Enci erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Enci-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-12-05 16:26:17

Minta
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enci reagálása

Édesem :*

Micsoda pálfordulás!!! :D A meglepetések embere vagy. :) Alig hittem a szememnek amikor megláttam a beszidet. :)) Nagyon örülök neki, köszcsipuszcsiszercsiiiii!!! :D

Engem megszállt a karácsony szelleme mostanában, meg úgy éreztem, nekem való, hozzám illő ajándékkal leptél meg, ilyenkor olyan nagyon hálás kisállattá, kölyökcicává válok, mint amilyennel tegnap találkoztál a személyemben :) Véletlenül túlhúztam a programod, bocsánat, többé nem fordul elő, erre nagyon oda fogok figyelni a jövőben.

Hogy milyen vicces színeket és formákat produkál a piros led! :D Sötétzöld bársony-csipke fehérneműt választottam, felkaptam rá egy semmi cicoma fekete selyemköntöst elöl masnival. :))) Jól megkeveredtek a szexi cuccok, lehet, legközelebb ruha nélkül fogadlak az tuti nem lesz becsapós :D


Forrón csókollak :*

Encid :*

Erotikus masszázs beszámoló Enci Budapest 2018-12-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
SMS kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Enci a bővebb infóban leírtakat szigorúan veszi,ami annyit tesz,hogy elsőként VTR-en kell bejelentkezni hozzá.Én már a legelső alkalommal sem ezt használtam.Talán ő már erről is ismer fel engem.Most is sms-ben próbálkoztam,de valamiért nem jött válasz(később kiderült körmösnél volt),ezért még aznap este rávettem magam és VTR-t használtam én is.Erre már rögtön jött a válasz és a kért időpontban jelezte,hogy vár rám.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A masszázsbirodalom helyszíne a belvárosban található nem messze a térképen jelölt helytől.BKV javasolt.Én autóval mentem most is és az utcában lévő parkolóházban találtam helyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Enci birodalma kicsit megváltozott,mert a nappaliba új vintage jellegű bútorok kerültek és odébb is lett tolva néhány bútor mióta nem voltam.Az utca csendes,a ház csendes(még soha nem találkoztam senkivel).Van egy hátsó lépcsőház is,ahonnan a megfelelő szinten kifordulva már az ő ajtajában lehet lenni.A lakás ma vörös fényekben úszott.Belépve kis konyha-kis nappalival.A nappaliból nyílik a fürdőszoba és a masszázsszoba.A lakásnak van egy csajos hangulata.A fürdőszoba(is) teljes mértékben steril.Új fertőtlenítő folyékony szappan is van(kötelező :))A kis "porcelántündér" nagyon figyel a higiéniára.
Enci külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Ő van a képeken!Megerősítem!De élőben sokkal szebb!Olyan szépséges kis pofija van,amivel ritkán találkozik az ember.Igazából ha két szóval szeretném megfogalmazni(amit ma mondtam is neki)nekem olyan,mint egy Francia Úrihölgy.Elegáns,komoly tartással,visszafogott belső erotikus kisugárzással.Én a rabja lettem..Nem a mai volt az első találkozásunk.Megérkezésemkor hosszan átölelt és csüngött rajtam,bújt,mint egy kis cica.Fekete csipkés bugyiban és melltartóban fogadott,amin szintén csipkés blézer szerűség volt.Nem szeret virágot kapni ezért nem is vittem!De egy aprósággal azért megleptem.Mivel a legutóbbi levelezésünkkor megjegyezte,hogy nem iszom koffeines kávét ezért készült nekem koffeinmentessel.(Köszönöm neked)Az események pörgése és a köztünk lévő kémia miatt nem jutottam odáig,hogy meg is kostóljam,de talán legközelebb,nem rajta múlt.Fürdésem ideje alatt azért készített egy teát nekem.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszázs a program végére sikeredett.Mivel másfél órára mentem és a mai találkozónk annyira érzékire sikeredett,hogy csak a kényeztetés részt követően jutott rá sor.Az idő lejárta elött 5 perccel mondta,hogy ő még megmaszíroz.Ez kb.fél órát tolt ki az időnkből,de annyira elhívatott,hogy nem engedett el masszázs nélkül,hisz ezért mentem(:D).Mindent bevetett ez idő alatt.Megismerkedtem "Ufóval".Ez egy izomlazító szerkentyű.Nem volt rossz,de amikor a kedvencem "Sanyi" a sodrófa is a hátamba nyomódott,na az már kellőképp lazítani kezdett.Nem kell megilyedni.Enci a legjobb masszőr akit ismerek.Szakszerűen csinál minden mozdulatot.Biztos nem bukott meg anatómiából..;)
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A kényeztetés a legelső perctől a legutolsó percig tartott!A legutóbbi találkozáskor mire a fürdőből kiértem már nem volt rajta ruha,és mivel ezt akkor megjegyeztem ezért most magán hagyott mindent,hogy én szabadíthassam ki.(Figyelmes)A fürdő ajtajában már várt rám és ahogy kijöttem azonnal hozzámbújt és csókolgatni kezdett,amire én megfordítottam és a nyakát kezdtem puszilgatni.Közben ő a kezével hátranyúlva kalandozni kezdett.Én is simogattam a nyakát,majd a melltartóba belenyúlva izgatni kezdtem a gyönyörű mellbimbóját.A kezemnek nem tudtam uralkodni én sem miután már ágaskodni kezdtem,és mialatt a fülét izgattam a nyelvemmel benyúltam a fekete csipkés bugyijába.Ő erre kérte,hogy most már ideje bemenni az ágyra.Megszabadultunk a melltartótól,ő ülve elhelyezkedett az ágyon és már az ajkai között is voltam.Olyan érzékien kapta be a farkam,hogy azthittem rögtön el is megyek.Kértem,hogy feküdjön a hasára.Folytattam a nyakán a puszik elhelyezését miközben a klitoriszát izgattam a kezemmel.Sikerült annyira beindítanom,hogy megfordult és a nyelvemmel folytattam.Annyira erotikus ahogy élvezi a kényeztetést.Egy elrejtett nimfómánia van benne ilyenkor ami nagyon izgató.Hosszas kisérletezés után jelezte,hogy most már szeretne ő kényeztetni.Nem sikerült ma eljuttatnom a csúcsra,kicsit bénáztam,de azok a rezgések és sóhajok,amik oda vezetnek többször is kijöttek belőle.69-be szeretett volna fordulni,de kértem,hogy szemből kényeztessen,mert úgy szeretem.Többször tövig bent voltam az ajkai között és így is lett végem.Olyan orgazmusom volt,amit már régen tapasztaltam.Utána csak feküdtem ott és élveztem a helyzetet.Közben Enci a melleimet puszilgatta,majd hozzám bújt és csókolóztunk,puszilgattuk egymást.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóban leírtak alapján,előre elhelyeztem a kis dobozkában,ami erre a célra van kitéve.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Néhány hónapja ismertem meg ezt a Kis hercegnőt és valamiért a rabjává váltam.Talán,mert működik a kémia köztünk.A legjobb masszőr akivel eddig találkoztam!Nagyon szeretem ahogyan velem foglalkozik és odaadóan szeretget.A legelső randinkon megígértem neki,hogy nem írok beszámolót és tessék már ez a második.Mivel friss újonc vagyok itt és nem tudtam azonnal istennő rangsorba helyezni,ezért ma eldöntöttem,hogy addig biztos kap tőlem írásokat,amég ezt a rangsort nem tudom megadni neki.Vigyázzunk erre a teremtésre.Köszönöm.. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enci erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Enci nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókEnci legfrissebb beszámolói

