Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma NEM elérhető!
1. kép Olivia  masszázs Budapest III. kerület2. kép Olivia  masszázs Budapest III. kerület3. kép Olivia  masszázs Budapest III. kerület
30 861 9148
Olivia
26 év, 172 cm, 58 kg
Megerősítette, ma NEM elérhető!
H: 10-18h
K: 10-18h
Sz: 10-18h
Cs: 10-18h
P: 10-18h
Szo: -
V: -
11
11 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Olivia van, róla készültek
Retusált képek.
2
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
1. kép Vivien  masszázs Budapest II. kerület2. kép Vivien  masszázs Budapest II. kerület3. kép Vivien  masszázs Budapest II. kerület
30 174 1196
Vivien
20 év, 163 cm, 52 kg
Megerősítette, ma elérhető: 9-21h
H: 09-21h
K: 09-21h
Sz: 09-21h
Cs: 09-21h
P: 09-21h
Szo: 09-21h
V: 09-21h
2
2 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
9
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 12-24
1. kép Heni  masszázs Budapest III. kerület2. kép Heni  masszázs Budapest III. kerület3. kép Heni  masszázs Budapest III. kerület
30 911 5623
Heni
33 év, 168 cm, 58 kg
Megerősítette, ma elérhető: 12-24h
egy gésával a felhők felett...
H: 12-24h
K: 12-24h
Sz: 12-24h
Cs: 12-24h
P: 12-24h
Szo: 12-24h
V: 12-24h
9
9 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Heni van, róla készültek
Vegyes képek.
Enci erotikus masszázs

NAGYON JÓ
erotikus masszázs
Enci

+36702308682

-
VIP SZTÁR hirdető

Enci hirdetése
178 beszámolója van
Beküldve: 2018-12-05 16:26:17
Minta
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:5
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Enci reagálása

Édesem :*

Micsoda pálfordulás!!! :D A meglepetések embere vagy. :) Alig hittem a szememnek amikor megláttam a beszidet. :)) Nagyon örülök neki, köszcsipuszcsiszercsiiiii!!! :D

Engem megszállt a karácsony szelleme mostanában, meg úgy éreztem, nekem való, hozzám illő ajándékkal leptél meg, ilyenkor olyan nagyon hálás kisállattá, kölyökcicává válok, mint amilyennel tegnap találkoztál a személyemben :) Véletlenül túlhúztam a programod, bocsánat, többé nem fordul elő, erre nagyon oda fogok figyelni a jövőben.

Hogy milyen vicces színeket és formákat produkál a piros led! :D Sötétzöld bársony-csipke fehérneműt választottam, felkaptam rá egy semmi cicoma fekete selyemköntöst elöl masnival. :))) Jól megkeveredtek a szexi cuccok, lehet, legközelebb ruha nélkül fogadlak az tuti nem lesz becsapós :D


Forrón csókollak :*

Encid :*

Masszázs beszámoló Enci Budapest 2018-12-06 masszazs hirdetőről

Elérhető:5
VTR kommunikáció:5
SMS kommunikáció:5
Viber kommunikáció:5
Személyes üzenetben:5

Egyeztetés
Enci a bővebb infóban leírtakat szigorúan veszi,ami annyit tesz,hogy elsőként VTR-en kell bejelentkezni hozzá.Én már a legelső alkalommal sem ezt használtam.Talán ő már erről is ismer fel engem.Most is sms-ben próbálkoztam,de valamiért nem jött válasz(később kiderült körmösnél volt),ezért még aznap este rávettem magam és VTR-t használtam én is.Erre már rögtön jött a válasz és a kért időpontban jelezte,hogy vár rám.
Parkolás:3
Tömegközlekedés:5
Egyértelmű a cím:5
Odatalálás:5


Megközelítés
A masszázsbirodalom helyszíne a belvárosban található nem messze a térképen jelölt helytől.BKV javasolt.Én autóval mentem most is és az utcában lévő parkolóházban találtam helyet.
Randi helyszíne:5
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:5
Hely diszkréció:5

Helyszín
Enci birodalma kicsit megváltozott,mert a nappaliba új vintage jellegű bútorok kerültek és odébb is lett tolva néhány bútor mióta nem voltam.Az utca csendes,a ház csendes(még soha nem találkoztam senkivel).Van egy hátsó lépcsőház is,ahonnan a megfelelő szinten kifordulva már az ő ajtajában lehet lenni.A lakás ma vörös fényekben úszott.Belépve kis konyha-kis nappalival.A nappaliból nyílik a fürdőszoba és a masszázsszoba.A lakásnak van egy csajos hangulata.A fürdőszoba(is) teljes mértékben steril.Új fertőtlenítő folyékony szappan is van(kötelező :))A kis "porcelántündér" nagyon figyel a higiéniára.

