92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
SenoritaMira szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

SenoritaMira

+36705325175

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-06 23:22:40

szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló SenoritaMira Budapest 2018-12-07

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Ha már találkozónk óta szinte nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe randink néhány mozzanata, pillanata, akkor ezt a története meg kell írnom.

Randink sürgető apropója mindazon túl, - mert fotóiról nagyon megtetszett,- hogy egy már megbeszélt randit elódáztam. Nyűgömet megértéssel kezelte és biztosított arról, hogy szeretettel vár, mert ami késik - az várható- nem múlik. Mivel már gyakorlatilag a múltkor telefonon minden részletet megbeszéltünk, ezért most csak privát üzenetben fixáltuk le a pontos időpontot. Egyébként kedvesen tájékoztatott az adatlapján lévő megbeszélést igénylő opcióról és minden egyéb fontos dologról.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tudtam, hogy a környéken fel van túrva jónéhány főbb út, sok az építkezés és belekalkuláltam a péntek délelötti közlekedést, ezért a Waze által megadott ídő bő dupláját szántam a megközelítése. De egyszercsak ez is kevésnek tűnt és amikor meg akartam csörgetni, hogy lehet csúszni fogok, akkor vettem észre sms-ét, mert Ő is a pénteki közlekedés "örömeit" élvezi. Ezért kért 10 perc csuszit, de így sem jutott időm virágot és meglepetést vásárolni. Az egyébként csendes, nyugodtnak számító környékén necces parkolót találni, én egy közeli négy emeletesekből álló budai társasházi övezet parkolójában ejtettem el a vasat, mi nem volt fitetős.
Az egyes villamos végállomásától és a Fehérvári úton közlekedő villamosoktól is elfogadható sétával megközelíthető a cím.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Hely diszkréció:
5
Ha nincs felfordulás a környéken, akkor a kellemes budai lakóövezet X-edik emeletén található a tágas polgári lakás, mi az eféle légyottoknak van szentesítve. Nincs semmi cicoma, de minden megtalálható a tiszta, higiénikus fürdőben mi ilyenkor szükséges a kémiai affinitáshoz.
A meglepően tágas szobában van hová letenni a holmit, ruhát a stabil masszázspad később több alkalommal is jó szolgálatot tesz majd, az ággyá alakított kanapé masszív, stabil nem tudtuk megrecsegtetni. Tutajos vendéglátóm mellett a halk zene és az elhúzott sötétítők fokozták a hangulatot.
SenoritaMira külseje
Tetszett:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az adatlapján található sok fotója hűen adja vissza Senorita Mira nem nádszál, de nagyon arányos, kívánatos alakját. A nem látványelemként használt szemüveg miben ajtót nyitott, egy sexy "tanítónő" benyomását keltette kitől nyomban tanulni is akartam, de csak óvatos léptekkel haladtam a tananyag átvételében. Számomra nagyon is vonzó alakját nem mondanám még molettnek sem. Izmos teste jól ki van bélelve sürű kötőszövettel, min végigtekinteni is gyönyörűség, plene érinteni, simogatni, ölelni, mert bársonyos bőrének érintése kellemes bizsergést okoz tarkó tájékon. Alkatához természetes, kellemesen nagy halmok társulnak, miket dereka íve még jobban kihangsúlyoz, kényeztetésre hamar hegyesednek és könnyen bele lehet feledkezni a bársonyos domborulatok habzsolásába. Akárcsak a kemény popsi markolásába érzéki csók közben.
Egy combharisnya, tanga, fűző összeállításban nyitott ajtót miket később öröm volt izgató testéről levenni.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Eleinte kicsit tartózkodónak tűnt, talán én voltam lelkesebb, mit a vizuális élmény hatásának vélek, de hamar megtaláltuk a frekvenciát mi mind a kettőnknek kellemes volt és végig megmaradt a barátnős hangulat.

A szokásos higiéniai kitérő után állva lágy csókolózásba kezdtünk mialatt falánk tenyereim csak úgy szívták magukba lágy bőrének bizsergető hatását minek az lett a következménye, hogy férfiasságom egyre nehezebbé tette az egymáshoz simulást. Vágytam már a fűző által látványosan tálalt halmok érintésére és mikor kiszabadítottam őket fogságukból két peckesen hegyesedő bimbóval találtam szemben magam és azon nyomban számmal tovább hegyeztem őlet. Mivel elég mélyre kellett ehhez hajolnom kértem, hogy feküdjön fel a masszázspadra és így már kellemesebben tudtam bejárni számmal teste minden rését, domborulatát, kezeimmel simogatni.

