11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-16
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
24
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
Enci erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Enci

+36702308682

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-12-07 23:30:03

feles
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enci reagálása

Édes Feles! :)

Köszönöm, hogy írtál és rengeteg időt fordítottál erre a típusú ajándékra nekem-rólam-rólunk! :)
Ezek a találkozások nagyon különlegesek... Igazából ha valaki ebből szeretne inspirációt gyűjteni, azt el kell keserítenem, mert ahhoz egy olyan típusú nagybetűs Úriember szükséges, mint amilyen Te vagy! Évek óta rendszeresen találkozunk, keveset változtatunk, de mindig nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott leszek én is Tőled :) Átveszem a mentalitásod :) Ismerjük egymás minden rezdülését, porcikáját, hogy minek örül és hogy mi nem esik jól neki....köszönöm az 1 óra masszázst, imádom a kezed, tényleg masszőrnek kellene menned majd hobbiból, sokan örülnének varázs kezeidnek :* Persze, tudom, tudom :)) Ezt csak szívből lehet csinálni :*

Úgy feltöltöttél, hogy elkezdtem zsizsegni :D Imádlak :))

Számomra is nagyon fontosak ezek a találkozások.... :*

Megkérek mindenkit, ne nyilvánítson véleményt a beszámolóról, külön kérésre kapcsoltam be a lehetőséget, de erre a beszámolóra ez nem vonatkozik.

Köszönöm Édesem!

*A szülinapi ajándékot, *hogy ép bőrrel visszatértél hozzám, s *hogy ilyen jól éreztük magunkat együtt :*

Forrón csókollak :*

Encid :*

Erotikus masszázs beszámoló Enci Budapest 2018-12-08

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Most is, mint sokadszo VTR-en keresztül történt az egyeztetés. Egyszerű volt és nagyon rugamas. Sajnos a programom változása miatt időpontot kellett változtatni, de abban is hihetetlen rugalmas volt. Pont online volt Ő is, így szinte cset formájában módosítottunk. Először azt hitte, hogy szombat után már jönnék vasárnap is. Jól ismer, hisz, szívesen mennék akár naponta, csak hogy a gyógyító aurájában minnél több időt tölthessek.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Belvárosban található a kéjkuckó. Könnyen megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel is. Hétvégén könnyű parkolóhelyet találni az utcán.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakóház kétarcú. A külső és a belső homlokzati része rendben van, de a hátsó cselédlépcső eléggé a múlt századi iődket idézi. Itt kell felosonni Encihez, de ha megéri felmenni, még ha sárkányokkal kellene megküzdeni minden sarkon. (de nem kell :))
A lakás igazán szépen, ízlésesen van berendezve. Romantikus érzületű, akárcsak vendéglátóm. Egy gyönyörű, minden igényt kielégítő helyre tudsz belépni.
Enci külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Enci nekem a nagybetűs NŐ. Egyszerűen gyönyörű,!! Huncut, incselkedő szemek, vastag, finom, csókolni való ajkak, alabástrom feszes bőr, kerek, kőkemény popsi. Amiről azt hiszi, hogy nőtt, de hát ENCI, a TIED a VILÁG LEGJOBB POPSIJA!! Finom, érzékeny cicik, jól reagáló, rózsaszínű bimbikkel.

Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Masszázssal kezdtünk. De rendhagyó módon most én is megmassztam Encit. Nagyon élvezte. Hol csacsorászott közben, hol pedig élvezte a finom törődést. Nem vagyok egy masszázsbajnok, de a visszajelzések alapján jól csináltam.
Ezután az erotikus rész jött, amit a másik szekcióban kifejtek.
Olyan rész is volt, ahol Ő masszírozott és kipróbáltuk az új rezgő masináját rajtam. Na, nem kell rosszra gondolni, semmi vibrivel nem "támadt" rám, hanem egy mélyizmokat is fellazító géppel ment végig a hátamon. Ismeri a problémás részeimet, így nagyon jól esett ez a fajta kezelés. De nem hagyta munka nélkül a finom és ugyanakkor erős kezecskéit sem. Azokkal is alaposan átgyúrt.
Legjobb masszőr, akivel találkoztam!
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Huh, itt bajban vagyok, mert ez már elkezdődött az általam adott masszázs végén. De megpróbálom felidézni a jelentős részeket.
A tatamira átköltözés után szenvedélyes csókokkal keztük, amibe hosszú percekre bele tudunk feledkezni. Nagyon jó Encivel csókolózni. Majd, hogy a többi testrésze ne tesgyen panaszt nálam, végigcsókoltam minden egyes procikáját, a nyakától, mellein keresztül a combjain át egészen a kis lábujjáig. Aztán feltérdeltem és finoman hasára fordítottam. Itt is elindultam apró puszikkal a tarkójától, amire már hallhatóan hangosabban, mélyebben sóhajtozott. Majd a hátán végikalandozva elértem a világbajnok popsiig, amit szintén végigpuszilgattam. Egy picit feljebb húztam a csipőjét, mintha pucsítana és így hasaltam mögé. Majd apró lehelett finom nyalintásokkal üdvözöltem punciját. Pár nyalintás után a popsit sem hagytam ki a jóból, így oda is elhelyeztem egy két nyelves üdvözlőpuszit, amit jól fogadott. Csak úgy tolta rá az arcomra a csípőjét. Istenem, nagyon jó volt!
Ezután újra megfordítottam Encit, hogy a hátára kerüljön, mert így tudja igazán átadni magát igazi kéjencségének. :)
Majd finom, de egyre határozottabb nyelveléssel kezdtem meg a csúcsra felvinni a Tüneményt.
Nagyon sokáig próbálkoztunk, de ma valahogy nem volt szerencsém. Oly sokszor vittem el orgazmusig, de ez alkalommal nem sikerült, pedig már egész testében remegett. Majd legközelebb összejön.
Ezután engem parancsolt a hátamra és nagyon finoman vett az ajkai közé és hihetetlen érzékien kezdett el fuvolázni. Néha a nyelvével is megbolondította a játékot, amire szóltam is neki, hogy ne, mert ha még egy ilyen figurát csinál, én bizisten kapituálálok. Erre a kaján kuncogás és az előzőekhez hasonló nyelves figura volt a válasz. Hát, tényleg nagyon "kapaszkodnom" kellett, hogy nehogy elsüljek. De vendéglátóm nem volt rest és pár hasonlós nyelves trükk után megadásra kényszerített. Akkorát robbantam a szájában, mint még talán soha. Ajkai közt hagyott lenyugodni, majd kaján, kéjenc mosollyal az arcán nézett rám. Szó nélkül ugyan, de az volt ráírva, hogy ezt megérdemeltem, mert annyira megremegtettem.
A második kényeztetésre a masszázsok közt került sor. Itt egy jól bevált csúszkával kezdett el felspannolni, ami kb 10 másodpercig tarott, utána egyből fordulást kértem. Ezután egy nagyon jól összeszokott 69-es figurát mutattunk be, mindkettőnk legnagyobb örömére.
Majd újabb masszázskör következett egy alapos hát, váll és karmasszázsban megtestesülve.
Ezután egy újabb kis cicázás a hátamon csúszkázva és bele belepuszilva fülembe, nyakamba, amitől én nem tudok parancsolni a hormonjaimnak (na, mondjuk nem is akarok egy ilye nő mellett) és egyből fordulnom kellett. Itt a lábaim közé települve finoman, barátnősen kezdett el rajtam játszani, először kézzel, majd csak ajkakkal. Örület volt nézni, hogy milyen finoman kényeztet. Fel-felnézett, amivel a szmekontaktust is hozta, ami csak mégjobban kezdte kihozni belőlem az őslényt. Majd mielőtt meg tudtam szólalni, hogy mit is szeretnék, már fordult is és lendítette csodaszép combjait, hogy újra 69-ben forrjunk egymáshoz. Hiába, már szó nélkül tudja, mire van szükségem!
Így próbáltunk egymás kedvére tenni kb 10-15 percig, mire végre újra robbantam. Ugyan nem tudom, hogy mi robbant ki belőlem, mivel az első 2 kör után már szerintem semmi nem maradt bennem.
Hagyott lenyugodni, eközben rajtam hevert végig olyan barátnősen. Élveztem azokat a perceket.
Pár percig persze azt sem igazán tudtam, merre vagyok, de tudtam, hogy jó helyen és jó kezekben.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem szoktunk erről beszélni. Most elindulás után tettem le egy jól látható helyre, pedig általában előre szoktam kihelyezni, de mikor megláttam, nálam már "filmszakadás" volt :)
Összkép
Enci, igazi unikum!!
Nagyon könnyű függővé válni Tőle. Én már rászoktam, de nem is akarok leszokni csodás kalandjainkról!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enci erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Enci nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókEnci legfrissebb beszámolói

