Helga erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Helga-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-06 07:35:26

GreyKrisztian
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Helga Budapest 2018-12-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
A társoldalon (RL) láttam meg először a hirdetését és egyből felkeltette a figyelmemet a gyönyörű alakja. A megadott telefonszámot egyből hívtam és érdeklődtem a lehetőségekről. Egy nagyon kedves hölgy fogadta a hívásomat, és Helga távollétében ő tájékoztatott a lehetőségekről. Az időpontfoglalás gördülékenyen ment. Indulás előtt, azért a biztonság kedvéért újból hívtam, ne hogy „egymásrafoglalás” szomorú esetébe fussak bele. Itt szerencsére ez nem történt meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Fiumei útra merőleges utca. II.János Pál Pápa tér és a Keleti pu között található. Metró, busz, villamos pár perc gyaloglással elérhető. Parkolás a ház előtt is lehetséges, mindig van elég parkolóhely. Sajnos fizetős, mint az összes belvárosi terület.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Erkel ház középső szintje. Újépítésű ingatlan nagyon jól berendezett szobákból áll. Csend, rend, tisztaság mindenhol tetten érhető. A szobákban, masszázspad és tatami is van. Hangulatfény, zenelejátszó, tükrök, és egyéb masszázs kellék. A fürdőszoba is kiválóan felszerelt, gazdag kiegészítő választék áll a vendégek szolgálatára. Higiénia, tisztaság, diszkréció mindenek előtt.Az új menedzsment érezhetően jól teszi a dolgát.
Helga külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A képei nem adják vissza a valóságot. Élőben sokkal, de sokkal szebb.
Tökéletes alak, bájos, mosolygós arc, és igényes megjelenés jellemzi.
Filigrán alkat, karcsú derék, feszes has, izmos combok, kerek popsi. Egy tenyérbe illő formás popó, és természetes formájú, eredeti kicsi cicik. Barna bimbói, jól hegyesednek, izgatásra kiválóan reagálnak. Puncija is ehhez hasonlóan, gyorsan beindul, szépen nedvesedik. Csupasz punikája, szégyenlősen megbújik a selymes combok tövében. Izgalmas titkokat rejtő szűk barlang a felfedezésre vágyó, szimpatikus férfiak számára. Bőre szolizott, selymes, illatos.
Arca ápoltságot és természetes bájt sugároz. Szeme sötét barna, csillogó tekintettel, műszempillával. Szája egyedi rajzolatú, szépen ívelt. Haja sötét, egyenes, derékig érő.
Fekete színű fehérnemű együttesben fogadott, amely bikinire emlékeztetett. Tökéletes alakja még most is a retinámban érzem beégve. Visszafogott, csendes, kedves személyisége van. Lassan nyílik meg, de ha érzi a bizalmat, bátrabban megnyílvánul.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A praxisa 3. vendégeként érkeztem.
Egyeztettük programot, amiben az én elképzelésemet lojálisan támogatta.
Elmondta, hogy milyen masszázsokat ismert, és hogyan csinálná, ha sor kerülne rá. A tanultakat kitűnően elsajátította, mert szóban elég meggyőző volt, minden részletet pontosan felidézett. Szakszerű oktatást kaphatott és biztosan jól is végzi, de én inkább az ismerkedésre helyeztem a hangsúlyt. Könnyed bulvártól a komolyabb témákig mindenről jól el lehetett vele csevegni. Őszinteséget éreztem rajta és manír mentességet tapasztaltam.
Beszélgetés közelebb kerültünk egymáshoz, testileg-lelkileg. Észrevétlenül megfogtam a kezét, simogattam, és a textíliájából lassan kibújtattam őt.
Majd a pad mellett állva magamhoz húztam és érzéki csókolózásba kezdtünk….
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
4
Majd a pad mellett állva, magamhoz húztam és érzéki csókolózásba kezdtünk. Lágy ajak érintés, finom puszikák után a klasszikus nyelves játék is becsatlakozott. Ennek nagyon örültem, hogy a szimpátiáját elnyerve erre is érdemesnek tartott.
Ilyen kezdés után a vágyak bennem gyorsan beindultak, és ez azonnal a lábam között egyértelműen megnyilvánult. Helgán is éreztem, hogy felizgult, délen megérintve őt, annak csalhatatlan jeleit az ujjaim síkosságán megtapasztalhattam. A meredező férfiasságomat a kezébe vette és közepes erősséggel masszírozta. Majd elém térdelt-kérés nélkül- és orális kényeztetésemben részesített. Határozott mozdulattal a farkam tövére fogott és rendesen bekapott. Abszolute nem éreztem rajta semmilyen félszegséget, vagy rutintalanságot. Tudta hogyan kell bánni a férfival, ott lent. Kezének pumpáló szorítását, amikor már elégnek éreztem, akkor a leoldottam a dákómról és a fenekemre tapasztottam. Olyan kéznélküli oboaszólót mutatott be, amelyre most is szívesen idézek fel. Volt benne, mélység, vákuum, erő és dinamizmus. Nyelvét is ügyesen használja, ajkaival jól presszionál. Remekül variálja a különböző technikákat, nem tűnt monotonnak sem unalmasnak.
