Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
1
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 11-20
1. kép DÓRI  masszázs Budapest XIV. kerület2. kép DÓRI  masszázs Budapest XIV. kerület3. kép DÓRI  masszázs Budapest XIV. kerület
30 970 9084
DÓRI
33 év, 174 cm, 79 kg
Megerősítette, ma elérhető: 11-20h
H: 11-20h
K: -
Sz: 11-20h
Cs: 11-20h
P: -
Szo: 11-20h
V: 11-20h
1
1 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken DÓRI van, róla készültek
Vegyes képek.
30
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-16
1. kép Nadin  masszázs Budapest XIII. kerület2. kép Nadin  masszázs Budapest XIII. kerület3. kép Nadin  masszázs Budapest XIII. kerület
70 576 9069
Nadin
24 év, 173 cm, 60 kg
Megerősítette, ma elérhető: 10-16h
H: 10-19h
K: 10-19h
Sz: 10-19h
Cs: 10-19h
P: 10-19h
Szo: 10-19h
csak előre egyeztetve
V: -
30
30 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Nadin van, róla készültek
Retusált képek.
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma NEM elérhető!
1. kép Olivia  masszázs Budapest III. kerület2. kép Olivia  masszázs Budapest III. kerület3. kép Olivia  masszázs Budapest III. kerület
30 861 9148
Olivia
26 év, 172 cm, 58 kg
Megerősítette, ma NEM elérhető!
H: 10-18h
K: 10-18h
Sz: 10-18h
Cs: 10-18h
P: 10-18h
Szo: -
V: -
11
11 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Olivia van, róla készültek
Retusált képek.
ESZTER erotikus masszázs

FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs
ESZTER

+36307241376

-
Prémium hirdető

ESZTER hirdetése
18 beszámolója van
Beküldve: 2018-12-08 09:22:21
Móriccka
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:5
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Masszázs beszámoló ESZTER Budapest 2018-12-08 masszazs hirdetőről

Elérhető:5

Egyeztetés
Eszter naránőjével beszéltem telefonon és egy hirtelen ötlettől vezérelve rákérdeztem a négykezes masszázs lehetőségéra, mivel Mia, aki szintén a kedvencek között leledzett, ráért, beneveztem rájuk. Simán ment az egyeztetés.
Tömegközlekedés:5
Egyértelmű a cím:5
Odatalálás:5
Parkolás:5


Megközelítés
Nem először jártam a szalonban, így nem volt nehéz odatalálni. De amúgy se, és még parkolót is könnyen találtam a ház előtt, ami fizetős.
Randi helyszíne:5
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:5
Hely diszkréció:5

Helyszín
Kisebb szalon pár masszázs szobával. A fürdő teljesen rendben volt. Volt sok tusfürdő, szájvíz, dezodor, stb. A szoba hangulatos sejtelmes fények, halk zene, masszázspad, kanapé, tükrök mindkét oldalt. Szóval m inden megfelelő a nyugodt ellazuláshoz.

ESZTER külseje
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Arc:5
Mindkét lánynak hasonló a testalkata, ami vékonyságot jelent, formás kerek popóval kicsi formás cicikkel, pont mint amit a képek is mutatnak. A képek nem kizárt, hogy retusálva vannak, de engem nem ért csalódás, a képeknek megfelelő látvány fogadott élőben is. Persze élőben a 4D verzió mindig jobb :) most is így volt. Eszter arcképpel hirdet, szóval ott még az arc se meglepetés. Mia takarja a képeken, de egyáltalán nincsen mitől félni, mert nagyon kedves szép arca van, nagy igéző szemekkel, kedves mosollyal.
Hatékonyság:5
Időráfordítás:5
Egyéni igények:4
Szakszerűség:4
Erotika:5

Erotikus masszázs
Amikor megérkeztem mindketten az ajtóban vártak kedves szavakkal és számomra egy kicsit hűvös kézfogással. Emlékeim szerint mindketten tanga + cicifix kombóban fogadtak, Mia piros Eszter fekete verzióban. Előttem riszálva bekísértek a szobába, ahol váltottunk pár szót. A 3-as verzió szerintem nekem és nekik is okozott némi + feszültséget, de hamar feloldódtunk. Vízzel kínáltak. Amíg mindketten kimentek a vízért én megszabadultam a ruháimtól, majd együtt elkísértek a fürdőhöz ami nem volt túl hosszú út mert pont a szobával szembe volt a fürdő ajtaja. Amikor végeztem bementem a szobába és nekiláttak a masszázsomnak. Összesen egy órára mentem , tehát csak a végén volt levezetés. A lányok megszabadultak a cicifixtől Mia a lábaimat masszírozta lábfejtől Eszter a hátamat, közben végig beszélgettünk. A masszázst ha jól emlékszem krémmel csinálták. Nem erősen, szóval ne sportmasszázsra számítsatok inkább erősebb simogatás volt. Mia haladt felfelé a lábaimon Eszter meg lefelé a hátamon. A lányok mondták, hogy milyen meleg van a szobában. Ezt a magas labdát használtam ki arra, hogy javasoljam vegyék le a bugyikat is, aminek készségesen eleget tettek. A másik lábnál cseréltek így mindkét lány masszírozott mindenhol. A karom is sorra került és a fenekem is ami minden közül a legjobban esett. Ez már inkább a a felvezetése volt a levezetésnek.
Hozzállás, kezdeményezőség:5
Pornós feeling:4
Barátnő feeling:4

