Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
1. kép Petra  masszázs Budapest VI. kerület2. kép Petra  masszázs Budapest VI. kerület3. kép Petra  masszázs Budapest VI. kerület
70 428 1989
Petra
23 év, 168 cm, 52 kg
H: 09-24h
K: 09-24h
Sz: 09-24h
Cs: 08-22h
P: 08-22h
Szo: 08-22h
csak előre egyeztetve
V: 08-22h
csak előre egyeztetve
1
1 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Petra van, róla készültek
Vegyes képek.
44
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
1. kép Freya  masszázs Budapest IX. kerület2. kép Freya  masszázs Budapest IX. kerület3. kép Freya  masszázs Budapest IX. kerület
30 788 4266
Freya
38 év, 167 cm, 50 kg
Megerősítette, ma NEM elérhető!
H: 12-18h
K: 12-18h
Sz: 12-18h
Cs: 12-18h
P: 12-18h
Szo: 11-17h
V: -
44
44 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Freya van, róla készültek
Vegyes képek.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 2 ajánlástól!

Még 2 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
7
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
1. kép Regina  masszázs Budapest XIII. kerület2. kép Regina  masszázs Budapest XIII. kerület3. kép Regina  masszázs Budapest XIII. kerület
30 725 6819
Regina
22 év, 172 cm, 60 kg
H: 10-18h
K: 10-18h
Sz: 10-18h
Cs: 10-18h
P: 10-18h
Szo: -
V: -
7
7 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Regina van, róla készültek
Retusált képek.
Enci erotikus masszázs

FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs
Enci

+36702308682

-
VIP SZTÁR hirdető

Enci hirdetése
178 beszámolója van
Beküldve: 2018-12-08 06:29:45
Woltar
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:5
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Enci reagálása

Woltarom :)

Megleptél a minősítéssel :)..... De a randival is :)) Kellemes 3 óra volt ez, s mivel régen találkoztunk, megpróbáltam tényleg a legtöbbet beletenni a programba, hiszen nem volt még ilyen élményünk :) Szerettem volna, ha emlékezetes marad számodra.

Krampuszlány :D Hatalmas :D Nemis igaz...nem vagyok virgácsos lány, bár igaz ami igaz...bennem van az állat, csak ki kell valakinek szabadítania... :P Bár talán nem szabadult ki ...:) A randink után elgondolkodtam, szerintem kaptam tőled egy yoni masszázsfélét...attól szoktam így remegni :D Nagyon ügyesen ráméreztél! :) Élmény volt :))

Visszavárlak, barátom :*
Ez valóban egy jóhangulatú, viccelődős pár óra volt, igazán repült az idő, egy pillanatra sem unatkoztunk! :))

Csodás ember vagy! :*

Köszönöm hogy ilyen barátom van :*

Puszi a nózidra :*

Encid :)

Masszázs beszámoló Enci Budapest 2018-12-08 masszazs hirdetőről

Elérhető:5
VTR kommunikáció:5
SMS kommunikáció:5
Személyes üzenetben:5

Egyeztetés
Nem először találkoztunk, ezért előző nap kerestem vtr-n, kb 10 perc alatt egyeztettünk időpontot, végül Enci lett nekem a Mikulàsi ajándék :)
Odatalálás:5
Parkolás:5
Tömegközlekedés:5
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
VI. Ker, délelőtti órákban is viszonylag gyorsan megközelíthető autóval is, legalábbis Észak Pest felől. Tömegközlekedés gyors lábúaknak kb 5 percre, lassabbaknak is max 8-10. Mélygarázsba van parkoló, utcán most nem láttam.
Randi helyszíne:5
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:5
Hely diszkréció:5

Helyszín
Belvárosi házikó, amolyan egykori polgári stílusban épült. Bejutás kóddal, majd fel a hátsó lépcsőn, különösen tetszik a hangulata, jobb mint ha egy új modern lépcső lenne. Enci lakása gyönyörű mint mindig, letisztult elegáns, utolsó találkozásunk óta már kandalló is van és több kisebb változtatás. A kandalló különösen tetszett, jobb már csak akkor lehetne ha valódi fával égne, de ez nyilván nem kivitelezhető. Kb olyan érzés mintha haza érkeznék. A fürdőbe rend tisztaság, tusfürdő sok féle, nem számoltam meg, de sok, most komolyan ki az aki egy ilyen csaj mellett annyira unatkozik, hogy azt számolgatja hány féle van?

