Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
1
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Most szabad!
1. kép Anna  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép Anna  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép Anna  szexpartner Budapest XI. kerület
30 661 3206
Anna
25 év, 156 cm, 45 kg
Megerősítette, ma elérhető: 9-16h
Most szabad!
Új különleges Angyal
H: 09-17h
K: 09-17h
Sz: 09-17h
Cs: 09-17h
P: 09-18h
Szo: 10-17h
V: -
1
1 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
7
Éppen online
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1. kép DORKA  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép DORKA  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép DORKA  szexpartner Budapest XI. kerület
30 700 8555
DORKA
22 év, 172 cm, 53 kg
Kerek, izmos popsi! ♥️
H: 10-18h
K: 10-18h
Sz: 10-18h
Cs: 10-18h
P: 10-18h
Szo: 10-18h
csak előre egyeztetve
V: 10-18h
csak előre egyeztetve
7
7 beszámolója van.
Éppen onlineÉppen online
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 2 ajánlástól!

Még 2 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most szabad!
1. kép Szonja  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép Szonja  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép Szonja  szexpartner Budapest XI. kerület
30 661 4460
Szonja
22 év, 167 cm, 62 kg
Megerősítette, ma elérhető: 9-16h
Most szabad!
Finom Méretfüggetlen popsi és lenyelés :)
H: 09-23h
K: 09-23h
Sz: 09-23h
Cs: 09-23h
P: 09-24h
Szo: 10-18h
csak előre egyeztetve
V: -
1
1 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Szonja van, róla készültek
Retusált képek.
Dia szexpartner

NAGYON JÓ
szexpartner
Dia

+36702621658

-
V.I.P hirdető

Dia hirdetése
11 beszámolója van
Beküldve: 2018-12-06 19:37:33
huff
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:5
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Dia Budapest 2018-12-07 szexpartner hirdetőről

Elérhető:5

Egyeztetés
Magányos és éhes délutánnak néztem elébe, ezért felhívtam pár lányt, hátha végre összejön valaki alapon, de persze nem jött össze senki. Mígnem rátaláltam erre a Dia néven futó kis vadócra, aki pont felvette, mondott egy időpontot, egy összeget és semmi mellébeszélés, úgyhogy le is csaptam rá. Persze elfelejtettem, hogy egy conf callom lesz pont akkor, így a randi első perceit a ház előtt telefonálással töltöttem, míg Diának smst küldtem, hogy kések bocsi. Megértő volt a szokásos időzavarom iránt, ezt külön köszönöm neki, mert 5 perc helyett 10-et késtem.
Odatalálás:5
Parkolás:5
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
Egy szerelmes virágról elnevezett utca a célállomás, kocsival mentem, a parkolás fizetős, hely volt bőven a koradélutáni órában. Erről ennyit.
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:5
Hely diszkréció:5
Randi helyszíne:5

Helyszín
Felcsengettem, beengedett és a középmagas ház egyik magas szintjén már nyílt is az ajtó csak nekem. A lakás rendezett, tiszta, jól felszerelt, van rendes törülköző, kád, szájvíz, kértem és kaptam 3-in-1 kávét, vizet, masszív fém cipőkanalat, vállfát és csípőből egy megjegyzést, hogy milyen jól lepirultam a szoliban. Az ágy nagy és kényelmes, a hely teljesen oké.

Dia külseje
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Higiénia:5
Arc:5
Dia egy helyes, csinos, igazán jótestű szőkésbarna csaj, aki saját bevallása szerint hiperaktív. És tényleg: az ágyban sem áll le egy pillanatra sem és a köztes időben is végig tesz-vesz, pakol, molyol, dumál. De közben kedves, türelmes és segítőkész is, szóval érdekes egyvelege egy nagydumás kollégiumi lakótársnőnek, aki szívjóságból lecummant néha vizsgaidőszakban és egy telhetetlen, szexmániás szirénnek, aki ha egyszer beindul, ott kő kövön nem marad. Sima, selymes bőre feszesen simul a kerek popsijára és tenyérbe passzoló melleire, van pár tetoválása és egy igazán gyönyörű puncija, de ez a képekről is kiderül. Összességében nagyon rendben van.
squirt:5
Hozzállás, kezdeményezőség:5
Kölcsönös francia:5
Natúr francia (előjátékként):5
Natúr francia végig, testre:5
Aktus:5

Action
A késés miatt kicsit kapkodós lett a randi, de ezt magamnak köszönhetem, beléptem és Dia már vitt is tovább a fürdőn át a szobába, ahol lepakoltam és gyorsan levetkőztem. Közben jött a víz és a kávé és egy érdekes beszélgetés arról, hogy a zöld teás Listerine hogyan passzol a kávéhoz és hogyan alkotnak együtt egy kellemes hagymaízt a szájban, ami után a kávét inkább nem ittam meg a randi előtt. Bár csók nem is volt, mert ez a találkozás nem az érzéki intimitásról szólt.

