11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-16
24
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
Freya erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Freya

+36307884266

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-06 17:11:54

Matador69
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Freya Budapest 2018-12-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Először itt üzentem egyeztettünk, de sajnos közbejött Freyának valami, ezért időben udvariasan lemondta. Pár nap múlva újra írtam, ekkor sikerült ismét időpontot találni. Telefonon is beszéltünk, kedves volt.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Tömegközlekedést választottam, kis séta a villamostól, ennyi kell is, hogy távozás után a vérkeringés visszaálljon. A Lurdy ház közelében egy újabb építésű házban van a kuckó. Kocsival érkezőknek parkolás szerintem könnyű a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lifttel közelítettem, könnyen feltaláltam. A lakásban matracon van a masszázs ami az amerikai konyhás nappaliban van. A fürdő tágas van sokféle tusfürdő. Még kis alakítás van folyamatban, számomra megfelelt a hely.
Freya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Freya egy szép érett lány. A képek nem hazudnak, szép formás kebleket lehet kényeztetni, ha felkeressük. Nem volt nagy smink az arcán, nekem természetesen is tetszett. Egy fekete hálós ruciban fogadott. Testén egy apró tetoválás van, ez nem zavarhat senkit.
Átadtam a kis csomagot a kutyusoknak, cicáknak és indultam vetkőzni, zuhanyozni.

Erotikus masszázs
1 órát terveztem kellemesen eltölteni, fel és levezetéssel, közte masszázs. Úgy alakult, hogy kellemesen éreztük magunkat és a felvezetés olyan hosszas volt, hogy a masszázs elmaradt... hiszen kellett időt hagyni a levezetésre. Sajnálom, de nem tudok érdemben infót adni, a megérzésem az, hogy odaadóan masszírozhat.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Zuhany után állva várt a szobában, letérdeltem és a formás ikrek kicsomagolása után elvesztem köztük.. Finom puszilgattam, nyalogattam és markolásztam. Miután kiéltem magam, elém feküdt és ajkai közé vette merevedő testrészem, én finoman simogattam nedvesedő kelyhét kívülről, ez a maximum, amit lehet kedvére tenni. Szeretem jobban látni és megélni a történéseket, ezért hátamra feküdtem és így folytatta kényeztetésem. Néha egész mélyen bevette, nem kapkodott, kezével csak minimálisan segítette az élvezetet fokozni. a nyálát többször 10*-15 centi távolságból rácsorgatta, nagyon erotikus volt. Éltem a kisebb prosztata masszázzsal is, nem vagyok a rabja, de most jól esett. Két kézzel és nyelvvel dolgozott rajtam, szóltam időben a katarzisom előtt, így a fehérje a testemen landolt. Megtörölgetett és ledőltünk beszélgetni. Értelmes, lány, van már tapasztalata, tudja mit akar. Kortyoltam a frissítőmből, majd 10 perccel a vége előtt kezdődhetett a finálé. Ezúttal a fotelben ültem és nézhettem, élvezhettem Freya ajkait és nyelvét. hasonló végzetem lett, zuhanyoztam és puszival elköszöntem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóban minden benne van, nem ért meglepetés. Távozásom előtt hagytam ott az ajándékom.
Nagyon jó ár-érték arány
Összkép
Megérte várnom, jól éreztem magam. Ajánlom azon MT-nak, akik egy érett nővel szeretnének egy kellemes időtöltést.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Freya erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-12-25 17:57:06
Örömmel olvastam, hogy Freya kisasszony a kényeztetést is milyen odaadó módon végzi, ha megvan a színpátia.
Régóta a kedvenceim között van már ez az okos,kedves állatbarát hölgy!!

2018-12-08 15:54:02
Használd inkább a tapasztalt nő kifejezést. Szerintem. A beszid nekem picit karcsú, pedig átjön, hogy jól érezted magad.

2018-12-07 10:19:49
Ami ránk tartozik, az benne van.

FunkciókFreya legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-12-04) : Eközben kaptam finom érintéseket,amelynek következtében a himtagom is kezdett beindulni, így a folytatásban a NF kapta a főszerepet. Rendkívül finoman csinálta és nem volt kétséges,hogy ezt a műveletet nem lehet sokáig ép ésszel kibírni

(2017-03-09) : nehany csok, egymas melle fekve gyurtam a melleit, popsijat, majd franciazni kezdett. kellemesen csinalta, a kivant hatast elerte. majd nehany csok, es megkaptam a vv-t.

felejthetetlen: 5db
(2016-12-24) : Aztán elkezdett franciázni, amit istenien csinált. Volt már pár alkalom az életemben , amikor ügyesen és nagyon érzékien csinálta a lány az orális szexet, de ez még azok közül is kiemelkedően emlékezetes maradt.

(2016-12-11) : belekezdett egy nagyon élvezete franciába. Volt itt minden, volt, hogy csak a makkal játszott, volt, hogy teljesen bekapta a golyókat sem hagyta ki, bő nyálasan, a mélytorok elemek is voltak néha,

(2016-11-12) : Nem volt forgatókönyvem, csókkal kezdtünk, majd egy finom franciát kaptam, amit aztán viszonoztam is. Remekül nedvesedett, jó volt nézni alsó perspektívából is.

nagyon jó: 13db
(2018-04-21) : Hasamon fekve kezdtük. Vádlikkal kezdte, majd jöttek a combok, fenék, derék, hát, vállak, tarkó, karok. Máskor jobban szoktam figyelni erre, sajnos most inkább a beszélgetésre koncentráltam.

(2018-04-11) : A masszázs rész nem volt túl hangsúlyos , inkább csak amolyan időkitöltő , de ez az én kérésemnek volt betudható. Ezalatt az idő alatt azért végigment a vállamtól a lábamig.

(2017-06-29) : Lilien az ezredesre fordult es elkezdte lagyan de nagyon finoman kenyeztetni. Nagyon jol franciazik bar a zacsik kimaradtak, de nem ereztem hianyat.

: 23db
(2018-12-02) : Hátulról átmasszírozott és egyedi kérésemnek megfelelően a fenekemet izgatta folyamatosan. Ezt nagy odafigyeléssel és kellemes módon művelte.

(2018-11-01) : A masszázs kellemes, szerintem a közepes erősségű / a simogatós között valahol. Olajjal történik, ami nekem jól esett. Mostani alkalommal a hát, fenék, combok részesültek kezelésben.

(2018-07-25) : Inkább simogató jellegű, (de ezt írja is), pont olyan amire egy kis kikapcsolódásra vágyó férfinek igénye lehet. Aki egy komoly erőskezű sportmasszázsra vágyik az szerintem rossz helyen jár.