0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-16
24
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
Dr Szöszi erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Dr Szöszi

+36304910710

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-06 21:46:31

Mirrmurr47
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dr Szöszi reagálása

Drága Kandúrka ! :)
( ugye nem baj a megszólitás)
Nagyon nagyon köszönöm ezt a csodálatos Mikulás ajándék beszidet !
Nagyon nagyon jól esett a lelkemnek igazán végig simogattad vele a kicsi szivem !
Felidézted bennem a kapcsolatunk első másodperceitől kezdve az utolsóig!
Nagyon részletesen és mindenre kiterjedő ajándékot kaptam tőled !
Köszönöm Drága Cicuska hogy megtiszteltél mind a látogatásoddal , mind a kedves üzeneteidd és ezzel a csodával !
Tudod Drága elmondtam Neked Imádom a Cicukat hisz nekem is van egy Kandurkam ! ;)
Várlak vissza sok szeretettel , és a kis Mirrmurrt is egy kis huncutkodasra !
Millió csok édes Kandurka!
Legyen olyan szép a napod amilyenné tetted az enyémet !

Erotikus masszázs beszámoló Dr Szöszi Budapest 2018-12-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Lala beszámolóit olvasva , ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy én is a Doktornő vonzáskörébe kerüljek. Először csak írogattunk egymásnak, mindíg kedvesen és szellemesen válaszolt . Utána már fel is hívtam , hangja és beszéde ugyanúgy vonzott , mint képei. Végén Vtr és már beixeltem őt az egyetlen szabad délelőttömre.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
A környéket jól ismerem , csak a parkolás zűrös , mindíg valami terelés , vagy az egyirányosított utcák feküdtek keresztbe. Kis gyaloglás és megtaláltam egy régi polgári bérházat , emeletráépítéssel.Szöszi segített a keresgélésben, így könnyedén célhoz értem.Talán villamos is jár az utcában , vagy korábban járt,többet nem tudok.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás a felsőbb szinteken található , a liftből kilépve függőfolyosón kell végighaladni , amely állítólag nem mindenkinek sikerül . Engem nem zavart meg senki , követtem az utasítást a célig. Hosszú előszobában vettem le a cipőmet, Szyszykém bekísért a nagy szobába, ahol félhomály fogadott , halk zene, sejtelmes hangulatvilágítás. Sietősen vetkőztem, közben hallgattam Szyszyke híreit.A fürdő jól felszerelt , szájvíz stb minden mennyiségben.
Dr Szöszi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szyszyke képei mindent elárulnak, kivéva a kisugárzását, ami első perctől kezdve rabul ejt és bűvkörében tart. Kedvességével magához vonz, és érintésével elvarázsol.Formás, karcsú testét öröm átölelni, telt kebleit imádtam markolni. Csókja érzéki, ajkai simogatóak. Szépsége mellett az ő korosztálya a tapasztalatával és technikájával is hódít.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Dr. Szöszi masszázstudományára nagy szükségem volt, előtte konzíliumot tartottunk , elmeséltem, hogy időnként hirtelen beáll a derekam egy-egy mozdulatra és iszonyúan belenyilall. Szyszyke komolyan végig hallgatott , közben fájdalom csillapító csókokat kaptam. Óvatosan kezdett hátam kezeléséhez , miliméterről miliméterre végig nyomogatta, nehogy fájdalmat okozzon. Időnként benyúlt a bordáim közé, az ujjaival az erőkifejtést jól szabályozta. kicsit fájt néha, nem szóltam, de észrevette rögtön. A vállamat is megmozgatta , a nyakamat tekergette , kértem, a popsimat se hagyja ki , úgyhogy jó sok idő elment vele, de nagyon jól esett . Mikor végre a lábam közé tévedt a keze, akkor folytattuk , ahol elkezdtük.