Fürdés után Dia már meztelenül várt, én meg elhevertem az ágyon, rákérdeztem a plafonon megjelenő digitális órára (ekkor már a 30. percben jártunk), de Dia nem köntörfalazott, hanem jelezte, hogy bontsuk a jól begyakorolt koreográfiát és hagyjuk az olajos felvezető masszázst, mert 1. késtem, 2. öltönyben vagyok és nehéz lesz levakarni a cuccot. "Kezdjünk 69-cel!" - indítványozta és 2 mp múlva az arcomba tolta a teljes altestét, miközben elkezdte csócsálni az enyhén még sokkos állapotban levő farkamat. Dia nem cicózik, ezt meg is jegyeztem, de ezt inkább a puncijába mondtam be, ami nem akart elszakadni a számtól. Sima, illatos, ízletes, letisztult - így tudnám jellemezni a nyalásom tárgyát. Közben a rendkívül tetszetős popsijával is szemeztem, amelynek mélyén egy tündérien ráncos kis kráter lapult hívogatóan, de nem volt időm foglalkozni vele, mivel az életemért küzdöttem.

Minden levegővételért gyilkos harcot folytattam, mivel Dia folyton izgett-mozgott, tekergette, nyomta hátra a csípőjét, fenekét és bár kedvem lett volna belefulladni abba az isteni nyílásba, de közben a farkam felállítása miatt mégis érdemes volt tovább életben maradnom. Szisztematikusan leszopott ugyanis. A sodró lendületű események hatására lassan ébredő farkam először csak pislogott az ajkai között, majd egyre jobban megemberelte magát. Bárcsak láthattam volna a műveletet, de a szemgolyóimat enyhén nyomta a szeméremcsontja, amit szorosan az arcomra préselt. Ha a látásom korlátozott is volt, azért éreztem a keményedést, amit a szája okozott, úgyhogy pár perc múlva már gumiért hörögtem, de csodálkozom, hogy egyáltalán meghallotta, mivel a szám éppen a hüvelyében volt, az orrom pedig a gátjához feszült. Dia szerencsére fülelt és rögtön intézkedett is, ami abból állt, hogy konkrétan ráült az arcomra még mindig 69-ben és lazán kinyúlt egy kis tasaknyi védelemért. Amíg kibontotta a csomagot én azon gondolkoztam, hogy ezt nevezik-e kényszernyalatásnak avagy éppen egy mutatós face sitting áldozata lennék. Úgy döntöttem, hogy igen.

A gumi közben rám röppent, kicsit szorított, jött is egy kis síkosítás, mivel egyikőnk sem híve a szakadó anyagnak. Ha lettek volna esetleg elképzeléseim, hogy mivel szeretnék kezdeni, akkor Dia rögtön eloszlatta ezeket a kósza ábrándokat. Gyere hátulról! - mondta, én meg mentem engedelmesen. Becsusszantam tövig, megmarkoltam a fenekét és igyekeztem tisztességes hímként viselkedni, azaz rendesen megdugni az éppen felkínálkozó pompás nőstényt, illetve nevezzük inkább kedves fenevadnak. Dia kisasszony nem egy angolkisasszony, legalábbis a kongregációban biztos nem azzal nyitják a napot az apácák, hogy "igen, basszál meg" és "ez az, told rendesen", de én sem papneveldében nőttem fel (mivel református vagyok, haha). Bőszen igyekeztem is eleget tenni a kérésének és mint egy üzekedő állat, úgy csattogtam mögötte, közben átkozva a gyenge kondimat és a sok trash foodot, amit fogyasztok mostanában.

