Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most szabad!
1. kép Szonja  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép Szonja  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép Szonja  szexpartner Budapest XI. kerület
30 661 4460
Szonja
22 év, 167 cm, 62 kg
Megerősítette, ma elérhető: 9-16h
Most szabad!
Finom Méretfüggetlen popsi és lenyelés :)
H: 09-23h
K: 09-23h
Sz: 09-23h
Cs: 09-23h
P: 09-24h
Szo: 10-18h
csak előre egyeztetve
V: -
1
1 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Szonja van, róla készültek
Retusált képek.
288
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
1. kép Klaudia  szexpartner Budapest V. kerület2. kép Klaudia  szexpartner Budapest V. kerület3. kép Klaudia  szexpartner Budapest V. kerület
30 786 2995
Klaudia
39 év, 165 cm, 49 kg
;)
H: 09-17h
K: 09-17h
Sz: 09-17h
Cs: 09-17h
P: 09-17h
Szo: 10-16h
V: 10-16h
288
288 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
7
Éppen online
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1. kép DORKA  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép DORKA  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép DORKA  szexpartner Budapest XI. kerület
30 700 8555
DORKA
22 év, 172 cm, 53 kg
Kerek, izmos popsi! ♥️
H: 10-18h
K: 10-18h
Sz: 10-18h
Cs: 10-18h
P: 10-18h
Szo: 10-18h
csak előre egyeztetve
V: 10-18h
csak előre egyeztetve
7
7 beszámolója van.
Éppen onlineÉppen online
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 2 ajánlástól!

Még 2 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
Pamela szexpartner

NAGYON JÓ
szexpartner
Pamela

+36308734295

-
V.I.P hirdető

Pamela hirdetése
30 beszámolója van
Beküldve: 2018-12-08 03:41:25
Berthier
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:4
Képek száma:4

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

FIGYELEM!
Általában csak ellenőrizetlen besziket küld be, jó eséllyel valótlan a beszámoló!

Szexpartner beszámoló Pamela Budapest 2018-12-08 szexpartner hirdetőről

Elérhető:5

Egyeztetés
Pamela hirdetésére már régebben figyelmes lettem és a bővebb infoja lekérése után egy alkalommal már eljutottam a telefonos kapcsolatfelvételig de akkor sajnos nem volt alkalmas időpontja számomra.
Mindenesetre kedves és informatív stílusban tájékoztatott így továbbra is fennmaradt érdeklődésem az irányában. A héten egy hirtelen ötlettől vezérelt villámlátogatás során( ez nálam konkrétan közel egy egész nap éjszakázás nélkül ) kora délután hívtam és kb.két mondat után megszakadt a vonal. Újra hívtam és Pamela annyit mondott,hogy nagyon rossz megjegyzéssel van elmentve a számom amire rögtön lefőttem mert nem tudtam mire vélni mitől bannolt engem! Az addigi egyetlen beszélgetésünk jó hangulatban zajlott és zárult.Itt nem lehetett gond-véltem. Annyit kérdezett,hogy ugye voltam nála 2 napja amire kategorikus "nem" volt a válaszom. Kértem ,hogy ha megjelenhetek nála és felismer nyugodtan csapja rám az ajtót. Mint az kiderült ,egy vendége rossz fát tett a tűzre nála és véletlenül a hívásinfóból az én számomat mentette és látta el rossz megjegyzéssel. Mindenesetre volt olyan jó fej Pamela ,hogy a kétkedését kissé (teljesen?) mellőzve megadta a címét és meg is állapodtunk érkezésem időpontját illetően.Irány a IV.ker.! Annyit még elárulnék,hogy az igazi műértő és kritikus hírében álló hotlova kolléga úr beszije hozta meg számomra a kedvet mert akiről ő felejthetetlen beszit állít ki azzal nagyon nem lehet csalódni(persze csak ha nem vagyunk kőbunkók ).
Odatalálás:5
Parkolás:4
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
Navigáció vitt a címre és a ház körüli parkolókban szerencsére nem okozott gondot a parkolás -bár kicsit keresgélni kellett egy jótékony "hézagot" autóm számára. Tömegközlekedésről sajnos nincs információm.
A bejutási instrukciókat Pamela jól érthetően és egyértelműen adta meg számomra a telefonban.
Randi helyszíne:4
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:5
Hely diszkréció:5

Helyszín
Újpesti jó állapotú magas panel sokadik emeletén fogadott Pamela ahol egy másik lánnyal osztozik a lakáson de semmi nyomát nem láttam ennek így a diszkréció faktor maximális volt .
A lakás minden tekintetben megfelel egy randi helyszínének. A fürdőszoba igényesen felszerelt ,tiszta és rendezett de ugyanez elmondható az egész lakásról és a szobáról is. Minden megtalálható volt ami fontos az előkészületekhez . Az ágy kényelmes volt és stabil.