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Az ajtó mögött várt egy szexi fekete babydollban, ami a puncijánál kapcsolható , ami behúnyt szemmel is megoldok. De ez már a fürdés után történt , mivel két kényeztetést kértem a látottak alapján. Először állva csókolóztunk, nyelvesen, ízesen, miközben magamhoz szorítottam karcsú derekánál fogva. Az ágyban rám feküdt , csókolgatott és meztelen folytattuk az űzekedést.Szyszyke elővette az olajat és locsolni kezdte a hasamat és magát is, én meg a formás kemény mellein siklattam a kezeimet. Mirrmurrkát is dúsan bekente, a tojásokat és ánuszomat is , kérésemre. Ezekután olyan puncis csúszkált rögtönzött, hogy attól féltem, bajlesz belőle, de ő a csókjaival megnyugttott , hogy jól tudja, mit csinál.Melleit a számba vettem ,nyalogattam, szívogattam, mielőtt Szöszi délre vette az irányt. Doktora a franciának, intenzív szopizással kezdett , ha kivette akkor a makkomat csavargatta két ujjal, aztán kértem a tojások rendbetételét, ami kézzel is , szájjal is technikásan művel. A gátat is végig masszírozta, prosztatamasszázst a műkörmök miatt nem vállal, de majdnem olyan érzésem volt pedig csak kívülről nyomogatott.A tökéletes kéjelgésben egyszercsak beindult a gépezet , és a lovak közé dobtam a gyeplőt és a vulva Szöszi szájában landolt , aki még szívogatta, majd megvárta, míg magamhoz térek. Nyugodtan símogatott , letisztogatott , kaptam egy kis vizet is , hogy lehűljek üzemi hőfokra.
Masszírozás után a 69-et is szerettem volna kipróbálni, előtte azért nyaktól lefelé bemelegítettem csókjaimmal , a cicijénél sokáig maradtam, a bimbók meghálálták nyelvjátékomat, rendesen bekeményedtek, kis csavargatás is belefért. A lapos has és a köldök következet , majd popsija alá nyúltam és harapdáltam finoman a szeméremdombját. Ujjammal besimítottam , kéjes hangot hallottam. Nyelvemmel kezdtem a jól ismert játékot óvatosan, aztán hol erősebben, hol lágyabban, csiklója bekeményedett , átvette ritmusomat. Mielőtt elment volna, leállított és inkább engem akart boldoggá tenni. Elhelyezkedett a lábam között, és nyelvjátékával ismét formába hozott. Intenzíven szopni kezdett, a makkot tekergette, aztán ismét eltüntetett.
Kezével gyűrte a tojásaimat, a gátat , ánuszt izgatta mesterien. Már azt hittem, a maradék időm kevés lesz, de Doktornő szakszerűen kézi kezelést is bevetett, aminek élő ember nem tud ellenállni. Éreztem , ahogy lassan elborít a kéj, és hangosan zihálva elengedtem a kölyköket.
Az utókezelés szintén Szöszi specialitása, úgyhogy tökéletesen kielégültem. Öltözés közben jókedvűen szórakoztatott, amíg a liliomszálakat összepárosítottam. Az ajtóban még lelkesen csókolóztunk, a randi elérte célját maximálisan
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
90 perc , 2 extrával kikerekítette a csokrot , de a "kezelés" csak így volt hatásos , Doktornőm szerint is , nagyon megérte " szakemberhez " fordulni ! Nagyon élveztem minden érintést !
Összkép
Kényeztetés közben is biztatott szóval , szájával , testével, kezével is. Az ágyban jól tudtunk együtt működni ,elragadó egyéniség , nagyon jól éreztem magamat. Egyetértek csodálóival, Szöszivel felejthetetlen másfél órát töltöttem, ő is boldog volt hogy a kezelésem mindkét felvonása tapsviharral zárult , részemről.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dr Szöszi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-02-25 00:08:46
Drága kisoroszlan1 !
Nagyon köszönöm !
Örülök hogy már ismerhetlek !
Sok puszi

2019-02-19 05:34:24
Már egy ideje kacérkodom Dr. Szöszi meglátogatásával, melyhez ezen kíváló írásod egy újabb jelentős lökést adott :)

2019-01-28 13:39:28
Drága Krisztian ! Köszönöm , telnek azért a napok ;) Várlak már nagyon ! Csokollak sokszor ! ❤️

2019-01-28 10:04:16
Tökéletes kedvcsináló.A szokásos mesteri részetességgel megspékelve.Aki nem ilyen élményre vágyik, az vajon mit keres?Nekem egyértelmüen meghozta a kedvemet Dr.Szöszi meglátogatásához.Bravó!mindkettőtöknek ezért a produkcióért!