Az is látszott, hogy spricc téren amatőr vagyok, mert amikor Dia felnyögött és szinte elugrott előlem, akkor mindig mentem utána, nehogy kicsússzon a farkam. Kb. a harmadik ilyen epizódnál meg is jegyezte, hogy mindig tönkreteszem a spriccelését. Áhá! - gondoltam magamban, mint az egyszeri hülyegyerek a bidébe szarás előtt és a következő alkalommal direkt maradtam egy helyben és amikor lecsusszant rólam, jött is a spricc, de még hogy. Életemben nem spricceltek még le, főleg nem így. Ennek az anatómiáját sosem értettem, hogy bizonyos lányoknak van bent valami gyorsan termelődő spricchólyag pluszban vagy most ezt így hogy?! De a lényeg, hogy Dia úgy spriccelt, mint egy überszexi vízipisztoly, teljesen eláztatott engem is, meg a lepedőt is és ezzel rendkívüli módon felizgatott.

Sajnos a tempótól gyorsan fáradtam, pedig az aktus szerintem 6-8 perce tarthatott. Máshol ennyi idő alatt az öltönyömet sem veszem le. Gondoltam is, hogy váltsunk pózt, kérdeztem mit szeretne, mert megtanultam addigra, hogy nem én döntök. Mondta legyen szemből, amire reflexből mondtam volna, hogy az nem jó, mert ott is én mozgok főleg, de gyorsan visszanyeltem. Látva a kissé összeszottyadt tizedest, lerántottam a gumit és készséggel engedtem, hogy Dia visszaszopjon harckészültségig. A sarkamra ülve fogadtam az áldást és meglepően gyorsan visszakeményedtem, bár Dia nem egy mélytorkos tündér vagy egy franciavirtuóz, de kellően alapos és lelkes, semmit nem hagy ki, mindenhol keresztülszánkázik a nyelve, szája és a baromi jól néz ki, ahogy előttem nyújtózik a szép barna teste.

Újabb gumit kaptam, ezúttal nagyobbat és szemből folytattuk. Dia ebben a pózban is intenzív munkát igényel, de cserébe itt is észbontó látványt nyújt. Karcsú, de izmos lábait nyakig felhúzta, így teljes hosszában bejárhattam a hüvelyét, amit folyamatos nyögéssel nyugtázott. Mondjuk eleve végig nyögött, ha éppen nem beszélt. Szóval missziben is állati volt, értsd enyhén állatias és állati jó is. Az intimitás kicsit hiányzott, abban merült ki, hogy egyszer a nyakába hajoltam meg nyomtam egy puszit a mellére. Dia nem egy olyan lány, aki fátyolos szemmel és nedves ajkakkal keresi a szádat szex közben, ez van. Cserébe viszont szűnni nem akaróan dugni akar a vendéggel, azaz most velem és ez tetszik, kárpótol a hiányzó elemekért. És nem nyafog, nem keres kifogásokat, nem sziszeg, ha tövig nyomod.

A missziből úgy jöttem ki pár perc után, hogy a gumit majdnem bent hagytam, farkam kissé összetöpörödött a strapától, nem ehhez szokott szegény, meg is kértem Diát, hogy babusgassa kicsit szájjal, míg én háton fekve pihentem ki a fáradalmakat. Tényleg vissza kell szereznem a kondimat, úgy lihegtem, mint egy bernáthegyi augusztusban kicsapva a Palatinusra, csak én kevésbé vagyok szőrös. A farkam is megsínylette a dolgot, Dia hiába próbálkozott becsülettel, a kis nyamvadék nem akart magához térni. Javaslatomra visszaváltottunk az előbbi franciás pózba, én a sarkamra ültem, Dia meg a lábaim közé helyezkedett és csodák csodája, visszatért belém az élet és pár perc ütemes kézi- és szájmunka után a csinos kis cicikre élveztem. Persze jutott máshová is a töltényekből, de a távolabb landoló srácok biztosan jól elvoltak a lepedőn is, ahol szabadon elvegyülhettek a Diából előspriccelt csajokkal.

Össz-vissz 25 perc lehetett az egész esemény, de lám, mennyit tudtam írni róla és lám, mennyi energiámat leszívta:) Dia pedig, mintha mi se történt volna, rögtön utána pakolt, törölgetett, tüsténkedett, míg én az újabb zuhany felé vánszorogtam fejbekólintva az élménytől. Aztán gyors öltözés, lehúztam azt a rettenetes kávét (bocs) és el.
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
Előre kérte, az egy órás kezelés magasabb mint az átlag, amihez szoktam, de nem vészes. TP nem volt, én magam csesztem el az időt.

