Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
1
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 11-20
1. kép DÓRI  masszázs Budapest XIV. kerület2. kép DÓRI  masszázs Budapest XIV. kerület3. kép DÓRI  masszázs Budapest XIV. kerület
30 970 9084
DÓRI
33 év, 174 cm, 79 kg
Megerősítette, ma elérhető: 11-20h
H: 11-20h
K: -
Sz: 11-20h
Cs: 11-20h
P: -
Szo: 11-20h
V: 11-20h
1
1 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken DÓRI van, róla készültek
Vegyes képek.
18
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1. kép Noémi  masszázs Budapest XII. kerület2. kép Noémi  masszázs Budapest XII. kerület3. kép Noémi  masszázs Budapest XII. kerület
30 613 5642
Noémi
35 év, 171 cm, 60 kg
H: 10-20h
K: 10-20h
Sz: 10-20h
Cs: 10-20h
P: 10-20h
Szo: 11-20h
csak előre egyeztetve
V: 11-20h
csak előre egyeztetve
18
18 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Noémi van, róla készültek
Vegyes képek.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 1 ajánlástól!

Még 1 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
6
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 8-20
1. kép Emese  masszázs Budapest VI. kerület2. kép Emese  masszázs Budapest VI. kerület3. kép Emese  masszázs Budapest VI. kerület
30 588 1485
Emese
39 év, 160 cm, 53 kg
Megerősítette, ma elérhető: 8-20h
Igazgyöngy :) Lingam királynő! :)
H: 10-21h
K: 10-21h
Sz: 10-21h
Cs: 10-21h
P: 10-21h
Szo: 10-21h
V: 10-21h
6
6 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
Enci erotikus masszázs

ISTENNŐ
erotikus masszázs
Enci

+36702308682

-
VIP SZTÁR hirdető

Enci hirdetése
178 beszámolója van
Beküldve: 2018-12-07 23:30:03
feles
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:5
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Enci reagálása

Édes Feles! :)

Köszönöm, hogy írtál és rengeteg időt fordítottál erre a típusú ajándékra nekem-rólam-rólunk! :)
Ezek a találkozások nagyon különlegesek... Igazából ha valaki ebből szeretne inspirációt gyűjteni, azt el kell keserítenem, mert ahhoz egy olyan típusú nagybetűs Úriember szükséges, mint amilyen Te vagy! Évek óta rendszeresen találkozunk, keveset változtatunk, de mindig nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott leszek én is Tőled :) Átveszem a mentalitásod :) Ismerjük egymás minden rezdülését, porcikáját, hogy minek örül és hogy mi nem esik jól neki....köszönöm az 1 óra masszázst, imádom a kezed, tényleg masszőrnek kellene menned majd hobbiból, sokan örülnének varázs kezeidnek :* Persze, tudom, tudom :)) Ezt csak szívből lehet csinálni :*

Úgy feltöltöttél, hogy elkezdtem zsizsegni :D Imádlak :))

Számomra is nagyon fontosak ezek a találkozások.... :*

Megkérek mindenkit, ne nyilvánítson véleményt a beszámolóról, külön kérésre kapcsoltam be a lehetőséget, de erre a beszámolóra ez nem vonatkozik.

Köszönöm Édesem!

*A szülinapi ajándékot, *hogy ép bőrrel visszatértél hozzám, s *hogy ilyen jól éreztük magunkat együtt :*

Forrón csókollak :*

Encid :*

Masszázs beszámoló Enci Budapest 2018-12-08 masszazs hirdetőről

VTR kommunikáció:5
Elérhető:5
Személyes üzenetben:5

Egyeztetés
Most is, mint sokadszo VTR-en keresztül történt az egyeztetés. Egyszerű volt és nagyon rugamas. Sajnos a programom változása miatt időpontot kellett változtatni, de abban is hihetetlen rugalmas volt. Pont online volt Ő is, így szinte cset formájában módosítottunk. Először azt hitte, hogy szombat után már jönnék vasárnap is. Jól ismer, hisz, szívesen mennék akár naponta, csak hogy a gyógyító aurájában minnél több időt tölthessek.
Odatalálás:5
Parkolás:5
Tömegközlekedés:5
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
Belvárosban található a kéjkuckó. Könnyen megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel is. Hétvégén könnyű parkolóhelyet találni az utcán.
Randi helyszíne:5
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:5
Hely diszkréció:5

Helyszín
A lakóház kétarcú. A külső és a belső homlokzati része rendben van, de a hátsó cselédlépcső eléggé a múlt századi iődket idézi. Itt kell felosonni Encihez, de ha megéri felmenni, még ha sárkányokkal kellene megküzdeni minden sarkon. (de nem kell :))
A lakás igazán szépen, ízlésesen van berendezve. Romantikus érzületű, akárcsak vendéglátóm. Egy gyönyörű, minden igényt kielégítő helyre tudsz belépni.