istennő: 46db
(2019-02-14) : Mesés érzés volt mikor ez a lány hozzámért. Vádlitól felfelé kezdődött az én kellemes masszásom felfelé haladva mindent kimasszírozva érkezett a tarkómhoz. Azért emlékszem ám olyanokra is, hogy a cicibimbóival karistolta a hátam (kecmecke közben az ágymatracot karistolta) megtalált egy fájós pontot, amit ki is masszírozott.

(2018-12-13) : A masszázs a felvezető kényeztetés után kezdődött. Én hason, Ő letakarta hátamat, és az új kis robot géppel elkezdte fellazítani izmaimat.

(2018-12-08) : Ennél a résznél is kihangsúlyoznám, hogy a gyönyörű test látványa, az érzéki simogatás és kényeztetés mellett nagyon sokat ad Enci kisugárzása, nézése, tekintete, mosolya, kedves szavai

felejthetetlen: 67db
(2019-03-19) : Ajkaink egymásra találtak és hosszan, szinte kiéhezve csókolóztunk. Nagyon-nagyon jó és finom Vele a csók, amely nekem az egyik gyengém.

(2019-02-16) : Mezítelenül és fesztelenül masszíroz. Közben nagyon jót beszélgettünk. Sokat nevettünk. A lábaimon és a derekamon is végigment, még bambuszt is használt. A masszázs olaj melegített volt, ez külön jó pont.

(2018-12-08) : Szóval a hátmasszázs, először be lett takarva az egész hátam és jött az ufó, kb olyan mint az útépítésnél békának nevezett tömörítő, csak két rezgető része van.

nagyon jó: 38db
(2019-03-18) : Első körben a lábaimat vette kezelésbe, először géppel, majd kézzel gondosan végig lett gyúrva. Sajnos a lában masszírozását hamarabb be kellett fejeznünk, mivel amikor már izmaimat sikerült volna ellazítani, folyamatosan, felváltva begörcsölt, így a legtöbb időnk a görcsoldás csillapításával telt.

(2019-01-22) : Így is lett! Enci nekem esett a géppel, kellemesen fellazította a terepen az izmokat vele, a kezeivel utána egyengette el, amit szükségesnek ítélt.

(2019-01-14) : minden részletre kiterjedő. Kezdve a lábak fertőtlenítésével, azok alá helyezett hengerpárnával, majd szép lassan a talpaktól kiindulva, vádlik, combhajlító izmok, fenék, csípő, derék, hátizmok,

: 39db
(2019-03-22) : Finoman végig csókolgatott, nem csak csak a farkam kényeztetve. Viszont a farkam nagyon hosszasan és finoman. Muszáj volt viszonoznom és hosszasan élvezettel meg is tettem.

(2019-03-06) : . A beállt hátamat a masszírozó gépével egy perc alatt úgy kilazította,mintha most születtem volna meg és az elmúlt 4x év nem történt volna meg. És a beszélgetés egyszerűen fenomenális volt. Gyengéd arisztokratikus stílusa magával ragadott és minden szavát ittam.

(2018-12-19) : Megtapasztalhattam legújabb szerzeményének, egy profi masszírozógépnek a hatását. Miután átdögönyözött minden testrészemet, következett a "kézi" masszázs.