Összkép
Kevés hasonló élményem volt korábban, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy a Diához hasonló nimfomán tájfunok hányszor sepertek végig rajtam. Alapvetően más élményekre kattogok és másra vagyok berendezkedve, de bevállaltam és nem bántam meg. Gyors volt, intenzív, amolyan igazi dugós-kefélős élmény, szájkontaktus, ismerkedés és egymásra hangolódás nélkül, de mégis kielégítő és izgató. Dia szerintem egy nagyon vagány, határozott, okos és jó fej csaj, de nem volt sok időm és alkalmam, hogy erről tüzetesen meggyőződjek. Arról meggyőződtem viszont, hogy jól ki kell aludnom magamat, tartalékolni kell a patront és kardioedzéseket kell tolnom, mielőtt visszatérek hozzá. Kár, hogy popsit már nem vállal, mert gyönyörűen kívánatos a feneke. A spriccelés számomra egy izgató újdonság volt és, ha legközelebb csatakosra akarom dugni magam (hmm, őt), akkor hozzá fogok menni.

Dia szexpartner beszámolója - Szexpartner beszámoló Dia Budapest 2018-12-07

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Dia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

gaben72
Veterán
2018-12-12 19:40:49
Ott voltam a 3D moziban. Ezt ma már ritkán mondhatni el. Az olvasás felkeltette az ingert a megkeresésére.

tk
V.I.P.
2018-12-08 16:08:55
Szuper beszi lett, gratulálok! Már rég olvastam Tőled, örülök, hogy újra aktív vagy. ;)

Pussoholic
Törzsvendég
2018-12-08 13:12:04
Huff mester-koma, ezt is remekül összeraktad, irígylésre méltó dolgozat! Csakúgy, mint a lefestett vihar-dugás lehetett..:)

Jázminfan
Törzsvendég
2018-12-08 08:05:43
Mi lett volna, ha nem késel? Akkor aztán nem egykönnyen tudtál volna kiszédelegni a találkozó végén az ajtón. :‐D Az élménybeszámolód szenzációs!

G3mini
Vezérhím
2018-12-08 06:07:59
Soha életemben nem vigyorogtam ennyit reggel 6-kor, mint most a zseniális beszámolódat olvasva. (Belecsúszott azért egy-két "rendszeridegen" szó, de - gondolom - Dia sem veszi zokon. :))

FunkciókDia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-06-26) : Lazán a popsimra ült és mindkét kezével, teljes tenyerét, alkarjait is használva, folyamatos simító mozdulatokkal segített a lazulásban.

felejthetetlen: 3db
(2018-02-02) : Nyomott egy adag olajat a mellkasára, elkente, majd egy csúszkamasszázs vette kezdetét, amit a kicsi én is egyből konstatált, aztán már csak állt. Igazán izgató volt, ahigy Dia vonaglik a testemen, egészen lentről mozogva

(2018-01-26) : Ő kezdett el kényeztetni NF-el. A környékkel is kellemesen foglalkozott. Elég kemény lettem elég hamar a ténykedésének köszönhetően.

(2018-01-15) : Megint a hátamra fektetett és ott is megdolgozott. Majd hozzákezdett feléleszteni a kis rigót. Nagyot küzdött rajtam, becsülettel kényeztetett de ezúttal megdöglött a kis madárka.

nagyon jó: 5db
(2018-04-06) : Pár percen belül gumit varázsolt a dákómra és újabb cumikört kezdett, majd marokra fogta a botkormányt és háttal nekem magába igazította. Így kezdett el heves tempóban meglovagolni, én csak sodródtam az eseményekkel és szóltam,

(2018-03-12) : Fordulás 69be, ő elkezdett franciázni, én pedig felváltva nyaltam a puncit, illetve a popsit. Nem finomodott ami tetszett, időnként szinte teljesen raült az arcomra.

(2018-02-07) : Kézzel, testtel dolgozott meg alaposan. Aztán a hátamra fektetett és elől is meggyúrt rendesen, majd kezelésbe vette az ártatlant is. Kéz és NF úgy kiadósan.

: 1db
(2018-08-24) : Hason csúszkálva folytatta felizgatásom és közben éreztem, hogy ő is egyre jobban bemelegszik. Dia fordult egy gyorsat 69-be és miközben mohón elkezdte szopni a farkam szinte követelte, hogy húzzam fel őt is orálisan.