191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
67
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-24
Viki szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Viki-

Prémium hirdető
Beküldve:
2018-12-07 18:35:20

huff
Vezérhím
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Viki reagálása

Szivem, Huffom... El leszel náspángolva, olyan rész is felszínre került, aminek nem kellett volna (popsi). De nem baj, majd én elhárítom a popsiostromlókat! :D
Viszont, köszönöm ezt a beszit, itt ülve és olvasva, el is kezdett pizseregni....
Várlak vissza egy kettesre is...;) :*
Csókjaim!:*

Szexpartner beszámoló Viki Budapest 2018-12-08

Egyeztetés
Elérhető:
4
Vikivel először szóló randit akartam, de két egymást követő héten sem volt időpontja, amikor én ráértem volna, de ezzel párhuzamosan Phillel is tanakodtunk, hogy egy hármast kivel lehetne összehozni, így kézenfekvő volt Viki. Aztán egy szép péntek délutánra sikerült megszervezni a kalandot, Phil ledumált mindent, én nem is beszéltem Vikivel, úgyhogy ennyit az egyeztetésről.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A 9. kerület szívében, a Mester utcából nyíló kis utcában van a rendelő, autóval mentem, 20 perccel korábban értem oda, Phil késett, pedig megbeszéltük, hogy nem fog, szóval elmentem egy közeli boltba borért és csokiért és közben kaptam is rögtön egy piros kis csomagot ajándékba a szélvédőre, mert én barom csak a boltból visszaérve küldtem a parkolási smst és perce már 5 percen kívül. Boldog Mikulást nekem és kellemes pokoljárást az éber parkolóőrnek, hogy egy lávával teli bilibe lógjon be a keze, mikor felébred a fortyogó üstben.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Egy teljesen jól felszerelt, tágas, tetszetős a kis lakás, amely egy új építésű tömbben található. A fürdő tip-top, rég kaptam ennyire friss és puha törülközőt is, tusfürdőből kellő választék van, szájvíz bekészítve és ha nem zavarják meg az embert a tusolás végén, akkor biztosan eszembe jut használni. Az ágy jó nagy, strapabíró, a végében nagy tükör, minden pöpec.
Viki külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Viki egy magas, vékony, izmos, szépen tetovált lány. Hosszúkás arcán jól áll a szemüveg, a nézésétől jól áll a farok, a sokat nevető szájától pedig megindul a nyálelválasztás. A popsi kerek, formás, a punci illatos, sima (bár állítólag rosszul gyantázták le a szalonban, de én nem éreztem rajta), a cicik a vékony alkathoz illők, peckes bimbókkal. Elsőre egy szelídebb irodista lánynak tűnik, pedig nagyon nem az, kivéve, ha az irodista lányok manapság szexmániás férfifaló dögök, mert akkor helytálló a párhuzam.

Action
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
A bringát leraktuk, a célemeletre felmásztunk, nekem fogalmam sem volt, hová kell menni, Phil ellenben többször járt már itt, de a cica elvitte a memóriáját, mert a folyosón a szemközti ajtóval szemben állt meg, és a háta mögött nyílt az ajtó, úgyhogy eleve röhögéssel indult a hármas. Kis ajándékainkat átadtuk, Phil már az előszobában intenzív smárolással nyitott (nem velem, höhö), Viki meg rámarkolt a domborodó nadrágjára, úgyhogy gondolatban keresztet is vetettem.