Enci külseje
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Arc:5
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Enci nekem a nagybetűs NŐ. Egyszerűen gyönyörű,!! Huncut, incselkedő szemek, vastag, finom, csókolni való ajkak, alabástrom feszes bőr, kerek, kőkemény popsi. Amiről azt hiszi, hogy nőtt, de hát ENCI, a TIED a VILÁG LEGJOBB POPSIJA!! Finom, érzékeny cicik, jól reagáló, rózsaszínű bimbikkel.
Hatékonyság:5
Időráfordítás:5
Egyéni igények:5
Szakszerűség:5
Erotika:5

Erotikus masszázs
Masszázssal kezdtünk. De rendhagyó módon most én is megmassztam Encit. Nagyon élvezte. Hol csacsorászott közben, hol pedig élvezte a finom törődést. Nem vagyok egy masszázsbajnok, de a visszajelzések alapján jól csináltam.
Ezután az erotikus rész jött, amit a másik szekcióban kifejtek.
Olyan rész is volt, ahol Ő masszírozott és kipróbáltuk az új rezgő masináját rajtam. Na, nem kell rosszra gondolni, semmi vibrivel nem "támadt" rám, hanem egy mélyizmokat is fellazító géppel ment végig a hátamon. Ismeri a problémás részeimet, így nagyon jól esett ez a fajta kezelés. De nem hagyta munka nélkül a finom és ugyanakkor erős kezecskéit sem. Azokkal is alaposan átgyúrt.
Legjobb masszőr, akivel találkoztam!
Natúr francia végig:5
Pornós feeling:1
Barátnő feeling:5
Hozzállás, kezdeményezőség:5
Kölcsönös francia:5
Natúr francia (előjátékként):5

Kényeztetés / levezetés
Huh, itt bajban vagyok, mert ez már elkezdődött az általam adott masszázs végén. De megpróbálom felidézni a jelentős részeket.
A tatamira átköltözés után szenvedélyes csókokkal keztük, amibe hosszú percekre bele tudunk feledkezni. Nagyon jó Encivel csókolózni. Majd, hogy a többi testrésze ne tesgyen panaszt nálam, végigcsókoltam minden egyes procikáját, a nyakától, mellein keresztül a combjain át egészen a kis lábujjáig. Aztán feltérdeltem és finoman hasára fordítottam. Itt is elindultam apró puszikkal a tarkójától, amire már hallhatóan hangosabban, mélyebben sóhajtozott. Majd a hátán végikalandozva elértem a világbajnok popsiig, amit szintén végigpuszilgattam. Egy picit feljebb húztam a csipőjét, mintha pucsítana és így hasaltam mögé. Majd apró lehelett finom nyalintásokkal üdvözöltem punciját. Pár nyalintás után a popsit sem hagytam ki a jóból, így oda is elhelyeztem egy két nyelves üdvözlőpuszit, amit jól fogadott. Csak úgy tolta rá az arcomra a csípőjét. Istenem, nagyon jó volt!
Ezután újra megfordítottam Encit, hogy a hátára kerüljön, mert így tudja igazán átadni magát igazi kéjencségének. :)
Majd finom, de egyre határozottabb nyelveléssel kezdtem meg a csúcsra felvinni a Tüneményt.
Nagyon sokáig próbálkoztunk, de ma valahogy nem volt szerencsém. Oly sokszor vittem el orgazmusig, de ez alkalommal nem sikerült, pedig már egész testében remegett. Majd legközelebb összejön.
Ezután engem parancsolt a hátamra és nagyon finoman vett az ajkai közé és hihetetlen érzékien kezdett el fuvolázni. Néha a nyelvével is megbolondította a játékot, amire szóltam is neki, hogy ne, mert ha még egy ilyen figurát csinál, én bizisten kapituálálok. Erre a kaján kuncogás és az előzőekhez hasonló nyelves figura volt a válasz. Hát, tényleg nagyon "kapaszkodnom" kellett, hogy nehogy elsüljek. De vendéglátóm nem volt rest és pár hasonlós nyelves trükk után megadásra kényszerített. Akkorát robbantam a szájában, mint még talán soha. Ajkai közt hagyott lenyugodni, majd kaján, kéjenc mosollyal az arcán nézett rám. Szó nélkül ugyan, de az volt ráírva, hogy ezt megérdemeltem, mert annyira megremegtettem.
A második kényeztetésre a masszázsok közt került sor. Itt egy jól bevált csúszkával kezdett el felspannolni, ami kb 10 másodpercig tarott, utána egyből fordulást kértem. Ezután egy nagyon jól összeszokott 69-es figurát mutattunk be, mindkettőnk legnagyobb örömére.
Majd újabb masszázskör következett egy alapos hát, váll és karmasszázsban megtestesülve.
Ezután egy újabb kis cicázás a hátamon csúszkázva és bele belepuszilva fülembe, nyakamba, amitől én nem tudok parancsolni a hormonjaimnak (na, mondjuk nem is akarok egy ilye nő mellett) és egyből fordulnom kellett. Itt a lábaim közé települve finoman, barátnősen kezdett el rajtam játszani, először kézzel, majd csak ajkakkal. Örület volt nézni, hogy milyen finoman kényeztet. Fel-felnézett, amivel a szmekontaktust is hozta, ami csak mégjobban kezdte kihozni belőlem az őslényt. Majd mielőtt meg tudtam szólalni, hogy mit is szeretnék, már fordult is és lendítette csodaszép combjait, hogy újra 69-ben forrjunk egymáshoz. Hiába, már szó nélkül tudja, mire van szükségem!
Így próbáltunk egymás kedvére tenni kb 10-15 percig, mire végre újra robbantam. Ugyan nem tudom, hogy mi robbant ki belőlem, mivel az első 2 kör után már szerintem semmi nem maradt bennem.
Hagyott lenyugodni, eközben rajtam hevert végig olyan barátnősen. Élveztem azokat a perceket.
Pár percig persze azt sem igazán tudtam, merre vagyok, de tudtam, hogy jó helyen és jó kezekben.
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
Nem szoktunk erről beszélni. Most elindulás után tettem le egy jól látható helyre, pedig általában előre szoktam kihelyezni, de mikor megláttam, nálam már "filmszakadás" volt :)

