Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
44
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
1. kép Freya  masszázs Budapest IX. kerület2. kép Freya  masszázs Budapest IX. kerület3. kép Freya  masszázs Budapest IX. kerület
30 788 4266
Freya
38 év, 167 cm, 50 kg
Megerősítette, ma NEM elérhető!
H: 12-18h
K: 12-18h
Sz: 12-18h
Cs: 12-18h
P: 12-18h
Szo: 11-17h
V: -
44
44 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Freya van, róla készültek
Vegyes képek.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 2 ajánlástól!

Még 2 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
3
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 11-20
1. kép Stella  masszázs Budapest III. kerület2. kép Stella  masszázs Budapest III. kerület3. kép Stella  masszázs Budapest III. kerület
70 249 4236
Stella
35 év, 170 cm, 59 kg
Megerősítette, ma elérhető: 11-20h
H: 09-21h
K: 09-21h
Sz: 09-21h
Cs: 09-21h
P: 09-21h
Szo: 10-21h
V: 11-20h
3
3 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Stella van, róla készültek
Retusált képek.
2
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 11-21
1. kép NICO  masszázs Budapest XIII. kerület2. kép NICO  masszázs Budapest XIII. kerület3. kép NICO  masszázs Budapest XIII. kerület
70 599 5444
NICO
24 év, 165 cm, 50 kg
Megerősítette, ma elérhető: 11-21h
H: 09-22h
K: 09-22h
Sz: 09-22h
Cs: 09-22h
P: 09-22h
Szo: 09-22h
V: 09-22h
2
2 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken NICO van, róla készültek
Vegyes képek.
ISABELL erotikus masszázs

ISTENNŐ
erotikus masszázs
ISABELL

+36203682102

-
V.I.P hirdető

ISABELL hirdetése
2 beszámolója van
Beküldve: 2018-12-06 12:31:28
Adaaam
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Masszázs beszámoló ISABELL Budapest 2018-12-07 masszazs hirdetőről


Egyeztetés
Bevallom nagyon régóta vártam már az ULTIMATE masszázs élményt. Amikor megremegnek a falak, megáll az idő és semmi más nincs csak a MOST. Tegnap délután még csak nem is sejtettem, hogy ez a pillanat megállíthatatlanul tart felém hogy átöleljen egy decemberi délután ráadásul egy fantasztikus nőben töltsön testet, úgy hívják Isabell.

Az egyeztetés könnyen gyorsan rugalmasan megy. Kedves, mosolygós hangú lány, készségesen tájékoztat mindenről, nagyon szimpatikus, egyből el is döntöm, nekünk dolgunk van egymással. :) Egy óra múlvára kapok jegyet a hullámvasútra.


Megközelítés
Lehel piac magassága, talán nincs is olyan közlekedési eszköz amivel ne lehetne könnyen gyorsan megközelíteni. Na jó, tengeralattjáróval mondjuk nem lenne egyszerű, de minden más adja magát. Ha BKV-val érkezel azért, ha kocsival akkor meg azért. Én az utóbbival érkezek, azonnal találok parkolót, sms-ben nyomom is rá a zsét.

Helyszín
Klasszikus régi építésű bérháznak tűnik kívülről, kapucsengő, ajtó nyílik, eltéveszthetetlen színű lábtörlő, az ajtóra pedig konkrétan reflektor világít.

Nem. Tudod. Elvéteni. :)

Belülről minden tip-top, kicsit nájtklubos hangulatfények, de belefér. Kicsi szoba de minden van benne. Hatezer tükör minden szögből, tatami, szobainas, fotel. A lejátszóból menő jazz muzsika szól, de szerencsére nem abból az öncélú fajtából amit a zenészeken kívül senki más nem élvez. Nagyon tetszik a U2 One-ja jazzbe oltva.

Friss törölköző, fürdőszobában hatalmas tusoló, rengeteg tusfürdő, tisztaság, friss kilépő, szájvíz, dezodor, konkrétan a full Rossmann-DM termékpaletta rendelkezésre áll. Ami viszont egyedülálló és unikális kérem szépen, sehol de sehol nem láttam még, az a hőfokszabályzós tusoló. IMÁDOM. Két bigyóval lehet szabályozni, az egyik oldalon a víz mennyiségét, a másik oldalon pedig a hőfokot tudod beállítani. Én belövőm 38 fokra és ki sem akarok szállni.

ISABELL külseje
Mégis kiszállok, mert tudom Isabell vár. A képek nem hazudnak, illetve annyiban hogy Iza 3D-ben, ( sőt 4D-ben!!! ) minden várakozást felülmúl. Hatalmas mosoly, nagyon intelligens, előzékeny, kedves, rettentően élvezem a társaságát, kicsit rokonlélek azt hiszem. Írhatnám hogy "szintén zenész" :)

A váz is nagyon rendben. Formás idomok, feszes mell és fenék. Nagyon érzéki és előkelő kézfej és ujjak, ilyen finom ujjak csak íróknak szoktak jutni. Vagy zongoraművészeknek. Esetleg nőgyógyászoknak :) Gyönyörű szemek. Ha belenézek, priceless.

