67
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-24
Nikol szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Nikol-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-12-08 02:47:59

capo666
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Nikol Budapest 2018-12-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Nikollal VTR-n egyeztettem, mivel telefonon nem tudtam elérni.

VTR-en viszont, könnyen, rugalmasan ment minden.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem.A cím pontos, megközelítés nem nehéz, oda lehet találni. Fizetős a parkolás, helyet keresni kell.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Többszintes tégla építésű lakóház. A lakásban kellemes környezet és tisztaság. Fürdőszoba egyszerű, de a célnak megfelel. Tusfürdőt , illatos puha törülközőt kaptam. Szájvizet nem használtam, mivel indulás elött 1 litert megittam :) Szép nagy francia ágy, ahol kedvünkre tudtunk hemperegni !
Nikol külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Nikol nem okozott csalódást. Bár a képei retusáltak, de Ő nyitott ajtót. A képein az arca el van takarva, de kellemes meglepetés ért, mikor megpillantottam. Bájos, angyali kislányos arc, ragyogó mosoly és huncut tekintet, lehengerlő ! A haja egyenes vékonyszálú, minden fele száll és könnyen kócolódik. Annyira jól áll az Ő tüneményes karakteréhez, hogy meg lehet zabálni . Ami nem tetszett rajta ? Na olyan nem volt :)

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
A fürdőből megtérve az ágy szélénél fogadott, egy száll semmibe :) Indításnak,érzéki ölelés Nikoltól, ami beindított és őrületes csókolózásba kezdtünk.. Egy ilyen fergeteges kezdés után, meg voltak a megfelelő impulzusok a jó folytatáshoz. A csók csatát az ágyon folytattuk még egy darabig, míg nem Nikol kezecskéje elérte férfiasságomat. Finoman kezelésbe vette, közben csókolt és haladt egyre lejjebb és lejjebb.., mikor célba ért, selymes nyelvével és érzéki ajka ölelésével kényeztetni kezdte. Nem mindennapi érzés és látvány, ahogy fel- fel pillantott igéző tekintetével, ezzel is fokozva e csodás érzést. Még nem akartam így bevégezni, ezért félbeszakítottan ezt a projektet és igyekeztem viszonozni a tüzet :) Most én kezdtem el kényeztetni, erotikus zónái feltérképezésével, amit finom combjai között fedeztem fel, Heuréka ! Finom formás és ízletes portéka, aki nem kóstolta nosza.. Nagyon lassan, finoman kezelésbe vettem, minden érintésre összerezzent, nagyon érzékeny a csiklója!
Kis idő múlva célba értem a szépségnek gyönyört okozva ! (Meg is lettem dicsérve!) Ennek eredményeként kérni se kellett és isteni franciával jutalmazott, de csak félig, mert közbe munkaruha került a komára. Lovagló pózba ment a folytatás, amit finoman ütemesen csinált. Bevallom, nem a kedvenc pozícióm, kevés inger ért, amit Nikol hamar észre is vett (magas intelligenciára vall) ütemet váltott, mélyen beleült és lassú mélyreható mozgással, forró szoros öleléssel és érzéki csókjával csodát művelt. Annyira jól csinálta, hogy orgazmus előtt bekönnyeztem. Levezetésnek megmasszíroztam tetőtől-talpig az én Hercegnőmet, finom franciával egybekötve, újabb orgazmust okozva. Hálából én is részesültem egy finom franciában, de idő hiányában nem tudtam újra a csúcsra jutni, amiért csak magamat okolhatom. Nikol mindent megtett, nem rajta múlott.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Azt nem tudom, milyen extrákat vállal, de az én igényeimnek teljesen megfelelt, főleg a hozzáállása.
Barátnő feeling 100% !
Teljesen korrekt és odaadó.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Érzésekben többet kaptam, mint amire számítottam, bearanyozta a napomat. Nagyon intelligens Nő, akinek vannak érzelmei. Ha odafigyelsz rá és tisztelet tudó vagy, a maximumot nyújtsa neked, csalódottan biztosan nem távozol. Nagyon szívesen meglátogatnám . Ha, újból találkozom vele, egy-két részleten változtatnék és igyekeznék még tartalmasabbá tenni az együtt létünket és még több gyönyört okozni ennek a tündéri Nőnek, mert megérdemli ! Kedves Nikol, felejthetetlen élményt nyújtottál, maradj meg ilyennek.. Őszinte ölelésem ! Capo666

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nikol szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Noctis
Kezdő irogató
2019-01-27 23:39:51
Pont olyan hosszú mint amilyennek lennie kell. Tetszett ahogy a szálló hajáról írsz, elképzeltem

2018-12-11 21:58:20
Egyetértek kopal!

