Freya erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Freya-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-04 19:06:59

doxy2
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Freya Budapest 2018-12-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Először írtam Neki,amelyre készséggel és rövid időn belül válaszolt.Itt egyeztettük a randi időpontját és tervezett időben és helyszínen mindketten megjelentünk, pontosabban Ő fogadott az ajtóban.Ez már a 2.randink volt.Kicsit már emlékezett rám.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem egy IX.kerületi lakóparkhoz,ott minden ingyenes parkoló természetesen foglalt volt,de a helyszíntől kb.100 méterre a 2.randink alatt is sikerült leparkolnom fizetős helyre.Nem gond.
Helyszín
Ahogy már korábban említettem egy újépítéső lakoparkban találtam magamat.A kégli Ok, Freya rend-és tisztaság mániás, minden csili-vili,tiszta fürdő, friss tücsi,több tusfürdő,szájvíz stb... nagy és kényelmes matrac.A szoba egyik dísze egy mikulásvirág(cserepes) amit tőlem kapott ajándékba és nagyon örült neki.Én meg Neki!
Freya külseje
Olyan Nőt nem szoktam meglátogatni akinek nincs néhány retusált fotója a galériában. Aki kicsit sem retusál az számomra nem is létezik,az nem egy igazi vérbeli NŐŐŐ, talán még igénytelen is saját magával szemben.Megjegyzem Freyának semmi szüksége erre a fotókorrekcióra. Vékony alkat,feszes finom bőr, helyes arc,érzéki ajkak, szép nagy szilikonos cicik,hosszú combok.Szexi fehérnemüben fogadott,igen dögös látvány volt összeségében. A randi alatt jót beszélgettünk, összefoglalva Freya egy rendkívül izgalmas érett fiatal NŐ. Nagyon birom...

Erotikus masszázs
A kötelező tisztálkodás után a szobában várt rám, a hátamra fektetett és elkezdett cirógatni, puszilgatni, amitől kezdtem már éledezni,de ekkor hasra fektetett, ami ebben az állapotban már kicsit kényelmetlen volt számomra.Elkezdte az olajos masszázst,amit fenéktől felfele kértem végrehajtani. Jó kezei vannak, érti a dolgát és kaptam egy középerős maszírozást,amitől kellően sikerütl ellazulnom.Persze időnként elkalandoztak a kezei, kaptam időnként egy alsó madárfogást, amire pontosan úgy reagáltam,ahogy Ő azt elgondolta. Ezután a hátamran fordított,hogy vizuális élményben is részesüljek.
Levezetés
Elolvastam Freya néhány értékelését abból az időből amikor egy másik kategóriában tevékenykedett,hát olyan izgalmakra ne számítsatok ebben az értékelésben. Ott tartottunk,hogy a hátamra fektetett. Itt már az olajos testek egymáson történő elmozdulásán volt a hangsúly.Végig csúszott-mászott rajtam nagyon érzékien, miközben állandó szemkontaktusban voltunk egymással.Ez finom kényeztetés volt felső fokon. Számomra is fontos volt a kivánatos teste érintése és simogatása.Eközben kaptam finom érintéseket,amelynek következtében a himtagom is kezdett beindulni, így a folytatásban a NF kapta a főszerepet. Rendkívül finoman csinálta és nem volt kétséges,hogy ezt a műveletet nem lehet sokáig ép ésszel kibírni. Úgy is történt,hogy a kezei között lett végem.Ámen.
Elszámolás
Freya egy korrekt lány aki a piaci viszonyokhoz alkalmazkodik.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Freya egy igazi fiatal,zabálni való Nő. Ami az étlapján van abból válogattam és azokat remekül teljesítette. Extrák kérése fel sem merült,úgy éreztem,hogy a 3 lépés megtartása mindkettőnknek megfelelt. Ő pontosan annyit adott ki magából amire nekem szükségem volt és én is próbáltam megfelelni Neki.Remélem sikerült. Freya "R" hirdető.Lesznek itt még történések...

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Freya erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-12-28 15:19:14
Nagyon talányosan fogalmazol, időnként úgy is érzem, mintha műfajt tévesztettél volna. Ami miatt átlagos az viszont a szűkszavú kevesetmondásod.

2018-12-08 06:29:51
De mi az, hogy "R" hirdeto?

2018-12-08 06:27:59
Nem rossz beszamolo, pedig az elejen alaposan meghokkentem: "Olyan Nőt nem szoktam meglátogatni akinek nincs néhány retusált fotója a galériában. Aki kicsit sem retusál az számomra nem is létezik,az nem egy igazi vérbeli NŐŐŐ, talán még igénytelen is saját magával szemben." - aztan rajottem, hogy csak trollkodas.

FunkciókFreya legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-03-09) : nehany csok, egymas melle fekve gyurtam a melleit, popsijat, majd franciazni kezdett. kellemesen csinalta, a kivant hatast elerte. majd nehany csok, es megkaptam a vv-t.

felejthetetlen: 5db
(2016-12-24) : Aztán elkezdett franciázni, amit istenien csinált. Volt már pár alkalom az életemben , amikor ügyesen és nagyon érzékien csinálta a lány az orális szexet, de ez még azok közül is kiemelkedően emlékezetes maradt.

(2016-12-11) : belekezdett egy nagyon élvezete franciába. Volt itt minden, volt, hogy csak a makkal játszott, volt, hogy teljesen bekapta a golyókat sem hagyta ki, bő nyálasan, a mélytorok elemek is voltak néha,

(2016-11-12) : Nem volt forgatókönyvem, csókkal kezdtünk, majd egy finom franciát kaptam, amit aztán viszonoztam is. Remekül nedvesedett, jó volt nézni alsó perspektívából is.

nagyon jó: 14db
(2018-12-06) : 1 órát terveztem kellemesen eltölteni, fel és levezetéssel, közte masszázs. Úgy alakult, hogy kellemesen éreztük magunkat és a felvezetés olyan hosszas volt, hogy a masszázs elmaradt...

(2018-04-21) : Hasamon fekve kezdtük. Vádlikkal kezdte, majd jöttek a combok, fenék, derék, hát, vállak, tarkó, karok. Máskor jobban szoktam figyelni erre, sajnos most inkább a beszélgetésre koncentráltam.

(2018-04-11) : A masszázs rész nem volt túl hangsúlyos , inkább csak amolyan időkitöltő , de ez az én kérésemnek volt betudható. Ezalatt az idő alatt azért végigment a vállamtól a lábamig.

: 23db
(2018-12-02) : Hátulról átmasszírozott és egyedi kérésemnek megfelelően a fenekemet izgatta folyamatosan. Ezt nagy odafigyeléssel és kellemes módon művelte.

(2018-11-01) : A masszázs kellemes, szerintem a közepes erősségű / a simogatós között valahol. Olajjal történik, ami nekem jól esett. Mostani alkalommal a hát, fenék, combok részesültek kezelésben.

(2018-07-25) : Inkább simogató jellegű, (de ezt írja is), pont olyan amire egy kis kikapcsolódásra vágyó férfinek igénye lehet. Aki egy komoly erőskezű sportmasszázsra vágyik az szerintem rossz helyen jár.