Phil 1 perc múlva már vetkőzött is és ment fürdeni, Viki kezei és ajkai közé dobva engem, de nem bántam, mert "akkor már tudtam, hogy jó helyen vagyok" (és nálam volt a közhely-szótár is). Én még a kezdeti zavart leplezve beszéltem erről-arról, de Viki rámenősen lecsókolt, magához vont és felmérte nálam is a nadrághelyzetet. A zakóm gyorsan a földön landolt, a melltartója pedig csak azért nem, mert egybe volt építve a bugyijával (lásd a nyitóképét), szóval gyorsan letúrtuk a bugyiját is, hogy az egész kis ruha teljesen lekerüljön. Phil közben visszatért, gyorsan végezte a dolgát sajnos, úgyhogy cseréltünk és átvettem a helyét a fürdőszobában. Kis vágás, a tusolással senkit nem untatok, de éppen gondolataimba temetkezve törülköztem a kádban állva, mikor berontott a két elvetemült azzal a felkiáltással, hogy ne unatkozzak és Viki letérdelve elkezdte szopni Philt, illetve a kicsi Philt. Aki elég nagy volt éppen. Komolyan mondom, ezt a stresszhelyzetet baromi nehéz volt feldolgozni. Életemben nem törölköztem meg ilyen gyorsan és odaálltam én is Viki szájához, kezéhez, hogy felváltva kényeztessen minket. Viki szemüveg nélkül is odaadóan, lelkesen és hangosan tüsténkedett, az éppen nem szopott farkat a melléhez csapdosta, de egyébként felváltva tömte a szép szájába a duzzadó húsdarabokat. Phillel értően egymásra pillantottunk, majd felráncigáltuk Vikit a hideg padlóról és áthelyeztük székhelyünket az ágyra.

Gondoltam, ha már nem elsőnek fürödtem, legalább elsőnek vegyem be a várat, szereztem magamnak gumit, felraktam, miközben Viki továbbra is Phil farkán csámcsogott szexin. Kell-e síkosító? - kérdeztem, mert hogy a puncinak addig csak kis matatás jutott, komoly előkészítés nem, mire Viki visszakérdezett, hogy attól függ, hová teszem. Hát hová lehet? - kérdeztem értetlenül, mire a lakonikus "seggbe!" volt a válasz. És itt kérek minden kedves MT-t, hogy ne ostromoljátok Vikit, illetve az ő kis popsiját (úgyis fogjátok, mert olyanok vagytok), mert az nincs az étlapon. Szóval beraktam a punciba hátulról. Szűk, de ruganyos és gyorsan táguló helyre érkeztem, a darázsderekán pont jó fogás esett és zajos cuppogással indult a menet, diktáltam a tempót, Phil meg elöl ügyködött Viki feneketlen torkában. A tükörben szép kis pornós jelenet bontakozott ki, Viki karcsú barna teste négykézlábon, ütemesen mozgott a két farok között és oldalról, felülről is roppant vonzó látvány volt. Persze Phil sem akart kimaradni a jóból, ezért hamarosan cseréltünk és én félig ülő pózban fogadtam Viki száját, ami hol a farkamat, hol a szájamat, csócsálta, amíg kiváló kondícióban levő barátom hátulról döngette.

Kis vágóképek következnek, nem fogok minden részletet felidézni, de az rémlik, hogy Viki félig oldalt fordulva lovagol Phil farkán, én terpeszben felette próbálok nem rátaposni a másik szőrös csülökre, míg Viki szűnni nem akaró lelkesedéssel tövig nyeli a farkamat. Aztán rémlik, hogy Viki rajtam lovagol, ráhajol a számra, a nyelve körtáncot jár az enyémmel, Phil pedig a másik bejáratot veszi célba egy klasszikus szendvics érdekében, Viki pedig őrjítően szexi nyögésekkel honorálja az összevissza tempóban ki-belökődő szerszámokat. Az asztalt is igénybe vettük, Phil felmászott rá, onnan dugta és szopatta, én hosszan nyaltam és ujjaztam a puncit és a popsit, amikor azok éppen szabadok voltak, végül Viki lelógó fej vette kitartóan torokra a felváltva odadugott farkakat.

Hát így múlattuk az időt hármacskán, sok nyál elcseppent, sok víz lefolyt, sok gumi elfogyott és pontosan két farok hol felkeményedett, hol ellazult a nagy igénybevételben. Viki úgy tette a dolgát, mintha erre született volna, alig volt megállás, elképesztően bírta a rohamokat és különféle pózokat, tényleg le a kalappal.