Enci külseje
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Arc:5
Ő van a képeken!Megerősítem!De élőben sokkal szebb!Olyan szépséges kis pofija van,amivel ritkán találkozik az ember.Igazából ha két szóval szeretném megfogalmazni(amit ma mondtam is neki)nekem olyan,mint egy Francia Úrihölgy.Elegáns,komoly tartással,visszafogott belső erotikus kisugárzással.Én a rabja lettem..Nem a mai volt az első találkozásunk.Megérkezésemkor hosszan átölelt és csüngött rajtam,bújt,mint egy kis cica.Fekete csipkés bugyiban és melltartóban fogadott,amin szintén csipkés blézer szerűség volt.Nem szeret virágot kapni ezért nem is vittem!De egy aprósággal azért megleptem.Mivel a legutóbbi levelezésünkkor megjegyezte,hogy nem iszom koffeines kávét ezért készült nekem koffeinmentessel.(Köszönöm neked)Az események pörgése és a köztünk lévő kémia miatt nem jutottam odáig,hogy meg is kostóljam,de talán legközelebb,nem rajta múlt.Fürdésem ideje alatt azért készített egy teát nekem.
Erotika:5
Hatékonyság:5
Időráfordítás:5
Egyéni igények:5
Szakszerűség:5

Erotikus masszázs
A masszázs a program végére sikeredett.Mivel másfél órára mentem és a mai találkozónk annyira érzékire sikeredett,hogy csak a kényeztetés részt követően jutott rá sor.Az idő lejárta elött 5 perccel mondta,hogy ő még megmaszíroz.Ez kb.fél órát tolt ki az időnkből,de annyira elhívatott,hogy nem engedett el masszázs nélkül,hisz ezért mentem(:D).Mindent bevetett ez idő alatt.Megismerkedtem "Ufóval".Ez egy izomlazító szerkentyű.Nem volt rossz,de amikor a kedvencem "Sanyi" a sodrófa is a hátamba nyomódott,na az már kellőképp lazítani kezdett.Nem kell megilyedni.Enci a legjobb masszőr akit ismerek.Szakszerűen csinál minden mozdulatot.Biztos nem bukott meg anatómiából..;)
Barátnő feeling:5
Hozzállás, kezdeményezőség:5
Kézi kényeztetés:5
Kölcsönös francia:5
Natúr francia (előjátékként):5
Natúr francia végig:5
Pornós feeling:1

Kényeztetés / levezetés
A kényeztetés a legelső perctől a legutolsó percig tartott!A legutóbbi találkozáskor mire a fürdőből kiértem már nem volt rajta ruha,és mivel ezt akkor megjegyeztem ezért most magán hagyott mindent,hogy én szabadíthassam ki.(Figyelmes)A fürdő ajtajában már várt rám és ahogy kijöttem azonnal hozzámbújt és csókolgatni kezdett,amire én megfordítottam és a nyakát kezdtem puszilgatni.Közben ő a kezével hátranyúlva kalandozni kezdett.Én is simogattam a nyakát,majd a melltartóba belenyúlva izgatni kezdtem a gyönyörű mellbimbóját.A kezemnek nem tudtam uralkodni én sem miután már ágaskodni kezdtem,és mialatt a fülét izgattam a nyelvemmel benyúltam a fekete csipkés bugyijába.Ő erre kérte,hogy most már ideje bemenni az ágyra.Megszabadultunk a melltartótól,ő ülve elhelyezkedett az ágyon és már az ajkai között is voltam.Olyan érzékien kapta be a farkam,hogy azthittem rögtön el is megyek.Kértem,hogy feküdjön a hasára.Folytattam a nyakán a puszik elhelyezését miközben a klitoriszát izgattam a kezemmel.Sikerült annyira beindítanom,hogy megfordult és a nyelvemmel folytattam.Annyira erotikus ahogy élvezi a kényeztetést.Egy elrejtett nimfómánia van benne ilyenkor ami nagyon izgató.Hosszas kisérletezés után jelezte,hogy most már szeretne ő kényeztetni.Nem sikerült ma eljuttatnom a csúcsra,kicsit bénáztam,de azok a rezgések és sóhajok,amik oda vezetnek többször is kijöttek belőle.69-be szeretett volna fordulni,de kértem,hogy szemből kényeztessen,mert úgy szeretem.Többször tövig bent voltam az ajkai között és így is lett végem.Olyan orgazmusom volt,amit már régen tapasztaltam.Utána csak feküdtem ott és élveztem a helyzetet.Közben Enci a melleimet puszilgatta,majd hozzám bújt és csókolóztunk,puszilgattuk egymást.
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
A bővebb infóban leírtak alapján,előre elhelyeztem a kis dobozkában,ami erre a célra van kitéve.

