Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
30
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-16
1. kép Nadin  masszázs Budapest XIII. kerület2. kép Nadin  masszázs Budapest XIII. kerület3. kép Nadin  masszázs Budapest XIII. kerület
70 576 9069
Nadin
24 év, 173 cm, 60 kg
Megerősítette, ma elérhető: 10-16h
H: 10-19h
K: 10-19h
Sz: 10-19h
Cs: 10-19h
P: 10-19h
Szo: 10-19h
csak előre egyeztetve
V: -
30
30 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Nadin van, róla készültek
Retusált képek.
1
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 11-20
1. kép DÓRI  masszázs Budapest XIV. kerület2. kép DÓRI  masszázs Budapest XIV. kerület3. kép DÓRI  masszázs Budapest XIV. kerület
30 970 9084
DÓRI
33 év, 174 cm, 79 kg
Megerősítette, ma elérhető: 11-20h
H: 11-20h
K: -
Sz: 11-20h
Cs: 11-20h
P: -
Szo: 11-20h
V: 11-20h
1
1 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken DÓRI van, róla készültek
Vegyes képek.
2
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
1. kép Vivien  masszázs Budapest II. kerület2. kép Vivien  masszázs Budapest II. kerület3. kép Vivien  masszázs Budapest II. kerület
30 174 1196
Vivien
20 év, 163 cm, 52 kg
Megerősítette, ma elérhető: 9-21h
H: 09-21h
K: 09-21h
Sz: 09-21h
Cs: 09-21h
P: 09-21h
Szo: 09-21h
V: 09-21h
2
2 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
Vivien erotikus masszázs

ISTENNŐ
erotikus masszázs
Vivien

+36301741196

-
V.I.P hirdető

Vivien hirdetése
2 beszámolója van
Beküldve: 2018-12-06 00:26:32
prof1
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:5
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Masszázs beszámoló Vivien Budapest 2018-12-06 masszazs hirdetőről

Elérhető:5

Egyeztetés
Vivien képei azonnal felkeltették érdeklődésemet, ráadásul kedvenc szalonom díszletei adták a hátteret, ami azonnal beindította reflexeimet, de mivel reménytelenül elfoglalt voltam aznap csak este tudtam rácsörrenni. Az első napi szokásos telt házas érdeklődés miatt nem is reménykedtem közeli randiban, de kedves kolléganője a másnapi legelső időpontot fel tudta ajánlani, amit örömmel vettem, mivel így legalább egy szűk órát be tudtam illeszteni a napom elejére. Szóval az egyeztetés gyors és hatékony volt ezúton is köszönet a barátnőnek.
Odatalálás:5
Parkolás:3
Tömegközlekedés:5
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
Mivel lassan hazajáró vendég leszek a budai körúti szalonban, ezért a megközelítés nem okozott gondot, a parkolásra is megvannak a privát megoldásaim. A Rózsadomb felől autóval érkezni nem tartozik a legjobb opciók közé, de némi gyaloglással és korai leparkolással biztosítható a pontos érkezés, ami nálam fontos szempont. A közvetlen közelben történő parkolás felér egy jackpottal, ezt csak erős idegzetűeknek, vagy fortuna kegyeltjeinek, esetleg notórius elkésőknek ajánlanám. A BKK is lehet egy opció, a Combino viszonylag közel elérhető. Ja és a parkolás természetesen fizetős végtelen messzeségig a felsőbb árkategóriában.
Randi helyszíne:5
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:5
Hely diszkréció:5

Helyszín
Tipikus budai körúti sok emeletes téglaház egyik emelete, alapvetően gyalogos megközelíthetőséggel, mert a lift nem az alkalmi látógatóknak lett rendszeresítve. A magas emeletek miatt a lépcsőzés igényel némi állóképességet, hogy ne kelljen ajtónyitáskor maratoni futóként vendéglátónkra zuhanni. A szalon polgári lakásnak megfelelő berendezésű, 3 különböző méretű maszobából áll, tágas, a fűrdő modern, rafkós ledek kandikálnak a zuhanyozó mozaikjai közül. Megvan a szájvíz kis pohárkákkal, elegendő tusfűrdő választék, nagyméretű, puha és nedvszívó törölközők, mindenhol makulátlan tisztaság, hangulatos fények.

Vivien külseje
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Arc:5
Ebben a szalonban megszoktam, hogy olyan lányok nyitnak ajtót, akik megfelelnek a fotók alapján kiszemelt hölgynek, nincs negatív meglepi, rossz szájíz már az ajtóban. Vivien kedves mosollyal fogadott, egy nagyon szexi kis semmiségben, ami kiemelte karcsú alakját, lágy, de sportos vonalait. Hosszú fekete haja, hosszúkás arca, telt ajkai és cicás tekintete, előttem ringó kemény, falatnyi popsija már az előszobában szaporább levegővételre, majd SOS zuhanyozásra késztetetett.
Hatékonyság:5
Időráfordítás:5
Egyéni igények:5
Szakszerűség:5
Erotika:4