Enci külseje
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Arc:5
A krampuszlány, vagyis Enci egyszóval kifejezve gyönyörű, de kinek mi a gyönyörű, számomra tökéletes alakja van, szép haja, ami ki volt engedve érkezésemkor, ölelésében van vmi extra, amit nehéz megfogalmazni, a szép szemeiben el lehet veszni és ha közben mosolyog is akkor egyszerűen ellenállhatatlan.
Szakszerűség:5
Erotika:4
Hatékonyság:5
Időráfordítás:5
Egyéni igények:5

Erotikus masszázs
A leghosszabb időre mentem amire csak lehet Encinél, ezért két részre lett bontva a masszázsom. Első kényeztetés után a lábaim lettek megmaszírozva derékig. Itt nem igazán voltak gondok, azok később jöttek. Elegített olajjal dolgozott masszőröm, közbe beszélgettünk és a tükörbe néztem hátha el tudom les i mozzanatait későbbre, mivel megígértem, hogy majd én is megmaszírozom, csak ehhez addig úgy gondoltam némi tudást lehet nem ártana összeszedni, ezért próbáltam el lesni több mozzanatát is, ami igazán nehezen ment mivel inkább gyönyörködtem benne. Majd egymásnak estünk aztán én következtem a beígért maszírozással. Enci szépen hasra feküdt, én megkerestem az olajat, majd félve, nehogy ráborítsam az összeset beolajoztam. A tanultak alapján elkezdtem a lábaitól maszírozni felfelé, amit inkább erőteljesebb simogatásnak neveznék, mint masszázsnak, de én élveztem, hogy így is kényeztethetem a krampuszlányt, jól eső érzés volt egy ilyen szép női testet kicsit maszírozni. Utána cseréltünk és a hátam következett Sanyival és egy E.T. kinézetű ufóval. Sanyira először megkérdeztem, hogy ő azért van, amiért a férjére dühös feleségnél a nyújtófa? Majd megnyugtatott, hogy bár arra is jó, de más célokat szolgál, amit később meg is tapasztalhattam. Szóval a hátmasszázs, először be lett takarva az egész hátam és jött az ufó, kb olyan mint az útépítésnél békának nevezett tömörítő, csak két rezgető része van. Furcsa új érzés volt, de jól ellazított. Majd Encim maszírozott kezeivel, karjával és könyökével. Aztán itt jöttek a gondok, még a hátam jobb felén minden rendbe volt, addig a balról ez már nem volt elmondható, Encim talált olyan görcsöket és fájó részeket amiket még sose rajtam, kitartóan megdolgozta őket és most két nap elteltével is olyannak érzem a hátam, mintha kb 10 perce maszírozott volna.
Barátnő feeling:5
Hozzállás, kezdeményezőség:5
Kézi kényeztetés:5
Kölcsönös francia:5
Natúr francia (előjátékként):5
Natúr francia végig:5
Pornós feeling:3

Kényeztetés / levezetés
Fürdés után csipkés fehérneműbe fogadott megcsókolt, megöleltük egymást, immár úgy, hogy nem fagyasztottam meg szegénykét. Kézen fogva bementünk a szobába ahol ágyra parancsolt ahova én olyan gyorsan lefeküdtem, hogy még a fehérneműitől is elfelejtettem megszabadítani, de majd legközelebb :) csókolóztunk, ölelkeztünk végig puszilgatott msosolygós kacérnézésével a kezébe a farkammal rám nézett és végem volt. Most érzem azt miért is írhatják sokan, hogy a kényeztetésről nem szeretnének írni, mikor az első két beszámolót írtam, akkor erről még könnyű volt írni, de most nem az, félreértés ne essék, nem azért mert, hogy rossz vagy unalmas, hanem azért mert ezt látni kell, érezni, és ez akármennyire jól megírt leírás lenne se adná vissza azt az érzést ami akkor ott történt kettőnk közt, ezért most rövid és tömör leszek ha ezért meg is köveztek is. Szóval van sok tükör, hátul, és bal oldalt ezért nehéz dönteni, hogy mozizzon az ember a tükörbe vagy nézze közvetlenül, én kombináltam a kettőt, hol a tükörbe néztem, hogyan tép szét Enci, hol pedig váltottam közvetlen nézésre, egyszerűen fantasztikus amit művel velem, imàdom őt, nem tudom hogyan de közbe vhogy megfordultunk és a sarkamon ültem ő szembe velem térdelt és így lett végem, rövid szünet, kaptam inni majd jött a masszázs első fele. Masszàzs után egymás mellett feküdve szinte szerelmeskedni kezdtünk, most én kényeztettem, csókoltam a nyakát a bimbóit, kozbe ujjammal kicsiny barackját kezdtem kényeztetni, kérte, hogy a nyelvem is használjam, majd különös állapotba juttattam, elrepíteni ismét nem sikerült, de érdekes volt, percekig remegett utána, élvezet volt nézni. Aztán nem menekülhettem, szó szerint leszopott, erre most nincs szebb szó, ez nem francia volt, ez szószerint szopás a javából és csillagokat láttam, kérdezte is, hogy jól vagyok e, mondom persze, csak már csillagokat látok a mennyezeten :D masszázsok következtek, rátekintettem az órára van e még időnk, volt egy kevés még, nekem már elvárásom nem volt, de kaptam még egy csúszka masszázst, a legjobb volt mikor ráfeküdt a hátamra, mintha megállt volna az idő akkor. Majd megint kényeztetni kezdte a farkam, majd egy darabig 69 be voltunk és nem hittem volna, hogy sikerül harmadszorra is de kifacsart és megint jöttek a csillagok. Fürdés jött, nagyon úri dolgom volt, segített lemosni az olajat is. Majd kaptam egy kávét pont shogy szeretem barna cukorral.
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
Elején az asztalon lévő dobozba. Többet nem foglalkoztam vele.