2018-12-08 15:45:00
A második mondat helyesen: remekül megírt. Bocs!:)

2018-12-08 15:43:38
Az a ,,nyújtsa" ott a végén nem kellett volna. Örülök, hogy jól érezted magad, ezt tükrözi a remekül sikerül megírt beszámolód, ami egyszerre részletes és diszkrét. Gratulálok!:)

FunkciókNikol legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2019-03-18) : Keze lefelé kalandozott és már álltam is tettre készen, de előbb egy kicsit a szájába vett és pörgős nyelvvel abszolválta a franciát. Nem is vettem észre, de már gumi volt rajtam és rám ült, fergeteges lovacskába kezdett,

(2018-08-28) : She started again licking and sucking my stem without condom, delightfully caressing and kneading my balls. After a few minutes, she put a condom and she went on me in cowgirl position.

(2018-06-09) : Csókolózni kezdtünk, amit mesterien csinál, és szerencsére abba sem nagyon hagytuk az egész együttlétünk során. Kis idő után a hátára feküdt, és én elkezdhettem a kényeztetését,

felejthetetlen: 32db
(2019-03-20) : Miután alaposan kinyalakodtam magam feltérdeltem, és hagytam kibontakozni francia tudását. Kellemes, változó ritmusú és erősségű orális kényeztetést kaptam, szólni sem kellett, érezte, hogy mikor alkalmas az idő a védőfelszerelés gyors feltételére.

(2019-02-17) : Elnyújtott franciás bevezető után ami hol mélytorok, hol pajkos játszadozás a makkal és minden ami a kettő között van, gumit húzott és beleült. Kellemesen, nyugodtan nem kapkodósan mozgott változatos technikákat alkalmazva.

(2019-02-03) : Nagyon kellemesen kényeztetett, a golyszikat sem hanyagolta el. Hamarosan felkerült a vegyvédelmi és missziben folytattuk. Közben is csókolt és ölelt, kapaszkodott belém és húzott magához.

nagyon jó: 49db
(2019-02-15) : Egy finom natúr franciában részesített, közben pedig figyelte a reakciómat. Kis idő múlva kértem, hogy helyezze fel a gumit, amit olyan gyorsan és könnyedén tett fel, hogy mire kettőt pislogtam már lovagló pózban volt.

(2019-02-15) : Majd hamarosan szájjal kezdett el kényeztetni. Nagyon finoman, de még is határozott mozdulatokkal. Itt előjött az a módszer amit a többiek is említettek. Érdekesen csattogtat a nyelvével közben és ezzel ingerli tovább a makkot.

(2019-01-27) : Ezután ő vett kezelésbe ismét, a franciázás közbeni felpillantásai egyszerűen vadítóak voltak, ezért viszonylag hamar meg is egyeztünk, hogy jobb lesz gumit húzni.

: 80db
(2019-03-17) : Kezei, szája folyamatosa folyamatosan rajtam barangolnak, én a ciciket veszem nyelvelésbe. Később lassan lefele haladva combok közt kezdek szűkülő köröket. Bré is talált neki tetsző helyet forró ajkak társaságában.

(2019-02-14) : majd Nikol indult el felfedezni, és el is jutott a velem egykorúig, amit kényeztetni kezdett. Nem rontott neki, csak szép lassan, a környékkel is foglalkozva kezdte birtokba venni.

(2018-12-18) : Finom lassú mozdulatokkal vette az irányt délnek. Kicsit húzt az agyam. (Már amennyi maradt.) Kiváló a technikája az élmény sokkoló. (Jó értelemben.) Viszonozni akartam a kedvességét és kifejezettem nehezen esett elszakadni az ajkaitól.