85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-24
67
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Dorina szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Dorina-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-04 22:23:39

Delet
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dorina reagálása

Drága Delet!
:-)Az ilyen és ehhez hasonló szuper együttlétekhez,nyílván két ember kell!
Aki ki is tudja hozni belőlem!
A masszázspad...szerepelhet mint opció,de ott óvatosabban majd,mert ahogy gondolom,képesek lennénk eltörni!

Szexpartner beszámoló Dorina Budapest 2018-12-05

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
Telefonon hívtam ès most szerencsèm volt, mert aznap volt szabad időpontja. Álltalában 1-2 nappal előtte kell egyeztetni. Termèszetesen most is vele beszèltem, nincs telefonos ès isteni szexi a hangja. :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval èrkeztem a szokásos címre, ès itt is szerencsèm volt a parkolást illetően, mert a ház előtt sikerült leparkolnom. Azon a rèszen este 20:00 ig fizetős, amit nem árt figyelembe venni. A navigáció pontosan a ház elè visz. A házszám jól látható.A kapuból már csak a kapukód kell ès irány az emelet. A lift règebbi tipusú, de felvisz Dorinához.A liftből kilèpve pedig pár lèpès ès már a lakásban is vagyunk.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás ha jól emlèkszem nem változott az elmúl egy èvben, mert sajnos akkor voltam nála...szóval elhanyagoltam. :) ESzèp nappali, modernebb stílus, de ott a cipőnek nem is kell nagyobb luxus. Kèt puszi kisèretèben bevezetett a kèjbarlangba, melyben most egy masszázspadot is felfedeztem, ami nem rèmlik règebbről.Termèszetesen a fürdőben is minden megtalálható, melyet maximális pontszámra èrtèkelek, ès a törölköző is száraz ès nagy. Az ágy viszonylag nagy, szóval mindenfèle pózokra tökèletesen alkalmas.
Dorina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A kèpek sajnos nem adják vissza Dorina szèpsègèt ès formás testèt. Combfix comboban fogadott melyet egy kis cèrna tanga "takarta" azt a kőkemèny popsit.Kivetnivaló pedig nincs sem a külsejèn, sem pedig a gondolkodásában.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Èrkezèsem előtt már annyi forgatókönyvet lejátszottam a fejemben, de nem tudtam hogy mi is fog majd törtènni.Mivel már voltam nála, így tudtam, hogy nagyon szexi, bájos ès kiváló szexpartner. Amikor a fürdőbe mentem, ő előttem ment mutatni az utat, ès az a popsi mozgás már azt eredmènyezte, hogy sieseek a zuhanyzással. Miután visszatèrtem lassan kezdük felfedezni egymás testèt, melyet hatalmas csókcsaták kisèrtèk. Tènyleg igazi nyelves, szenvedèlyes csókok.Amikor már nem volt elèg a csókokból, levetettem róla szexi ruháját, így a melleit is kènyeztethettem.Feszes mellek melyek nagyon szeretik a kènyeztetèst, ès igènyli is. Aztán megmutatta a francia tudását, melyet gyengèden, erősen, mèlyen ès változatos technikával csinál. Nem 2 perc francia...hanem ha kell hosszas ideig kènyeztet. Maga az action is változatos, lovagló, fordítottan, rámhajolva, közben a melleket nyalva szeretkeztünk. Valami mesebeli volt. A gumiban vègeztem, de ez így volt tökèletes.Második felvonás előtt kaptam egy igazi erős masszázst, melyet profi szinten csinál. Lehet fèlbe is szakítottam a tènykedèsèben, mert őrülten kívántam az egèsz testèt, punciját.....szóval megfordultam ès hasonlókèppen kezdtük a második felvonást.Viszont most a punci újjazás ès izgatás megtette az eredmènyèt, mert egy nagy adagot spriccelt a számba .Ez valami nagyon jó volt, ahogy èlvezte ès èn mègjobban nyaltam, de már második nem volt. Ez után a szex mèg fergetesebb volt, ès egy hatalmas vágtába kezdett. Ez a másfèl órás őrült együttlèt is Dorina szexèhsègènek köszönhetően a legjobban èrt vèget.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A telefonban megbeszèltek szerint. Elöre tettem le az asztalra.A másfèl órás teljesítmènyèrt kedvező. :) Dorina egy igazi kincs :)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Amit az ember várhat a lehető legjobb èlmènyekkel lettem gazdagabb. Az elègedettsègem ismèt 110% :) Bár amikor eljöttem az masszázspad járt a fejemben, hogy azon milyen lenne szexelni vele. Legközelebb úgy kipróbálnèk azon is pár pozitúrát....nem tudom mit szólna hozzá. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dorina szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-12-05 14:32:42
Hát az én kedves Dorinám most sem okozoztt csalódást,ismét maradandót alkotott!!

Gratulálok nektek!