191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-24
67
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Amanda528 szexpartner

szexpartner

Amanda528-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-08 05:48:35

judojack
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amanda528 reagálása

Szia. Köszönöm szépen a kis élménybeszámolót. Kedves vagy, én is jól éreztem magam veled.. Remélem hogy hamarosan találkozunk újra. Puszi

Szexpartner beszámoló Amanda528 Budapest 2018-12-08

Egyeztetés
Első hívást a rendelés megkezdése után kicsivel 11re időzítettem, de nem sikerült felvenni a kapcsolatot így később próbáltam egy órával, sikeresen zárult az egyeztetés.
Megközelítés
Tömegközlekedéssel érkeztem. MECCA Gym-től nem messze van kb 5 perc séta. A tömegközlekedés számomra megfelelő volt. Autóval a szokásos Budapesti parkolás van, a megadott számtól 1 perc sétára parkolóautomata van.
Helyszín
Minden célnak megfelel után egy Kubica! Lakás mondhatni új építésű bár nem vagyok szakember. Fürdő rendben van, majdnem egy tucat tusfürdő van. Hozzá válaszható 3-4 szájvíz és pohár. Törülköző a célnak megfelel. Mintha az ember hazamenne sőt még nagyobb a tisztaság. Baszoba szintén a célnak megfelel, nagy tv is aki szereti nézni a focit annak is tökéletes hely. Szívesen lakna ott az ember. Tisztaság van, a ház rendben van nem lehet belekötni.
Amanda528 külseje
Utcai ruhában fogadott bár nem annyira a ruhával foglalkoztam. Kis beszélgetés után elvonultam zuhanyozni hogy a kerület porát lemossam addigra melltartó és bugyira levetkőzött. Szép cicije van tenyérbe illő. Puha, selymes tapintású bőr.

Action
Véletlenül Mikulás napra esett az esemény. :D
Érkezésem után bementünk a baszobába, ő az ágyra helyezkedett el és elkezdtünk beszélgetni. Beszélgetés közben megszabadultam a ruhától majd gyors zuhany. Zuhany után már melltartó és bugyiban várt az ágyon. Beszélgettünk egy kicsit majd elkezdődött az akció. Kezdésnek egy 69 volt majd pár perccel később gumit ajánlott fel, amit mint egy udvarias ember elfogadtam. Kutyába mentünk át, ennél a helyzetben kivitelezni lehetett a cicik markolászását. A pillanat ami eljött... kértem forduljon hátra és az alhasára lett vége. Kis pihenés majd újra elkezdtük ekkor lovagolási pozícióban volt pozíció váltás közben egy pár fejes francia is belefért majd missziós, kutya és a fájnöl pozíció a falon támaszkodva hátulról lett vége. Órát nem néztük, érzésre lett vége.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Régi átlagos rózsaszám ezt telefonon meglehet kérdezni illetve a Bővebb infó alatt is. Extrákat nem igényeltem. A rózsákat személy szerint szeretem előre oda adni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Megéri elmenni hozzá, barátnős feeling. Kedves, normális nem tudok mibe belekötni, mindennel elégedett voltam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-12-09 00:22:56
kár, hogy nem írtál picivel többet, de tkp. így is hasznos. köszi és örülök hogy jól sikeredett.

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 9db
(2018-11-18) : Több sem kellett nekem,gyorsan ledobtam a törcsit,mely szinte már fogasként használta az öntudatra ébredő Kispajtit,és gyorsan csinos vendéglátóm mellett termettem az ágyban.

(2018-09-18) : Majd csak egyet markoltam bele a hátsóba, ahogy rám merőlegesen, négykézláb franciázik és se szó se beszéd, semmi egyéb bármi szóvá tétel, javaslat, 69-be tolta is az arcomba a húsos rózsaszirmát.

(2018-08-21) : Szóltam neki vezesse le nekem még egy kis franciával, meg kézzel. Megtette természetesen és meg is lett az eredménye, a testére, pontosabban a melleire akartam befejezni a műveletet,

nagyon jó: 17db
(2018-11-03) : Amanda egy isteni finom franciás kényeztetésbe kezdett. Volt itt minden, cuppogós szopikázás erősebben-gyengédebben, makk nyalogatás, zacsi kényeztetés-nyalogatással, tehát minden jóban részem volt,

(2018-10-10) : Amanda azonnal rá is kezdett a franciára. Közben simogattam a fenekét, amire Ő egy mozdulattal hátranyúlt és megszabadult a bugyijától. Ezen a ponton a kedvesem is beszállt a játékba, felváltva kényeztették a velem egykorút.

(2018-10-07) : A francia nem mélytorkos, de kellő nyálmennyiséggel és szívó hatással kimondottan kellemes volt, a minimális kézhasználat főleg a golyók izgatására szolgált.

: 26db
(2018-10-24) : Olyan őrületes franciába kezd, hogy alig bírtom visszafogni magam, nehogy így legyen végem. Az érintése, kézzel is szájjal is, a csuppogása és kéjes nyögései,

(2018-10-11) : TÖBB BECENÉV (elneeno13 HIRDETŐ)

(2018-09-07) : Bugyi le, Amanda kádba be. Simogat, s vagy ennek, vagy a melegvíznek a hatása, de a véráramlás a testemben jelentős átrendezést mutat.