi volt rajta. A masszázs nagyon alapos, nem túl erős, de élvezetes. Vádlitól indulva a fenéken és háton keresztül a nyaknál ér véget. Talp kivételével mindenre kiterjedt. Nem profi massszőr, de van érzéke hozzá. Masszázs közben nagyon jót beszélgettünk, laza, kedves, figyelmes, egyszóval nagyon jófej lány. A köztünk lévő korkülönbség ellenére is nagyon jól el tudtunk beszélgetni. Massszázs közben nem voltak erotikus benyulások simogatások, de ezt nem is bántam, mert így kényelmesebb volt hason feküdni és a lazításra koncentrálni, valamint az ágy mellett lévő tükrökben mozizni. A masszázs végén lekerült a bugyi is, Szonja beolajzta magát, és egy remek csúszkával ajándékozott meg, miközben elkezdte a nyakamat puszilgatni és a fülemet harapdálni, amitől egyre kényelmetlenebbé vált hason feküdni, de végül megkegyelmezett és a fülembe súgta a varázsszót, hogy megfordulhatok.

Kényeztetés / levezetés
Megfordúltam, így szemből folytatódott a csúszka, ekkor már végre én is használhattam a kezeim, simogattam ahol értem csillogó olajos feszes kis testét, gyönyörű melleit. Ahogy puszilgattam, szám egyre feljebb és feljebb haladt. Kérdésemre, hogy megcsókolhatom-e, ő váratlanul megcsókolt és egy igazi barátnős, nagyon lágy nagyon érzéki csókban forrt egybe az ajkunk. A csókolózás közben Szonja keze is elkezdett dél felé kalandozni, és kihasználva a néhány csókmentes pillanatot a szájába kerültem és egy nagyon finom, lágy és izgató, "barátnős" franciát kaptam. Idő múlva javasoltam, hogy esetleg folytathatnánk kölcsönösen egymás kényeztetését, így 69-be fordultunk, nyelvem és újjaim is kalandozásba kezdtek, hogy mindent felfedezzenek, de sajnos én nem tudtam sok örömet okozni neki, mert nem bírtam sokáig tartani magam, mivel Szonja szájának és kezének köszönhetően hatalmasat élveztem. Szonja ezután megtörölgetett, megkínált egy pohár vízzel, amit elfogadtam. Gyorsan megittam, utána loptam még néhány csókot ettől a tündéri kislánytól majd elindultam zuhanyozni. Visszatértemkor Szonja még mindig meztelen volt, így öltözés közben szemem legeltettem tökéletes testén és szívtam magamba a fiatal test gyönyörű báját, hagy égjen csak a retinámba útravalóul. Az ajtóban még egy búcsúcsók és el.

Elszámolás
Teljesen korrekt. A telefonban mondott, a helyszínen sem változott, szerintem az órás randi kicsivel az átlag alatti, egy átlagon jóval felüli szolgáltatásért. Extrát most nem vettem igénybe. Érkezésemkor kérés nélkül letettem az asztalra.

Összkép
Vidám, gyönyörű, egyszóval fantasztikus lány, egy cserfes tini, aki nem mellesleg kedves és nagyon figyelmes. Abszolút barátnős volt a hangulat, nagyon jól éreztem magam vele, úgyhogy gyanítom ez egy függőség kezdete.

Szonja erotikus masszázs beszámolója - Masszázs beszámoló Szonja Budapest 2018-12-05

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-11-15) : Visszatérve, nagyon kedvesen elsősegélyben részesített, így először szívmasszázst kaptam, mert pontosan tudta, milyen hatást ért el. Aztán hasra fektetett és a lábaimtól felfelé haladva egészen a nyakamig jól átgyúrt

felejthetetlen: 1db
(2018-11-09) : Bársonyos kezeivel először szép finoman felvitte az olajat a masszírozandó testrészekre, aztán először egy lágyabb masszázst kaptam, mely fokozatosan ment át keményebbe, mely nagyon jól esett.

nagyon jó: 2db
(2018-09-28) : Kis állva ölelkezés után lefeküdtem az ágyra, ahol kaptam egy olyan barátnős hát és vállmasszázst. Jól esett a simogatás és a maszírozás.

(2018-07-03) : After shower when i come back to room Szonja waited already just wearing panties, so i got to see those\r\nbeautiful tits, great size and perky just what i like. Then massage Szonja normally started w...

: 3db
(2018-10-31) : Lábaknál indított krémmel bőven megkenve. Szépen haladt felfelé, eljutott a hátra, nyarka egy kicsit. Nem erős masszázs, de kellemes. Tükör a falon mutatta, hogy szép kecses testével dolgozik rajtam.

(2018-10-07) : The massage started with my legs and back , is more like pampering but with very nice sensual touches (she goes with her fingers for all over your body). After some period of time she removed her thong and made a very good slider.

(2018-07-01) : Clearly that her specialty is erotic massage although her normal massage skills are also very nice. However do not expect what you would call a therapeutic massage, but more a nice relaxing massage as...