Kényeztetés / levezetés
Kérték a lányok, hogy forduljak meg, a fejtámlát megemelték és kezdetét vette amiért jöttem :) Nyilván a fantáziámban két lánnyal kicsit más zajlott le, egy igazi show műsor, de tisztában vagyok, hogy ez masszázs... szóval a lányok egymással nem foglalkoztak, Mia a felső testem mellett állt és rám mosolyogva cirógatott néha egy egy puszit is adott ide oda, sajnos csók nincsen. Én átkaroltam Miát, a ciciket csókolgattam és a popóját markolászta. Mindeközben Eszter feltérdelt a lábaim közé és nagyon finoman szopogatta a szerszámomat. A technika nagyon finom, eléggé mély és nyálas és a környéket főleg a heréket is nyalogatta, vagy masszírozta. Kértem, hogy cserléjenek, akkor Eszter állt mellém Ő cirógatta a felső testemet puszilgatta a nyakamat én meg tapiztam ahol értem, közben a tükörben leskelődtem. Ez a kép beégett a retinámba :) Láttam Esztert meztelenül hátulról ami gyönyörű látvány és Miét ahogyan a furulya tudománynak hódol. Mia francia tudása is frenetikus. Valószínűen egy iskolába járhattak eme nyelvtudás csiszolására mert nagyon hasonló volt a koreográfia, annyi különbséggel, hogy itt már nem volt visszaút és Mia szájába táraztam az egész tárat. Egy darabig még Mia a szájában tartott, majd egy papírtörlőbe tette az utódokat. Kicsit még cirógattak, majd kimentek (gondolom én) öblíteni. Én már kezdtem készülődni a tusoláshoz, de mondták a lányok, hogy van még pár percem addig megmasszírozzák a mellkasomat. Hát én ennek nagyon örültem. A masszázs a fentihez hasonló erősebb simogatás volt, de pont erre volt szükségem. Majd tusolás, és haza.
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
Teljesen korrekt volt. Pont mint amit telefonban megbeszéltünk. A műintézmény a III. kerültei átlag de városi szinten a barátibb kategória. Így a dupla élvezet is egy átlagos szexpartneréhez mérhető. A végén helyeztem el a cukorkás asztalon.

Összkép
A lányok nagyon kedvesek, amit kaptam az teljesen megérte, azonban összességében egy igazi édes hármashoz ne hasonlított, persze nem is azt ígérik, hanem négykezes masszázst amit meg is kaptam hibátlanul :)

ESZTER erotikus masszázs beszámolója - Masszázs beszámoló ESZTER Budapest 2018-12-08

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés ESZTER erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókESZTER legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-11-14) : Fürdés után az ajtóban állt egy szál bugyiban úgy hogy haja rá omlott kebleire, mellbimbói hetykén meredtek előre. Kezében egy ezüst színű tálca rajta egy zöld tea ami a kedvence és egy pohár ásványvíz.

felejthetetlen: 1db
(2018-08-16) : Még a hasamon feküdtem, vissza masszírozta magát a hátamhopz amit cirógatni kezdett, körmeivel érzékien kapirgálni, majd ugyanez a fenekemen, combjaimon is. Itt már be be kalandozott a farpofák közé is, egészen a gátig, sőt a herék izgatásáig

nagyon jó: 5db
(2018-12-12) : Az első 10 percben még magamnál voltam, aztán elnyomott a jóleső érzés álmossága. Amire emlékszem, hogy a hátamat jó erővel masszírozta, tudna erősebbet is, nem kértem, így volt hatása. A lábamnál járt, mikor elveszítettem a kapcsolatot a külvilággal és lágy simogatása ébresztett fel.

(2018-07-31) : Masszázskrémmel jócskán megalapozva először hátulról, majd előről is jól átgyúrtam, s közben azért felhasználva az általam átélt élményeket én is bevetettem néhány erotikus benyúlást.

(2018-07-16) : kényeztetés kezdetekor kérésemre ez is lekerült, majd elkezdődött egy fantasztikus csúszka, ami a végére franciába torkollott. Az "utódok" a szájában végezték.

: 4db
(2018-08-07) : A nyakamat is nagyon jó mozdulatokkal átgyúrta amiért nagyon hálás voltam, mivel az egy gyenge pontom. A karomnál is elment egészen az ujj-végekig is, amit szintén nagyon szeretek.

(2018-08-05) : Legutóbb nagyon tetszett amit a lábammal művelt, most a derekamnál éreztem ugyan ezt. Ügyes, tanult mozdulatok, nem sieti el, minden területre jut idő, lassú mozdulatokkal.

(2018-07-25) : Nagyon ügyesen masszíroz, talán még sosem volt ennyire ügyes vagy jól eső nekem. Olyan masszőzzel összevetve, ahol nincs erotikus rész. Nem sieti el, tanult fogásokkal játszik és nem marad ki senki. A láb, far, vádli rész nagyon-nagyon jóleső.