2018-12-09 23:41:42
Drága Berthier ! Nagyon köszönöm Neked a kedves elismerő szavaid ! Csodás estét kívánok ! Millió Puszika !

FunkciókDr Szöszi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-02-11) : A svéd-, relax-, frissítő masszázst erre hivatott krémmel végzi és a fent leírtak tükrében nyugodt szívvel ajánlom Őt csak masszázsra vágyóknak is, de én biztos nem hagyom ki ezek után sem az erotikus tartalmat jelentő részt.

(2019-01-31) : Majd határozottan az ágy közepére irányított, és a hátamra fektetett. Bekente magát elölről langyos olajjal és utána persze engem is gazdagon belocsolt.

felejthetetlen: 4db
(2019-02-24) : A masszázs a két kényeztetésem közé ékelődött be, amelyet Szöszi nagyon ügyesen és hatékonyan végzett el rajtam. A felvezető kényeztetésem után kényelmesen hasra vágtam magam az ágyon és kérésemre csak a hátamat masszírozta meg, ott voltak kisebb problémáim,

(2018-12-09) : A szakszerűségre és a hatékonyságra nem lehet panasz, hisz tanult és tapasztalt masszőr. Minden fogás és technika a birtokában van és ezt bizony alkalmazza is.

(2018-06-13) : Mindenre gondosan figyelve, a kívánt igényeimhez tökéletesen alkalmazkodva ragadta magához a lehetőséget. Szakszerűen, alázatosan, odaadással tuszkolta ki belőlem a görcsöket, csomókat, feszültséget.

nagyon jó: 13db
(2019-03-16) : Annyit kértem, hogy az átszellemülésemre hagyjunk negyedóra masszázst, azután jöjjön, aminek jönnie kell. Szöszi ledobta a ruháját és kezelésbe vehetett gyönyörű kiállású melleit. Szöszi a masszázst tanulta, nagyon jó erősségű és hatékony, szakszerű mozdulatokkal operált, közben be nem állt a szája.

(2019-02-22) : Csúszkált rajta előlről - guvadt szemekkel bizakodtam, hogy "nem lesz ura a helyzetnek" - de sajnos az volt :) - majd a kisorit hátrafeszítve popsivágattal is tovább hergelt minket. Közben kacéran-pilláit rebegtetve érdeklődött. "ez finom?".

(2019-01-26) : Mellém térdelt, elöl beolajozta magát és engem is, majd combomat közrefogva kezdetét vette a csúszka. Rövid előre-hátra csusszanásokkal a puncit dörzsölte a még fekvő, félárbócon lévő farkamhoz miközben én melleit markolásztam. Később előre hajolt, hogy a cicik is részt vegyenek felső testem izgatásából. Ilyenkor csókolóztunk.

: 6db
(2019-02-11) : Technikailag képzett svédmasször benyomását keltette, kellően hatékonyan, erősen csinálta, bele bele csempészve huncut simogatást is. Kellően átgyúrta a combomat, hátamat, illatmentes krémmel. Nem kìmélt de nem is kellett, nekem nagyon jól esett, egyszercsak elhangzott a Doktornő szájából: megfordulhatsz!

(2018-12-12) : jelzem, hogy nagyon finom keze van, és pontosan tudja, hogy az érintése hol, mikor, milyen reakciót vált ki belőled. Talán itt elmondható, hogy édesen csacsog...

(2018-11-05) : Olajat nyomott a hátamra amit a kezeivel a bőrömbe masszirozott,lejjebb csúszott beolajozta a hátsófelem és azokkal a gyönyörű melleivel masszirozta.