67
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-24
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Amy szexpartner

szexpartner

Amy-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-06 17:21:08

Drifter78
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Amy Budapest 2018-12-07

Egyeztetés
Was organized by a friend
Megközelítés
We came by car and i was easy to park. Exact address was told by phone. I guess it is hard to go there by public transportation
Helyszín
Her place is nice and well equipped. A real bed and bar chair. A mirror mounted on a cabinet. Everything was clean.
Amy külseje
She is the one on the pictures but her hair is fake.

Action
She is a very nice and kind person but no english knowledge. Tight pussy and a wonderfull deep anal. Good blowjob skills and knows how to use her hands with it. Perfect cum in mouth and the deep throat skills are outstanding!!!. The body is well trained and we tryed many positions. She is a playful sub and likes to be used hard. I`m sure that she enjoys wath she is doing and specially when you are close to come,she give you the right feeling that you can shoot in her mouth or on her face. She is eager to please and gives no time pressure!
Elszámolás
We cleared everything in the beginnig and it was like it should be. No hidden surprise

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
I visited her only once but hope to see her again. She also likes it to be served from more man.
She deserves to be treated well !!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

jani48
Lehet adni a szavára
2018-12-10 18:19:53
The action description is the same as the previous one

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-01-24) : Egy hosszabb idő után cseréltünk és Amy kezdett franciázni, hihetetlenül professzionális módon, intenzíven, mélytorokkal és bő nyállal. Kifejezetten élvezte ezt az akciót is a hölgy,

(2018-12-20) : Ezután ő fekszik le, mellette terdelek a kezem megint a szájába rakom majd a nyálat amit a kezembe köp szét kenem az arcán. Ezután még egy adag nyál a tenyermbe emellyel ezután tovább ujjazom

(2018-10-08) : Amy négykézláb az ágyra heveredett én pedig elé álltam: kezdte éleszteni a farkamat: bekapta, persze teljesen és ahogy nőtt a szájában úgy ment le a torkára. ahogy lecsusszant úgy mozgatta fel-le a nyelvével

felejthetetlen: 17db
(2019-02-09) : Gyólyó,zsákok nyalása első osztályú.Szemkontakt is van.Köpködte verte a farkam,kombinálta a dolgokat majdnem bexartam olyan jó volt.A végén arcra élvezést kértem.

(2018-12-29) : Egyre durvábban szopta ,nem nagyon kellett ráhúzni a fejét önszorgalomból és élvezetből profi módon szopta a farkam.Hanyatt feküdtem kezeim össze kulcsoltam a fejem alatt és moziztam hagytam kibontakozni, közben beszéltem hozzá biztattam.

(2018-10-23) : Aztán rábukik. Tövig. Lenntartja. Sokáig. Kezd csorogni a nyála. Ezaz. Hagyom kibontakozni. Még nem vadulunk. Még. Szopja a felét, aztán csak a makkot. Aztán kicsit a tojásokat is nyelveli.

nagyon jó: 15db
(2018-12-28) : Úgy nyelte a farkamat, mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna. Kézzel rásegítettem, rátoltam tövig, bár nem volt rá szükség. Ott tartottam amíg akartam, meg se kottyant neki.

(2018-10-27) : Maradt még idő így gondoltam kipróbálom a Kivin módszert (amivel nemrégiben találkoztam) az oralizálás területén. Közepes sikert értem el, gondolom a tahiti lányok jobban nyalnak.

(2018-09-21) : kipróbáltam a híres tudományát és tényleg egyből eltüntette a velem egykorút. Szó szerint meg se kottyant neki amin én is meglepődtem és nagyon kellemes élmény volt.

: 28db
(2019-02-21) : Hanyatt döntöttem és megkóstoltam. Gyönyörű puncija van. Mint egy álom. Pillangós, kis szőrcsíkkal és igen passzentos. Még egyszer ki kell mondanom: gyönyörű! Nyalás után felpattintottuk a gumit, hanyatt feküdt, széttárt lábai közé feküdtem. Kedvenc pózom a misszionárius. Szerintem a legjobb. Betoltam. Benne lenni, még így gumiban is a tökély határát súrolja, nagyon jó volt. Csak dugtam és dugtam, mintha nem lenne holnap.

(2019-02-19) : Then I came back, she was waiting for me at the bed. I asked for a blowjob with condom which she did very well. And yes, it is true that she is a very good at deepthroating.

(2019-02-14) : Az ágyra térdel nekem háttal, s tolja csípőjét, popsiját. Melleit simogatom, a babydoll itt is ügyesen teret enged mohóságomnak, vendéglátóm mellbimbói pedig csodás metamorfózison mennek keresztül. Mellei ékeként, tinisen, hegykén meredeznek. Ismét felhúzom őt magamhoz, az ágy előtt állunk, szemben egymással. Két alaposan benyálazott ujjamat dugom belé.