Összkép
Enci, igazi unikum!!
Nagyon könnyű függővé válni Tőle. Én már rászoktam, de nem is akarok leszokni csodás kalandjainkról!

Enci erotikus masszázs beszámolója - Masszázs beszámoló Enci Budapest 2018-12-08

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Enci erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókEnci legfrissebb beszámolói

istennő: 46db
(2018-12-13) : A masszázs a felvezető kényeztetés után kezdődött. Én hason, Ő letakarta hátamat, és az új kis robot géppel elkezdte fellazítani izmaimat.

(2018-09-29) : Itt elragadták a pacik Tündérkémet, alapos és nagyon nagyon szakszerű kiképzést tartott minden porcikámnak. Pár bemelegítő mozdulatsor után - megkérdezve, jó-e ez az erősség,

(2018-09-23) : kényelmesen elhelyezkedett a masszázságyon és a talpaitől kezdve haladva felfelé szépen beolajoztam mindenhol és alaposan, de finoman átmasszíroztam a legutolsó porcikáját is.

felejthetetlen: 65db
(2018-12-08) : Szóval a hátmasszázs, először be lett takarva az egész hátam és jött az ufó, kb olyan mint az útépítésnél békának nevezett tömörítő, csak két rezgető része van.

(2018-11-26) : Miután minden elérhető testrészemet átdögönyözött, következett a talpaimtól induló "kézi" masszázs. Gondosan végig lett gyúrva a legapróbb porcikám is.

(2018-11-15) : Előkerült a bambuszrúd és a pávatoll is, - ez utóbbi cirógatási feladatokkal - egyedi és utánozhatatlan élménykavalkáddal borítva el engem. Masszázs közben hol doromboltam, hol beszélgettünk,

nagyon jó: 30db
(2018-12-05) : Nem volt rossz,de amikor a kedvencem "Sanyi" a sodrófa is a hátamba nyomódott,na az már kellőképp lazítani kezdett.Nem kell megilyedni.Enci a legjobb masszőr akit ismerek.

(2018-09-04) : A masszázst végig nagyon szakszerűen és változatosan csinálta. Közben beszélgettünk mindenféléről. A közepesen kemény masszázsa is nagyon kemény.

(2018-08-29) : Közben Enci egyre jobban beindult, és már olyan vadul szopta a farkam, amiről az elején még azt mondta nem fog rá sor kerülni. Volt, hogy a farkammal játszott, volt, hogy a golyóimat szopogatta,

: 36db
(2018-12-09) : Mintha az anyaméhben lennék egy rezgő valami, amivel a nyakamtól lefelé haladva, rezegve masszírozott. Mennyei volt, közben jókat beszélgettünk. Ezután a vádlimmal foglalkozott s haladt felfelé.

(2018-11-16) : Valóban a masszázs fogalmába tartozó kezelést kaptam. Nem egy kis simogatást hanem szakszerű masszázst aminek a hatását napokig éreztem. Kellően hosszú volt az együtt töltött idő így nem siettünk semmivel.

(2018-11-16) : Miután felfedeztük egymást a szájába vett,de hogy azt milyen érzékien és finoman tudja csinálni..Leírhatatlan.Idővel,mert ő ezt akarta 69-es pózt vettünk fel.