Enci erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Enci-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-12-08 06:29:45

Woltar
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enci reagálása

Woltarom :)

Megleptél a minősítéssel :)..... De a randival is :)) Kellemes 3 óra volt ez, s mivel régen találkoztunk, megpróbáltam tényleg a legtöbbet beletenni a programba, hiszen nem volt még ilyen élményünk :) Szerettem volna, ha emlékezetes marad számodra.

Krampuszlány :D Hatalmas :D Nemis igaz...nem vagyok virgácsos lány, bár igaz ami igaz...bennem van az állat, csak ki kell valakinek szabadítania... :P Bár talán nem szabadult ki ...:) A randink után elgondolkodtam, szerintem kaptam tőled egy yoni masszázsfélét...attól szoktam így remegni :D Nagyon ügyesen ráméreztél! :) Élmény volt :))

Visszavárlak, barátom :*
Ez valóban egy jóhangulatú, viccelődős pár óra volt, igazán repült az idő, egy pillanatra sem unatkoztunk! :))

Csodás ember vagy! :*

Köszönöm hogy ilyen barátom van :*

Puszi a nózidra :*

Encid :)

Erotikus masszázs beszámoló Enci Budapest 2018-12-08

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Nem először találkoztunk, ezért előző nap kerestem vtr-n, kb 10 perc alatt egyeztettünk időpontot, végül Enci lett nekem a Mikulàsi ajándék :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
VI. Ker, délelőtti órákban is viszonylag gyorsan megközelíthető autóval is, legalábbis Észak Pest felől. Tömegközlekedés gyors lábúaknak kb 5 percre, lassabbaknak is max 8-10. Mélygarázsba van parkoló, utcán most nem láttam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Belvárosi házikó, amolyan egykori polgári stílusban épült. Bejutás kóddal, majd fel a hátsó lépcsőn, különösen tetszik a hangulata, jobb mint ha egy új modern lépcső lenne. Enci lakása gyönyörű mint mindig, letisztult elegáns, utolsó találkozásunk óta már kandalló is van és több kisebb változtatás. A kandalló különösen tetszett, jobb már csak akkor lehetne ha valódi fával égne, de ez nyilván nem kivitelezhető. Kb olyan érzés mintha haza érkeznék. A fürdőbe rend tisztaság, tusfürdő sok féle, nem számoltam meg, de sok, most komolyan ki az aki egy ilyen csaj mellett annyira unatkozik, hogy azt számolgatja hány féle van?
Enci külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A krampuszlány, vagyis Enci egyszóval kifejezve gyönyörű, de kinek mi a gyönyörű, számomra tökéletes alakja van, szép haja, ami ki volt engedve érkezésemkor, ölelésében van vmi extra, amit nehéz megfogalmazni, a szép szemeiben el lehet veszni és ha közben mosolyog is akkor egyszerűen ellenállhatatlan.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
A leghosszabb időre mentem amire csak lehet Encinél, ezért két részre lett bontva a masszázsom. Első kényeztetés után a lábaim lettek megmaszírozva derékig. Itt nem igazán voltak gondok, azok később jöttek. Elegített olajjal dolgozott masszőröm, közbe beszélgettünk és a tükörbe néztem hátha el tudom les i mozzanatait későbbre, mivel megígértem, hogy majd én is megmaszírozom, csak ehhez addig úgy gondoltam némi tudást lehet nem ártana összeszedni, ezért próbáltam el lesni több mozzanatát is, ami igazán nehezen ment mivel inkább gyönyörködtem benne. Majd egymásnak estünk aztán én következtem a beígért maszírozással. Enci szépen hasra feküdt, én megkerestem az olajat, majd félve, nehogy ráborítsam az összeset beolajoztam. A tanultak alapján elkezdtem a lábaitól maszírozni felfelé, amit inkább erőteljesebb simogatásnak neveznék, mint masszázsnak, de én élveztem, hogy így is kényeztethetem a krampuszlányt, jól eső érzés volt egy ilyen szép női testet kicsit maszírozni. Utána cseréltünk és a hátam következett Sanyival és egy E.T. kinézetű ufóval. Sanyira először megkérdeztem, hogy ő azért van, amiért a férjére dühös feleségnél a nyújtófa? Majd megnyugtatott, hogy bár arra is jó, de más célokat szolgál, amit később meg is tapasztalhattam. Szóval a hátmasszázs, először be lett takarva az egész hátam és jött az ufó, kb olyan mint az útépítésnél békának nevezett tömörítő, csak két rezgető része van. Furcsa új érzés volt, de jól ellazított. Majd Encim maszírozott kezeivel, karjával és könyökével. Aztán itt jöttek a gondok, még a hátam jobb felén minden rendbe volt, addig a balról ez már nem volt elmondható, Encim talált olyan görcsöket és fájó részeket amiket még sose rajtam, kitartóan megdolgozta őket és most két nap elteltével is olyannak érzem a hátam, mintha kb 10 perce maszírozott volna.