Pamela külseje
Arc:5
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Az oldalon az első ami alapján általában tájékozódunk és meghozzuk döntésünket az a hirdető hölgy fotó-portfóliója aztán a kapcsolatfelvétel során tapasztalt kommunikáció minősége de nem hiányozhat olykor a csevegőben-fórumokon megtapasztaltak figyelembevétele sem. 
Pamela fotói egy rendkívül jó alakkal megáldott csinos milf képét vetítették elém és e tekintetben a helyszínen látottak sem okoztak csalódást.
Egy világos színű testre feszülő ruhában fogadott . Hááát kérem-itt kérek elnézést!- most is csak ennyire futotta ezt illetően a memóriámból mert abszolút nem a ruckóval voltam elfoglalva amint megpillantottam őt ajtónyitás után. A megnyugvás -érzésem szerint-mindkettőnk részéről kölcsönös volt. Pamihoz nem tért vissza a persona  non grata vendége én pedig elégedetten nyugtáztam ,hogy nem kell majd finoman fogalmaznom az arcát illetően mert az SZÉP! Nem cifrázom. Szép! Nincs "szomszédlányos" tekintet és a "voltosztálytársnőmaJulcsiakitannyiramegdugtamvolna" és egyéb burkolt körülírás. Persze egy arc szépségének megítélése is szubjektív de nem tudok olyat elképzelni aki ezen rugózna Pamelát látva . 
Végigpillantottam a testén és kipipáltam magamban a "test faktor megfelelősége" sort is.
Krémszínű magassarkúban mutatta az utat előttem és a testre feszülő ruha kihangsúlyozta vékony derekát és formás csípőjét. A cicituning az idealizált 90-es méretre lett belőve és kellemes összhangban áll Pamela dögös alkatával. Nem pattanásig pumpált csodahalom de nem is lágyan eső zacskó. Pont' a legízlésesebb amit szilikonnal el lehet érni! 
Szőke haja és világosbarnára szolizott bőre kellemes összhangban van egymással és nem fordul át szétsütögetett plázacicásba. 
Barátnő feeling:4
Hozzállás, kezdeményezőség:5
Kölcsönös francia:5
Natúr francia (előjátékként):5
Aktus:5
Pornós feeling:2

Action
Nem szokásom előre megbeszélni a lányokkal mit is szeretnék egy randi során. Érdekes módon soha nem tettem még. Az adatlapi vállalások síkján de intuitív módon sodródva szívesebben a felém sugárzott jelekből igyekszem tájékozódni partneremet illetően is és magam is így orientálódom. Ez most is így történt. Kis ráhangolódó beszélgetés után törcsi a kézben és az aprómozaikos drapp-okker-narancs árnyalatú csempék takarásában mosogattam habtestemet. Itt látszik,hogy tudok én memorizálni színeket és képeket is csak jó nő ne legyen a közelben mert akkor minden más a háttérbe vész mégha a hölgy a testén viselné is azt amit meg kellene figyelnem  ! :) 
Nem is törölköztem meg teljesen hanem rohantam vissza a szobába ahol Pamela már az ágy szélén feküdt pucérra vetkőzve jobb lábát térdben behajtva és megemelve.
Törcsi ledob- ágyra huppanok. Kezeim a ruganyos mellein míg néhány lágy puszi a bőrére. 
Azt már a kapcsolatfelvétel során tisztáztuk h télen az amúgy alap csók még extraként sem elérhető mindezen elővigyázatossággal komolyabb náthát elkerülendő .
Szavak nélkül is vette a jeleket,hogy egy kis nyalással vezetném fel a játékot így ehhez szélesre nyitott combokkal asszisztált is. Csinos kis puncija van meg kell hagyni !
(Erről most óhatatlanul is a tűzifavágós mondás jut eszembe mely szerint kétszer melegszünk legalább ha tűzifával foglalatoskodunk : egyszer amikor felvágjuk és egyszer amikor már fűtünk vele. 
Ezt csak azért írtam le mert a farkam akkor is állt már de most is ahogy megemlékezem a körülményekről. :)  )
Lassan és finoman kezdtem nyalni ápolt szépségét amit egészen halk sóhajokkal nyugtázott miközben párnáján lecsukott szemekkel és hátravetett fejjel pihent. Egészen jól ki tudtam tapintani nyelvcsúcsommal a csodatévő pontot és folyamatosan köröztem rajta az intenzitást és a sebességet is váltogatva. Hosszú és kitartó nyelvmunkámat végül siker koronázta mert Pamela hamarosan elröppent  a túlizgatást elkerülni igyekezvén homlokomat kézzel tartotta távol 
az éppen hiperérzékennyé vált puncijától. 
A hátamra fordultam és teret engedtem,hogy most ő franciázhasson nekem egyelőre oldalról haránt majd kértem,hogy jöjjön fölém 69-ben de nem fogom piszkálni a még mindig érzékeny punciját hanem csak mint vizuális vágyfokozó elem jöjjön számításba. 
Lágyan és érzékien franciázott. Nem cuppogós és bőnyálas de így is meggyőző volt számomra. 
Kértem,hogy felszerszámozás után lovagoljon meg amit készséggel teljesített is és először merőlegesen felülve kezdett szánkázni rajtam majd felguggolt és így hosszan ki-be járhattam benne miközben combjait alulról megtámasztva segítettem a fel-és le mozgásban. Később rám hajolt és miközben néhány puszit adtam vállára alul a popsiját markolva adtam az ütemet. 
Megfordultunk szemből és lábait kezeimmel magasban tartva néztem amint ki-be jár remek puncijában a farkam és hamarosan lassan ráfekve folytattam miközben jó volt érezni,hogy még mindig kellemesen szűk. 
Ki sem csusszantam belőle de felemelkedve és deréktól lefelé kissé oldalt fordítva őt  bal lábát kiegyenesítettem és a sajátjaim között átdugva s jobb lábát felemelve és bokánál tartva dugtam tovább folyamatos szemkontaktus mellett. 
Még egy kis kutyusra vágytam vele mert a kerek popsija is megér egy misét és máris fordultunk. 
Rövid puncistírölést követve újra beléhatoltam és vékony derekát megragadva kitartóan folytattuk az aktust. 
Nagyon sokáig bírtam volna még de úgy éreztem,hogy nagyon az időnk vége felé közeledünk viszont órát nem láttam a szobában így a gumitól megszabadulva kézi üzemmódra váltottam és Mikulásnap előestéjén húsvétiasan meglocsoltam Pamela melleit és hasát. Néhány ív törlővel gyorsan lefedtem a nyughatatlan gyerkőcöket de közben kiderült hogy valahogy még a bal térde is "olyan lett" egy nagyobb felületen. 
Dicséretes volt mindenesetre,hogy semmilyen módon nem siettetett az utolsó pózban sem és magam döntöttem arról,hogy nem untatom tovább .Gyors fürdés és két búcsúpuszi kíséretében távoztam kedves vendéglátómtól. 
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
Érkezésemkor adtam át a bővebb infoban is látható bp.-i átlag csokrot bár nem kérte előre. 