Akár el is élvezhettem volna, mert annyira jól csinálta és tetszett is az elém táruló látvány, én mégis inkább az ő kényeztetésére vágyakoztam.
„ Rendben, próbáljuk meg!” mondta, ezzel nem sok esélyt adva a spontán alkalom sikerességének.
Kértem helyezkedjen el, kényelmesen és kapcsoljon ki minden zavaró gondolatot, adja át magát az érintésemnek. Egyik kezét a feje alá tett, másikkal az én kezemet fogta. Kicsit meghajlott, kb. mint egy kis kifli. Szemét becsukta és hagyta, hogy garázdálkodjak a nyelvemmel és ujjaimmal a puncikáján. Minden tudásomat és praktikámat bevetettem, de a „nagyon jó érzésből” nem sikerült a csúcsra juttatnom. Amikor a hajamba túrt, és úgy irányított a fejemet finom mozgását, akkor nagyon közel volt, de a várva várt orgazmusa elmaradt. Sajnos.
Elmondása szerint nem könnyű eset, erősen befolyásolják a lelki és egyéb hangulati tényezők.
(A következő látogatásomkor-mert ez az élmény repetáért könyörgött-már sikert könyvelhettem el e téren.)
Ezután ismét én következtem. A matracon maradtam, mellém térdelt, oldalról közelítette meg a nemesebbik szervemet. A hosszú haját én fogtam a markomba és gyönyörködtem az elém táruló csodálatos látványban. Szemkontaktust még gyakorolni kell, biztonságosabban és átszellemültebben tud kényeztetni, ha csukva marad a szeme, ezért nem provokáltam, csak átadtam magam az élvezetnek. A környék ápolgatása, a golyszik finom nyalintása különleges ajándék volt, amire nem is számítottam egy ilyen fiatal lánytól. Ilyenkor a keze lágyan mozgott a farkamon. A rudam szárát is végig csókolgatta, a makkomat is megcuppogtatta. Rendkívül figyelmes volt végig, figyelte a rezdülésemet és a gesztusaimat. Ha kértem, hogy jöjjön fel és csókoljon, egyből megtette.
A végkifejlet az ajkai szorításában ért egy erősebb tempóváltás után. Nem kapta el a fejét, ügyesen tartotta, amíg agonizáltam az ejakuláció okozta önkívületi állapotomban. Majd törlőkendővel megtörölgetett, és barátnősen mellém feküdt, magához húzott. Fejét a mellkasomra tette és lágyan átölelt és érzékien simogatott. Lábát átlendítette az enyémen és összebújva relaxáltunk.
Meghitt pillanatok voltak ezek, hálásan köszönöm neki ezt a mámorító érzést.
Kevesen tudják ezt ilyen jól létrehozni. Hozzáadott érték ez, ami semmi másra nem cserélhető be. Lehet XXL –es mellméret, rumba táncos popó, túlzásba vitt moderált udvariaskodás, alibizős masszírozás, bokától-tokáig olajos csúszka, időhúzó sztorizgatás, nálam csak ez az „apróság” ez a feeling visz mindent.
Néhány perc beszélgetést követően, hűsítő itallal kínált és fájó búcsúzásba kezdtünk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az adatlapon kiírtnak megfelelően.A másfél órás program tartalmazza a kölcsönösség és a csókolózás lehetőségét szimpátia esetén. Budapesti átlagos méretű csokorral készültem, amelyet a végén adtam át.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Permanens - látogatásaim alkalmával mindig ugyan azt a barátnős érzést keresem. Ami, melegséggel tölti fel a szívemet, lelkembe lopja be magát és persze az erotikában, technikailag elkápráztat. Helga megérintett, a természetességével és a megfelelni vágyás pozitív erejével. Azóta a nála tett második látogatásom is csak megerősítette ezt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Helga erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-01-03 16:41:47
A kényeztetés/levezetés fejezet vége igazi kinyilatkoztatása hitvallásodnak és csak egyet tudok érteni vele!

jessi1
Élő lexikon
2018-12-15 13:51:34
Szinte mind annyian ezt keressük, örülök hogy megírtad-

2018-12-14 02:49:26
Remekül megfogalmaztad, hogy mit keres itt az ember fia. A szokásos utolérhetetlen stílusban.

2018-12-10 09:57:00
Így kell ezt megírni! Ezzel a beszivel, már el lehet adni a lányt.:):):) Fel is vettem a kedvencek közé.:) Köszi, hogy megosztottad az élményt.:)

2018-12-09 12:30:43
Reszletesen, igenyesen megirt beszamolo. Szoges ellentete az elozonek. Helga igazan elozekeny vendeglato, hogy legalabb elmeselte, hogy masszorkent mi a fo profilja. A tobbi valoszinuleg mar csak szintiszta szimpatia