Aztán premier plánban nézhettem végig, ahogy Phil az ágyon állva hörög, Viki előtte térdelve tövig nyeli a farkát, miközben az enyémet fél kézzel veri és végül Phil a szájába élvez, hosszasan és számomra kevésbé szexin rángatózva. Viki az utolsó cseppeket is kiszopja és tele szájjal vigyorogva kérdezi, hogy, hogy kérek-e csókot, de a snowballing nem az én műfajom, köszi. A már szokásos koreográfia szerint Philt elzavarom fürdeni, hogy kettesben romantikázhassak Vikivel, aki gyorsan frissíti, tisztítja magát, hogy ne Phil félhalott utódaival kelljen smárolnom, ezért hálás köszönet. Utána hozzám bújik, szorosan rám tapad, csókolózunk, aztán rámül és kiváló dörzsszexben részesít, ágyékunk veszélyesen egymáshoz tapad, de Viki profin elkerüli a baleseteket és pillanatok alatt így varázsolja keményre az elfáradt kis Huffot. Aztán lejjebb vonul, finoman franciázni kezd én pedig 1 perc múlva vigyázz!-t sóhajtva a szájába élvezek. A végén pedig széles mosollyal, az ismét tele szája miatt kis beszédhibával köszöni, hogy készséggel odanyújtom neki a papírtörlőt ("Köfönöm fépen").

Után összeszedegetem a földön heverő ragacsos cuccokat (mert én ilyen vagyok, egy hülye rendmániás, főleg vendégségben) és a Phil után megint felszabaduló fürdőt veszem célba. Ahol használom a szájvizet, pont időben, Viki szépen kiröhög, de legalább az utolsó csókokat már totál illatos szájjal adom. A végén még Viki egy lenge szexi kis semmiben támasztja az előszobában a falat és nyelves búcsúcsókokat osztogat, meg rámenősen rámarkol a nadrágban feszengő farkakra, aztán ölelés, köszönés és el.

Az utcán Phillel dumálunk kicsit és fene a pofáját a végén még meg is jegyzi, hogy felszedtem magamra, de hát igaza van és ezzel amúgy sem tudja elrontani a remek kedvemet - hála Vikinek.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A kivételes 1 órás kaland a pesti átlagot igényelte, némi extrával megfűszerezve az amúgy "nem vállalt és ne is kérjétek tőle" kategóriás popsival. Phil előzékenyen ajándékozta az egészet, én meg utólag neki a lépcsőházban, próbáltam alkudni, ahogy illik egy lépcsőházi elszámolásnál, de nem engedte a kis piszok. (Ezt ne vegye senki komolyan, alkudni nem illik, ez nem az a piac).

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Viki egy ritka tünemény. Jókedvű, örök vigyorral a száján még akkor is, ha két farok próbálja letörölni róla, végig végtelenül kedves, türelmes, engedékeny, előzékeny ruganyos és befogadó volt velünk, pedig egyikőnk sem egyszerű eset. Ja és még nyelékeny, nyílékony, nyalékony is volt. Elképesztő lelkesedéssel vetette bele magát a farkunkba és még akkor is mosolygott, nevetett, mikor elfogyott a nyála a végtelen szopástól és vízzel kellett pótolnia. Ilyen fantasztikus lány ez a Viki. Hálás vagyok neki (is) ezért a brutáljó élményért és nagyon bizsergeti a fantáziámat, hogy egyszer édeskettesben is randizzunk, ahol majd nem kell 60-ból 58 percet szopással töltenie (mert elég lesz 55-öt is:D).

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Viki szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Bee-boy
Könyvet írhatna
2018-12-11 09:50:49
Lányokat, nőket kizsigerelő, perverz, beteg állatok vagytok Ti ketten, de betyár jól áll Nektek! Viki meg egy gyöngyszeme a műfajnak!

2018-12-11 06:17:58
Ne legyél már olyan finnyás! (és különben is, egy pirinyó mopsz mit árthatna neked? éppen csak egy kis csiklandozás...)