Levezetés
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Fürdés után csipkés fehérneműbe fogadott megcsókolt, megöleltük egymást, immár úgy, hogy nem fagyasztottam meg szegénykét. Kézen fogva bementünk a szobába ahol ágyra parancsolt ahova én olyan gyorsan lefeküdtem, hogy még a fehérneműitől is elfelejtettem megszabadítani, de majd legközelebb :) csókolóztunk, ölelkeztünk végig puszilgatott msosolygós kacérnézésével a kezébe a farkammal rám nézett és végem volt. Most érzem azt miért is írhatják sokan, hogy a kényeztetésről nem szeretnének írni, mikor az első két beszámolót írtam, akkor erről még könnyű volt írni, de most nem az, félreértés ne essék, nem azért mert, hogy rossz vagy unalmas, hanem azért mert ezt látni kell, érezni, és ez akármennyire jól megírt leírás lenne se adná vissza azt az érzést ami akkor ott történt kettőnk közt, ezért most rövid és tömör leszek ha ezért meg is köveztek is. Szóval van sok tükör, hátul, és bal oldalt ezért nehéz dönteni, hogy mozizzon az ember a tükörbe vagy nézze közvetlenül, én kombináltam a kettőt, hol a tükörbe néztem, hogyan tép szét Enci, hol pedig váltottam közvetlen nézésre, egyszerűen fantasztikus amit művel velem, imàdom őt, nem tudom hogyan de közbe vhogy megfordultunk és a sarkamon ültem ő szembe velem térdelt és így lett végem, rövid szünet, kaptam inni majd jött a masszázs első fele. Masszàzs után egymás mellett feküdve szinte szerelmeskedni kezdtünk, most én kényeztettem, csókoltam a nyakát a bimbóit, kozbe ujjammal kicsiny barackját kezdtem kényeztetni, kérte, hogy a nyelvem is használjam, majd különös állapotba juttattam, elrepíteni ismét nem sikerült, de érdekes volt, percekig remegett utána, élvezet volt nézni. Aztán nem menekülhettem, szó szerint leszopott, erre most nincs szebb szó, ez nem francia volt, ez szószerint szopás a javából és csillagokat láttam, kérdezte is, hogy jól vagyok e, mondom persze, csak már csillagokat látok a mennyezeten :D masszázsok következtek, rátekintettem az órára van e még időnk, volt egy kevés még, nekem már elvárásom nem volt, de kaptam még egy csúszka masszázst, a legjobb volt mikor ráfeküdt a hátamra, mintha megállt volna az idő akkor. Majd megint kényeztetni kezdte a farkam, majd egy darabig 69 be voltunk és nem hittem volna, hogy sikerül harmadszorra is de kifacsart és megint jöttek a csillagok. Fürdés jött, nagyon úri dolgom volt, segített lemosni az olajat is. Majd kaptam egy kávét pont shogy szeretem barna cukorral.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elején az asztalon lévő dobozba. Többet nem foglalkoztam vele.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mondhatnám, hogy olyan Enci mintha a barátnőm lenne vagy a szeretőm, ami valahol igaz is lehetne, de nem, az se neki se nekem nem tenne jót ha e fajta érzelmek lennének, ez vmi más ami talán tartósabb, olyan barátság extrákkal feeling, hosszú idő után is ott folytatjuk a beszélgetést ahol legutóbb abba hagytuk, közvetlen, különös témáink tudnak lenni gátlások nélkül tudok vele beszélgetni, így nem csak a testem, de a lelkem is felüdíti, ezért mondom, hogy ez nálunk olyan barátság extrákkal.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enci erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Enci nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókEnci legfrissebb beszámolói