Összkép
A majdnem meghiúsult rászervező-egyeztető fázist követő kölcsönös megnyugvás után kifejezetten jól éreztem magam Pamelával és egészen jól feloldódtunk egymás társaságában. 
Szavak nélkül apró jelekkel kommunikálva is tudta mit szeretnék mert jól érzi a testbeszédet és van tapasztalata is. 
Nem kellett irányítgatni mert profi módon viselkedett mindvégig de mindezt barátnő-feelinges köntösbe bújtatva.
Elvárásaimnak abszolút megfelelt és valóban jól éreztem magam vele így minden kedves érdeklődő számára ajánlom Pamelát. 

Pamela szexpartner beszámolója - Szexpartner beszámoló Pamela Budapest 2018-12-08

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Pamela szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Pamela nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókPamela legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 13db
(2018-10-13) : Nyelvét kiöltve egy fantasztikus makk kényetetéssel indított. Alaposan körbenyalogatta minden irányból, rendkívül izgató volt, majd a farkincám szárán is végigfutott cikázó nyelve,

(2018-09-06) : Mikor érezte a keményedést,akkor fogott neki franciázni.Kérésemre nagyon finoman csinálta.Foglalkozott a környékkel is.Egy idő után szerettem volna én is megvizsgálni kicsi kelyhét,

(2018-08-23) : --Ezek után jelezte, hogy ő következne és közölte, hogy ő is szeretnek jó példát mutatni. Nagyon jó technikával ingerelte a velem egykorút,

nagyon jó: 11db
(2018-09-26) : Közben Ő kezével kényeztette a kisöreget.Nem volt nehéz dolga,mert testének látványa és a cicik puszilgatása lényegesen megkönnyítette dolgát.

(2018-09-19) : am négykézlábra ereszkedett,ekkor én nyelvmmel dédelgettem kicsit két érzékeny testrészét,majd végre eljött a nagy nagy pillanat.Nagyon könnyen ment a behatolás,kellően elő volt készítve a terep,köszönhetően előző tevékenységemnek.Nem is bírtam sokáig,így kértem,hogy forduljon meg és tegy lábacskáit a vállamra

(2018-08-31) : Aztán fordult a kocka. Én lettem kényeztetve szájjal. Pamaela mindenben a csupa gyengédséget képviseli, ezt is így tettte.Nem is bírtam volna sokáig ezért gumit kértem.

: 5db
(2018-11-04) : Pamela vérprofi módon űzi a lovaglást és kivégzés esélye áll fenn, ha bevállalom, de tilos kihagyni! Pami belém ült, nekiállt a lovaglásnak. Maximum egy percig bírtam ezt a pozitúrát,

(2018-09-04) : Kellemes, "barátnős", szép kényelmes szopást kaptam, semmi vad gurgulázás, csak a tiszta élvezet. Néha eltűntette majdnem teljesen, máskor csak a tetejét kapta be, esetleg a nyelvével nyalogatott

(2018-08-14) : gyakorlott mozdulattal húzza hátra a lompos félig már amúgy is hátracsúszott sapkáját és rövidesen puszit is ad a kopasz kis fejére; és édes mosollyal ölti ki nyelvecskéjét, hogy aztán körbesímítsa a rohamsisakot vele.