Erotikus masszázs
Külön dícséret jár a figyelmességért, hogy az opcionális piros összecsukható tatami már a szőnyegre terítve várt rám/ránk, tudván, hogy ezt szeretem a műtőasztal feeling helyett.
Gyors frissítő zuhanyozás után máris a tatamira vetődtem, a krém-olaj konliktusból ezúttal a krém került ki győztesen. Vivien kellemes ám hatékony masszázsban részesített, egészen kiváló technikával gyúrta át közepes erősséggel vádlimat, combomat és a farpofákat, közben kellemesen diskuráltunk hétköznapi dolgokról. Csak egy kis kék tanga maradt rajta, mint később kiderült nála előbb jött a Mikulás, ezért e kis textil végig fent maradt, izgalmassá téve a továbbiakat..
Pillanatok alatt elröppent a masszázsra szánt szűk fél óra, meg kell mondjam, hogy az utóbbi idők egyik legkellemesebb masszázsában volt részem, ami felfrissített, pályára állított a szó valamennyi értelmében.
Pornós feeling:3
Barátnő feeling:5
Hozzállás, kezdeményezőség:5

Kényeztetés / levezetés
Talán Vivien is érezte, hogy a hasonfekvés már nem a legkomfortosabb számomra, ezért hátamra invitált és teljes egyetértésben olajos csúszkában folytattuk az ismerkedést. Lábaim közé térdelve lassan csorgatta vállain át melleire az olajat, mely bimbóit körbefonva kéjesen patakzott alá. Igazából ekkor kezdtek számomra dominálni Vivien tökéletes méretű és formájú cickói, melyek rövidesen már egyre keményedő farkamon, ágyékomon, mellkasomon siklottak, a bimbók öntudatosan terelgették az olajpatakocskákat a mellkasomon, hasamon, miközben Vivien teste a lehető legnagyobb felületen, simult rám. Nagyon izgató volt ez a testbeszéd, főleg amikor mindeközben ujjai ágaskodó farkamra fonódtak és mindenféle fortélyos tekergőző, csavarintó, majd tenyérrel zacsit simogató erotikus játékban teljesedtek ki. Majd Vivien látva és érezve a kellő keménységet finoman szájába vett, miután megszabadítottam jelentős méretváltozáson átesett farkamat a nem túl jóízű olajtól. Vivien erotikus ajakjátékkal bő nyálat csorgatott makkomra, majd utánaeredt ajkaival nyelvével a lecsorgó nedveknek. Elképesztően izgató nyelv- és szájjáték vette kezdetét, olyan pontjaimat ingerelte a legváltozatosabb technikákkal, melyeket ezidáig kevesen tudtak így megszólítani. Persze közben hol szendén, hol kihívóan nézett rám, figyelve reakciómat, erekciómat...Két kezét combjaim mellett kitámasztva ajakkal, nyelvvel és feje minden irányba történő hol finom, hol erőteljesebb mozgatásával hosszó perceken át miliméterről miliméterre vitt a csúcs felé, iszonyat jó érzés volt. Kezemmel kemény melleit, popsiját markolásztam és a bugyin keresztül finoman ingereltem a punciját, popsiját. majd hátára feküdt, lábai közé térdelve én kezdtem csúszkálni rajta, aminek ritmusát átvéve együtt mozogtunk, imitálva az együttlétet. Éreztem a kéjes érzés közeledtét, amint farkamat combjai közé dugva le-föl mozogtam, ami Vivient is rendesen beindította... csípőjét fel-le mozgatva egymásnak adtuk át az ütemet, olyan volt mint egy jammelés, egyfajta free jazz, ahol egymástól vesszük át és bontjuk ki a ritmust, miközben Beyonce énekelt Etta James jazz standardokat a Cadillac Recordsból.…nem akármilyen atmoszféra...az egyre ütemesebben gyorsuló mozgás nyomán testünk szinte egyszerre feszült meg és hatalmasat robbantam combjaira, mámorító volt, ahogy a gyönyör szétterült bennem:)
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
Valamit ide is írni kell, ezért csak annyit, hogy egyáltalán nem érintettük a támát. Az ajándék helyben szokásos mértékét ismertem, ezért távozás előtt diszkréten a kis asztalkára helyeztem. Meg sem nézte, miközben megköszönte.

Összkép
Vivien egy igazi bombázó. Arányos, feszes teste, a képeken is látható szép arca és gyönyörű mosolya van. Először talán kissé tartózkodó, de ahogy oldódik egyre közvetlenebbé, kedvesebbé válik. Jól el lehet vele beszélgetni és a kényeztetés során igyekszik a vendég kedvében járni. Rá kell érezni, rezonálni és ha jól olvasod a testbeszédét, akkor kivételes élménnyel ajándékoz meg. Feltett szándékom, hogy még jobban megismerjem, mert az első élmény felejthetetlen volt. Rendkívül erős erotikus kisugárzása van, amit fokozatosan lehet előcsalogatni. Nem kérdés, hogy visszatérek rövidesen:)

Vivien erotikus masszázs beszámolója - Masszázs beszámoló Vivien Budapest 2018-12-06

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Vivien erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.