istennő: 46db
(2019-02-14) : Mesés érzés volt mikor ez a lány hozzámért. Vádlitól felfelé kezdődött az én kellemes masszásom felfelé haladva mindent kimasszírozva érkezett a tarkómhoz. Azért emlékszem ám olyanokra is, hogy a cicibimbóival karistolta a hátam (kecmecke közben az ágymatracot karistolta) megtalált egy fájós pontot, amit ki is masszírozott.

(2018-12-13) : A masszázs a felvezető kényeztetés után kezdődött. Én hason, Ő letakarta hátamat, és az új kis robot géppel elkezdte fellazítani izmaimat.

(2018-12-08) : Ennél a résznél is kihangsúlyoznám, hogy a gyönyörű test látványa, az érzéki simogatás és kényeztetés mellett nagyon sokat ad Enci kisugárzása, nézése, tekintete, mosolya, kedves szavai

felejthetetlen: 66db
(2019-03-19) : Ajkaink egymásra találtak és hosszan, szinte kiéhezve csókolóztunk. Nagyon-nagyon jó és finom Vele a csók, amely nekem az egyik gyengém.

(2019-02-16) : Mezítelenül és fesztelenül masszíroz. Közben nagyon jót beszélgettünk. Sokat nevettünk. A lábaimon és a derekamon is végigment, még bambuszt is használt. A masszázs olaj melegített volt, ez külön jó pont.

(2018-11-26) : Miután minden elérhető testrészemet átdögönyözött, következett a talpaimtól induló "kézi" masszázs. Gondosan végig lett gyúrva a legapróbb porcikám is.

nagyon jó: 39db
(2019-03-18) : Első körben a lábaimat vette kezelésbe, először géppel, majd kézzel gondosan végig lett gyúrva. Sajnos a lában masszírozását hamarabb be kellett fejeznünk, mivel amikor már izmaimat sikerült volna ellazítani, folyamatosan, felváltva begörcsölt, így a legtöbb időnk a görcsoldás csillapításával telt.

(2019-01-22) : Így is lett! Enci nekem esett a géppel, kellemesen fellazította a terepen az izmokat vele, a kezeivel utána egyengette el, amit szükségesnek ítélt.

(2019-01-14) : minden részletre kiterjedő. Kezdve a lábak fertőtlenítésével, azok alá helyezett hengerpárnával, majd szép lassan a talpaktól kiindulva, vádlik, combhajlító izmok, fenék, csípő, derék, hátizmok,

: 39db
(2019-03-22) : Finoman végig csókolgatott, nem csak csak a farkam kényeztetve. Viszont a farkam nagyon hosszasan és finoman. Muszáj volt viszonoznom és hosszasan élvezettel meg is tettem.

(2019-03-06) : . A beállt hátamat a masszírozó gépével egy perc alatt úgy kilazította,mintha most születtem volna meg és az elmúlt 4x év nem történt volna meg. És a beszélgetés egyszerűen fenomenális volt. Gyengéd arisztokratikus stílusa magával ragadott és minden szavát ittam.

(2018-12-19) : Megtapasztalhattam legújabb szerzeményének, egy profi masszírozógépnek a hatását. Miután átdögönyözött minden testrészemet, következett a "kézi" masszázs.