istennő: 45db
(2019-02-14) : Mesés érzés volt mikor ez a lány hozzámért. Vádlitól felfelé kezdődött az én kellemes masszásom felfelé haladva mindent kimasszírozva érkezett a tarkómhoz. Azért emlékszem ám olyanokra is, hogy a cicibimbóival karistolta a hátam (kecmecke közben az ágymatracot karistolta) megtalált egy fájós pontot, amit ki is masszírozott.

(2018-12-13) : A masszázs a felvezető kényeztetés után kezdődött. Én hason, Ő letakarta hátamat, és az új kis robot géppel elkezdte fellazítani izmaimat.

(2018-12-08) : Ennél a résznél is kihangsúlyoznám, hogy a gyönyörű test látványa, az érzéki simogatás és kényeztetés mellett nagyon sokat ad Enci kisugárzása, nézése, tekintete, mosolya, kedves szavai

felejthetetlen: 68db
(2019-03-19) : Ajkaink egymásra találtak és hosszan, szinte kiéhezve csókolóztunk. Nagyon-nagyon jó és finom Vele a csók, amely nekem az egyik gyengém.

(2019-02-16) : Mezítelenül és fesztelenül masszíroz. Közben nagyon jót beszélgettünk. Sokat nevettünk. A lábaimon és a derekamon is végigment, még bambuszt is használt. A masszázs olaj melegített volt, ez külön jó pont.

(2018-12-08) : Szóval a hátmasszázs, először be lett takarva az egész hátam és jött az ufó, kb olyan mint az útépítésnél békának nevezett tömörítő, csak két rezgető része van.

nagyon jó: 38db
(2019-03-18) : Első körben a lábaimat vette kezelésbe, először géppel, majd kézzel gondosan végig lett gyúrva. Sajnos a lában masszírozását hamarabb be kellett fejeznünk, mivel amikor már izmaimat sikerült volna ellazítani, folyamatosan, felváltva begörcsölt, így a legtöbb időnk a görcsoldás csillapításával telt.

(2019-01-22) : Így is lett! Enci nekem esett a géppel, kellemesen fellazította a terepen az izmokat vele, a kezeivel utána egyengette el, amit szükségesnek ítélt.

(2019-01-14) : minden részletre kiterjedő. Kezdve a lábak fertőtlenítésével, azok alá helyezett hengerpárnával, majd szép lassan a talpaktól kiindulva, vádlik, combhajlító izmok, fenék, csípő, derék, hátizmok,

: 38db
(2019-03-06) : . A beállt hátamat a masszírozó gépével egy perc alatt úgy kilazította,mintha most születtem volna meg és az elmúlt 4x év nem történt volna meg. És a beszélgetés egyszerűen fenomenális volt. Gyengéd arisztokratikus stílusa magával ragadott és minden szavát ittam.

(2018-12-19) : Megtapasztalhattam legújabb szerzeményének, egy profi masszírozógépnek a hatását. Miután átdögönyözött minden testrészemet, következett a "kézi" masszázs.

(2018-11-16) : Valóban a masszázs fogalmába tartozó kezelést kaptam. Nem egy kis simogatást hanem szakszerű masszázst aminek a hatását napokig éreztem. Kellően hosszú volt az együtt töltött idő így nem siettünk semmivel.