Erotikus masszázs
Ahogy befejezem a hőfokszabályzóval való játékot a fürdőben Isabell már kint vár és a szobába kísér. Csak egy bugyi és egy melltartó van rajta. Becsukja az ajtót, egymással szemben állunk, beszélgetünk. Közben letolja a bugyit és kilép belőle, majd a melltartótól is megszabadul. Megáll az idő, meggörbül a tér. Ott áll előttem a nagybetűs NŐ egy szál mosolyban, meztelen. Megölelem. Olvastam valahol hogy egy embernek naponta 12 ölelés kell ahhoz hogy rendben legyen teste-lelke. Ezt mondom is neki, mire kontráz, ő meg úgy tudja hogy két embere között akkor indul meg igazán az energia-áramlás, ha egy ölelés legalább 20 másodpercig tart.

Ölelkezünk. Mellei nekem feszülnek, simogatom a hátát, puszikat lehellek a nyakára vállára. Aztán megfogom a formás fiatal emlőket, finoman markolom, simogatom, imádom. Ha ilyen melleim lennének, állandóan fogdosnám magam. Túllendülve ezen a képzavaron elnyúlok a tatamin és kezdetét veszi a szeánsz.

Isabell tanult masszőz. Pontos-precíz, lelkiismeretes. Fontos neki hogy amit csinál az maximálisan jó legyen nekem. A hátamon kezd, svédmasszázs elemekkel, aprólékosan végigdolgozva az izmokat, kigyúrja a letapadásokat. Jó kezekben vagyok. Halad lefelé, fenék, combok és vádlik is átgyúrásra kerülnek közben folyamatosan beszélgetünk. Az élmény 10 pontos, azt hiszem mindent felülír amit eddig masszázsnak mertek mások nevezni :)

Kényeztetés / levezetés
Csók nincs. Viszont szájra puszi annál több és érzékibb és izgalmasabb. Finomak az ajkai. A masszázs után nem mondja hogy fordulj, az valahogy természetesen jön.

Lassan csúszik rajtam végig, játszik az érzékeimmel. Minden ölelés, minden sóhaj, minden remegés. Rettentően nehéz szavakba önteni milyen hihetetlen szexuális energia jön ebből a lányból, végletekig feszíti bennem a húrokat. Lejjebb csúszik, férfiasságom a mellei közé kerül, de nem sokat vacakol, még lejjebb csúszik és bekapja. Lassan kezd szopni. Elnézést a kifejezésért, de így kellett explicite leírom. Isabell különös odafigyeléssel, törődéssel, változatosan szopja a farkam. Imádom. Közben kezeim folyamatosan simítják, markolják, ahol érik. Aztán magamhoz húzom, összeragad a szánk, közben vágyom rá hogy szétnyissa a lábát előttem, szeretném érezni az ízét. Már a látványtól is kész vagyok, de lassan nyalni kezdem. Nagyon ritka hogy ilyet teszek, nem szoktam. De most muszáj, most nem bírom kihagyni, az apró sóhajok visszacsatolnak. Aztán kérem hogy kézzel végezzen ki. Olyan mintha lassú áramot vezetnének belém, megfeszülök, beleremegek, farkasszemet nézünk, ujjaink összekulcsolódnak, szinte ökölbe szorulnak a lábujjaim és elélvezek. Bocs a képzavarért. Szavak nincsenek. A beszédközpontom blokkolódik. Elementáris varázs. Új dimenzió. Leírhatatlan

Elszámolás
Szó sem esik róla, utólag a komódra teszem, valahol a régi és az új között.

Összkép
Isabell egy kincs, csupa nagybetűbel, így ni: KINCS. Ráadásul ritka kincs. Ahogy magamat ismerem találkozunk még. Naná, hogy igen!

Ahogy kilépek az épületből megcsap a hideg december. Eufórikus hangulatban lépdelek a kocsim felé. Számban még Isabell íze. Köszönöm :-)

ISABELL erotikus masszázs beszámolója - Masszázs beszámoló ISABELL Budapest 2018-12-07

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés ISABELL erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

prof1
V.I.P.
2018-12-09 22:57:53
Kiváló beszi, finom ecsetvonásokkal festetted le és fokoztad a hangulatot. Ha nem lenne már a kedvencekben rögtön betenném, így viszont elő azzal a naptárral!

emzéperiksz
Törzsvendég
2018-12-08 09:00:59
@azigen18: Te mit olvastál? Mert ezt a beszit biztosan nem. De ha mégis, akkor nem gondolod, hogy a minősítésed indokolni kellene? Tudom, tudom, hogy nem kötelező. De ha az ember véleménye ennyire eltér az átlagtól, akkor - csak okulásként a szerző és a többiek számára - érdemes lenne elmagyarázni az okokat.

2018-12-07 16:28:27
Felülírtam kritikámat ezére jóra vettem. De tényleg csak egy kicsi hiányzott!

FunkciókISABELL legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 1db
(2018-11-15) : Nyelvemen már éreztem az izgalom édeskés cseppjeit. Eleinte óvatosan nyaltam. Felnéztem rá, a szemei már nem voltak nyitva. Visszajelzésként semmi sem volt pár percig, de aztán megéreztem a combjain a jellegzetes, finom izomremegést, így végre tudtam, hogy jó úton járok