Összkép
Néhány hónapja ismertem meg ezt a Kis hercegnőt és valamiért a rabjává váltam.Talán,mert működik a kémia köztünk.A legjobb masszőr akivel eddig találkoztam!Nagyon szeretem ahogyan velem foglalkozik és odaadóan szeretget.A legelső randinkon megígértem neki,hogy nem írok beszámolót és tessék már ez a második.Mivel friss újonc vagyok itt és nem tudtam azonnal istennő rangsorba helyezni,ezért ma eldöntöttem,hogy addig biztos kap tőlem írásokat,amég ezt a rangsort nem tudom megadni neki.Vigyázzunk erre a teremtésre.Köszönöm.. :)

Enci erotikus masszázs beszámolója - Masszázs beszámoló Enci Budapest 2018-12-06

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Enci erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókEnci legfrissebb beszámolói

istennő: 47db
(2018-12-13) : A masszázs a felvezető kényeztetés után kezdődött. Én hason, Ő letakarta hátamat, és az új kis robot géppel elkezdte fellazítani izmaimat.

(2018-12-07) : Masszázssal kezdtünk. De rendhagyó módon most én is megmassztam Encit. Nagyon élvezte. Hol csacsorászott közben, hol pedig élvezte a finom törődést.

(2018-09-29) : Itt elragadták a pacik Tündérkémet, alapos és nagyon nagyon szakszerű kiképzést tartott minden porcikámnak. Pár bemelegítő mozdulatsor után - megkérdezve, jó-e ez az erősség,

felejthetetlen: 65db
(2018-12-08) : Szóval a hátmasszázs, először be lett takarva az egész hátam és jött az ufó, kb olyan mint az útépítésnél békának nevezett tömörítő, csak két rezgető része van.

(2018-11-26) : Miután minden elérhető testrészemet átdögönyözött, következett a talpaimtól induló "kézi" masszázs. Gondosan végig lett gyúrva a legapróbb porcikám is.

(2018-11-15) : Előkerült a bambuszrúd és a pávatoll is, - ez utóbbi cirógatási feladatokkal - egyedi és utánozhatatlan élménykavalkáddal borítva el engem. Masszázs közben hol doromboltam, hol beszélgettünk,

nagyon jó: 29db
(2018-09-04) : A masszázst végig nagyon szakszerűen és változatosan csinálta. Közben beszélgettünk mindenféléről. A közepesen kemény masszázsa is nagyon kemény.

(2018-08-29) : Közben Enci egyre jobban beindult, és már olyan vadul szopta a farkam, amiről az elején még azt mondta nem fog rá sor kerülni. Volt, hogy a farkammal játszott, volt, hogy a golyóimat szopogatta,

(2018-07-05) : Használta a könyökét, a markát, a sodrófát, az alkarját, minden csomót kiolvasztott. Szinte teljesen felfrissültem és ellazultam a masszázstól.

: 36db
(2018-12-09) : Mintha az anyaméhben lennék egy rezgő valami, amivel a nyakamtól lefelé haladva, rezegve masszírozott. Mennyei volt, közben jókat beszélgettünk. Ezután a vádlimmal foglalkozott s haladt felfelé.

(2018-11-16) : Valóban a masszázs fogalmába tartozó kezelést kaptam. Nem egy kis simogatást hanem szakszerű masszázst aminek a hatását napokig éreztem. Kellően hosszú volt az együtt töltött idő így nem siettünk semmivel.

(2018-11-16) : Miután felfedeztük egymást a szájába vett,de hogy azt milyen érzékien és finoman tudja csinálni..Leírhatatlan.Idővel,mert ő ezt akarta 69-es pózt vettünk fel.