Összkép
Mondhatnám, hogy olyan Enci mintha a barátnőm lenne vagy a szeretőm, ami valahol igaz is lehetne, de nem, az se neki se nekem nem tenne jót ha e fajta érzelmek lennének, ez vmi más ami talán tartósabb, olyan barátság extrákkal feeling, hosszú idő után is ott folytatjuk a beszélgetést ahol legutóbb abba hagytuk, közvetlen, különös témáink tudnak lenni gátlások nélkül tudok vele beszélgetni, így nem csak a testem, de a lelkem is felüdíti, ezért mondom, hogy ez nálunk olyan barátság extrákkal.

Enci erotikus masszázs beszámolója - Masszázs beszámoló Enci Budapest 2018-12-08

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Enci erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókEnci legfrissebb beszámolói

istennő: 47db
(2018-12-13) : A masszázs a felvezető kényeztetés után kezdődött. Én hason, Ő letakarta hátamat, és az új kis robot géppel elkezdte fellazítani izmaimat.

(2018-12-07) : Masszázssal kezdtünk. De rendhagyó módon most én is megmassztam Encit. Nagyon élvezte. Hol csacsorászott közben, hol pedig élvezte a finom törődést.

(2018-09-29) : Itt elragadták a pacik Tündérkémet, alapos és nagyon nagyon szakszerű kiképzést tartott minden porcikámnak. Pár bemelegítő mozdulatsor után - megkérdezve, jó-e ez az erősség,

felejthetetlen: 64db
(2018-11-26) : Miután minden elérhető testrészemet átdögönyözött, következett a talpaimtól induló "kézi" masszázs. Gondosan végig lett gyúrva a legapróbb porcikám is.

(2018-11-15) : Előkerült a bambuszrúd és a pávatoll is, - ez utóbbi cirógatási feladatokkal - egyedi és utánozhatatlan élménykavalkáddal borítva el engem. Masszázs közben hol doromboltam, hol beszélgettünk,

(2018-09-04) : Ő pedig nyomkodott,csomótlanított. Először tenyéréllel,majd az alkarjával és a könyökével is jól átdolgozott. Elég erősen kezdte az elején, de miután jeleztem,hogy már kezd fájni megkönyörült rajtam :)

nagyon jó: 30db
(2018-12-05) : Nem volt rossz,de amikor a kedvencem "Sanyi" a sodrófa is a hátamba nyomódott,na az már kellőképp lazítani kezdett.Nem kell megilyedni.Enci a legjobb masszőr akit ismerek.

(2018-09-04) : A masszázst végig nagyon szakszerűen és változatosan csinálta. Közben beszélgettünk mindenféléről. A közepesen kemény masszázsa is nagyon kemény.

(2018-08-29) : Közben Enci egyre jobban beindult, és már olyan vadul szopta a farkam, amiről az elején még azt mondta nem fog rá sor kerülni. Volt, hogy a farkammal játszott, volt, hogy a golyóimat szopogatta,

: 36db
(2018-12-09) : Mintha az anyaméhben lennék egy rezgő valami, amivel a nyakamtól lefelé haladva, rezegve masszírozott. Mennyei volt, közben jókat beszélgettünk. Ezután a vádlimmal foglalkozott s haladt felfelé.

(2018-11-16) : Valóban a masszázs fogalmába tartozó kezelést kaptam. Nem egy kis simogatást hanem szakszerű masszázst aminek a hatását napokig éreztem. Kellően hosszú volt az együtt töltött idő így nem siettünk semmivel.

(2018-11-16) : Miután felfedeztük egymást a szájába vett,de hogy azt milyen érzékien és finoman tudja csinálni..Leírhatatlan.Idővel,mert ő ezt akarta 69-es pózt vettünk fel.