A tanga szélén és a pántok mentén csókolgattam testét, majd mikor megszabadítottam a falatnyi semmiségtől óvatos duhaj módjára körbe csókolgattam, majd elmerítettem falánk nyelvemet édes, illatos öle szirmai között. Mire kinyalakodtam magam addigra megalapoztam randink további hangulatát.

Az ágy előtt csókolóztunk, - piszok finoman lágyan csókol -, leültem az ágyra és Ő tudta mit kell tennie. Letérdelt elém és nyelvével bebarangolt minden erotikus zónát ágyékomon a zacsit sem kihagyva. Hosszú percekig csak a nyelvével érintett, ingerelte, szivogatta férfiasságom lécét jobbról-balról a mkkot szinte nem is érintette. Könyökömre támaszkodva néztem a műsort, kipirosodott szép arcát és amikor egészen lassú fokozatassággal először a makkom tövét nyalogatta, majd szinte tövig eltüntetett kiment belőlem az erő és hanyatt dőltem az ágyon. Csak élveztem minden jót mit lágy ajkaival művelt.
Erőt gyűjtve felrendeződtünk az ágy közepére, egy rövid Csók váltásba keveredtünk és ebből kibontakozva izmos combjai közé merültem. Nyelvemmel bejártam öle minden zugát, csókolta, pusziltam míg nyelvem bírta, kezeimmel felváltva a csodás halmokat markolásztam. Ő e közben hajamban túrva fejem ölébe nyomta és szabad keblét behunyt szemmel babusgatta. Ha sikerült, - diszkrét sóhajokkal jutott el a csúcsra.

Pikk-pakk felpattintotta a védőfelszerelést és kérésemre lovagló pózba rendeződtünk. Most sem volt semmi kapkodás. Szépen lassan ráereszkedett meredő tagomra, s mikor már tövig eltüntette, valami észveszejtő csípőkörzésbe, le-föl csúszkálásba kezdett. Olykor rám hajolt egy-egy futó csókért, de már a répacsvaráson volt hangsúly. Mikor gyorsabb fokozatba kapcsolt engem is elkapott a hév és csípójét fogva pakoltam alulról míg tele nem lőttem a gumit. Mire lenyugodtam Ő megtisztogatott és pihenés képpen felkínált egy masszázst, mit örömmel fogadtam, mert az e fajta kényeztetését is kedvelem.

Mivel a masszázs oldalról nyergelt át a forróbb szeretetek oldalára ezért jól érti ezt a műfajt is. Szakszerűen, kellő erősséggel átgyúrta felső testemet és kiemelném, hogy a nyak-tarkó részt sem hagyta ki. Kérésemre a ball vállamat még átmozgatta aztán visszatértünk a test testelleni sporthoz.

Megint csókokkal kezdtünk, majd megint leültem az ágyra, Ő megint kezelésbe vette férfiasságomat mi megint gyorsan hadrendbe állt, kényeztette mellbimbóimat mi igenjól esett, majd megint a kemény combja között matatott nyelvem, de előbb a halmokat meghegyeztem, s hogy a de ja vut megtörjem kértem térdeljen ki az ágy szélére, hogy kutyában élvezhessem minden szépségét, báját. Gumi húzás után így is tett, én meg csípőjébe kapaszkodva lassú tempóban élveztem a forró, szűk punciját míg el nem sötétedett a világ. Hagyott időt kiélvezni minden pillanatot, s mire magamhoz tértem már tisztogatot.
Ebben a pózban nagyon kitűnik, hogy a fantasztikusan jó popsija milyen karcsú derékhoz kapcsolódik mi egy nőiesen lágyívű felsőtesthez símul, mi két oldalán a nem szerény méretű halmok ritmusra táncolnak mozgásomat követve.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ezt a témakört még első és egyetlen telefonbeszélgetésünkkor átbesztük az egyetlen extra opcióval együtt, mire nem került sor.
Mivel nem volt időm se meglepit, se virágot venni ezért az igen barátságos csokrot kissé átmetszettem és távozásom előtt öltözködés közben a masszázs ágyra tettem.
Összkép
Az utóbbi időben megfordultam néhány olyan lánynál ki a masszázs világából pártolt át a sex világába. Jónéhányuknál megérezhette, hogy ezeknek a lányoknak az orális technikája sokkal lágyabb, játékosabb. Nem törekednek a végkifejlett sürgetésére, hanem szép lassan veszik birtokba a lécet, változatos nyelvjátékkal és puha ajkakkal juttatnak a csúcsra.
Mira is ezen ügyes lányok közé tartozik.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés SenoritaMira szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-12-08 02:13:19
Jól van, tudsz te beszit írni, így tovább.

dgab
Becsben tartott
2018-12-07 20:24:28
Jó beszámoló, tetszett. Átjött a feeling erről a tényleg felejthetetlen randiról.