Az animal-lal pedig igazán unikálissá tehetnéd a hirdetésedet.

2018-12-10 22:51:47
Hmm, erre nem mertem rákérdezni mopsz barátunknál. De megnyugtatok mindenkit, ha lány lennék és hirdetnék, kutyákat biztosan nem fogadnék! :D

2018-12-10 21:06:01
Huff, most olvasom, hogyha lanynak szuletsz, akkor... akkor mi is lett volna, KECMEC?

2018-12-10 11:03:22
Erős nosztalgiával olvasom ezt a kiváló írást, csak magamat hiányolom belőle.... Örülök, hogy közel fél éves számúzetés után újra olvashatlak....

FunkciókViki legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2019-03-13) : Mélytorkos franciája egyedül álló, kényezteti a golyókat,a combtövet, a gátat, a szerszámot teljes hosszában, tövig, én egy picit néha rátartok a fejére, de csak érzéssel. Ne beszéljünk mellé, Viki cicije pici.

(2019-01-14) : A száját kinyitotta, a nyelvét kidugta és a két kezével átölelte a fenekemet, majd lassan magába húzta a pisztolycsövemet egészen a markolatig. Ki-be járattam a csövet,

(2019-01-05) : Kitűnő technikával készített elő engem is és ezzel magát is az együttlétre. Innen hamarosan az ágyra kerültünk, ahogy folytatódott a szeánsz. Több póz kipróbálása után 69-ben lett vége

felejthetetlen: 16db
(2019-01-28) : tt még több pózban is folytattuk a mélytorkos, nyálfolyatós franciát ami aztán 69be alakult. Nyaltam ujjaztam a finom kívánatos punciját nem tudom meddig. Időnként a hegyes didkójával simogatta a farkam és fordítva a farkammal simogatta,

(2019-01-06) : Aztán a kisorit kézenfogta és finoman az ágyra húzott, ahol egy csodálatos franciát kaptam tőle. Csókolgatta, finoman harapdálta, tövig benyelte - én pedig közben azt az isteni fenekét markolásztam.

(2018-12-12) : Viki szája kb a nanoszekundum tört részéig maradt üresen, előbb a nyelvem, majd a farkam töltötte meg az űrt, amit Huff hagyott átmenetileg maga után. Dugópajtásom szerintem még a vízhőmérsékletet sem állította be a fürdőben, amikor Viki már torkára vette a farkamat és huncut szemeivel az enyémet fürkészve kényszerfranciáztatta magát.

nagyon jó: 11db
(2019-01-21) : .Majd lovacska szemből, fordítva, pihi, kutyus , ismét röppen, utána gumi le, és kényezteti a harcost. Kérem mutassa meg a vibrijét, ki a nagyobb? Én nyertem, jelentem!

(2018-12-28) : Nem is kérettem magam és az ujjaim nyálazása után, először egy, majd kisvártatva két ujjal kezdtem ujjazni, miközben csókolóztunk vadul. Kölcsönösen jó csókolónak véltük a másikunkat!

(2018-12-27) : Olyan határozott rúd-makk-golyó nyelvezést, majd valódi, kéz nélküli torkozást kaptam, hogy majdnem a látásom is elment, de legalábbis a szívem a halántékomban dobogott.

: 12db
(2019-01-21) : Valójában egy olyan bőnyalas melytorkos szopast kaptam, hogy el állt a lelegzetem. Mindezt egy hogy en meg álltam az agy szélén ő pedig oldalról kutya pózban állt nekem.

(2018-11-27) : Minden erőmet és technikámat bevetve estem neki Viki csodás és gyönyörű virágának, a hangokat hallva amiket hallatott szerintem neki is jó volt ténykedésem. Ismét heves csókok követték egymást majd észrevétlen valahogy fölém került és belém ült

(2018-11-06) : Érkezés után, rövid párbeszéd, a fontosbb dolgokról, aztán én fürcsi, mire vissza értem, az ágyon fekve várt!! Finom, érdeklődő, kiváncsiskodó csókok után, mikor már éreztük, ho...