2018-12-07 20:16:04
Felejthetetlen beszi, egy felejthetetlen élményről. Szinte átéreztem a történéseket az írásodat olvasva. Elismerés a kettősötöknek!

2018-12-07 18:35:23
Úgy bizony, Ő egy felettébb ügyes, türelmes és rendkívül odaadó kis boszorkány!!
Ez egy igen alapos és érzékletes írás lett amelynek minden sorával egyet értek, hiszen jómagam is ,,a Mira varázs" egyik boldog érintetje vagyok!!

2018-12-07 18:20:30
Kiváló írás lett! Mirácska csodás Lány, amit Te nagyon jól jellemeztél. Örülök, hogy jól éreztétek egymást!

FunkciókSenoritaMira legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-03-05) : A cerkához érve az oldalát nyalta, szívta, csókolta, a golyókat sem hagyta ki. Egyszer csak bekapta és lassan szopni kezdte néha egészen mélyre engedve. Mindeközben még a nyelvét pörgetve rátett egy lapáttal.

(2019-01-11) : Elgondolkoztam azon, hogy hagyom azt, hogy végigvigye az ügyet mert az orálja nagyon jó volt de végül nem így döntöttem. Lejutottam én is délre és orál kényeztetési cselekményben részesítettem. Némi útmutató után Ő is kedvelte ezt a tevékenységemet.

(2018-12-11) : Helycsere után most ő kényeztet engem a szájával, valami nagyon őrjítő érzés ahogy a szájába vesz és a nyelvével köröz a makkomon. Gumit kell kérnem mert úgy érzem rögtön felrobbanok.

felejthetetlen: 13db
(2019-03-17) : finoman hanyatt döntött engem, majd az alkalmi kedvesem rendkívül érzékien, apró puszik kíséretében lefelé csúszott rajtam. Az addigra már kőkemény tagomnál megállapodott és az idegen nyelvi jártasságát kezdte el nekem fitogtatni.

(2019-02-22) : Kölcsönös simogatások és testcsókok után / közepette férfiasságomhoz ereszkedett, így percekig élveztem, amint szájával kényeztett finoman, változatosan: oldalát, golyókat is nyalogatva, amennyire tudta mélyen is bevéve.

(2019-02-14) : A farkam kb már letört hason fekve, és már alig vártam, hogy Mira az ajkai közé vegye. Türelmes voltam, aminek hamarosan meglett a jutalma: hamarosan visszafordulhattam és nézhettem, ahogy Mira egyre lejjebb halad, hogy aztán a lábaim közé kuporodva, határozott, mégis finom mozdulatokkal szopni kezdje a farkamat.

nagyon jó: 6db
(2018-12-15) : Eszméletlen, felejthetetlen, intenzív felvezetést kaptam a NF-ra vagy száz csókkal a testem több pontjára szenvedélyt nem mellőzve. Az NF kellően erős és változatos volt. Értem ezt az alatt, hogy egy-két alkalommal a mellei közé vett és úgy izgatott, de a mélytorkos franciát sem nélkülözte

(2018-08-28) : Megfordultam az ágyon, és Mira a farkamat vette kezelésbe. Először a makkomat kezdte lágyan kényeztetni, majd elkezdett rendesen szopni. Volt, hogy teljesen eltüntette a farkamat.

(2018-07-30) : Leérve macikához aki már be volt keményedve isteni franciát kaptam! Finoman, határozottan foglalkozott a környékkel amit nagyon szeretek, és a cerkát keresztbe, hosszába szopogatta, csodás volt...

: 14db
(2019-03-12) : így NF-et kértem végig ismét. És itt kezdetét vette egy maratoni NF, amit időnként kiegészített kézimunkával. Le a kalappal, hogy ezt egy szó nélkül végignyomta, nem nyavajgott, nem adta fel.

(2019-01-08) : Szóval hosszú igazi barátnős csókok után Mira délnek indult apró csókokkal délnek. egyik legjobb franciás kényeztetést Ő nyújtja. hol lassabban hol gyorsabban,

(2018-12-03) : Mivel elbénáztam a kommunikációt a randi hosszát illetően is, már csak egy erős, szakszerű hátmasszázsra futotta az időből, hogy az ülőmunkához visszatérve kellemesebb legyen a napom.